IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Резултатите от въпросната проведена анкета, както и от всички останали анкети на Investor.bg, са публично достъпни от линка „Архив“, намиращ се на главната страница на сайта. Ето бърз линк към резултатите само от анкетата за имената на темите http://www.investor.bg/?cat=45&poll_id=60
    Разликата между получените резултати не е достатъчно категорична, за да не сметнем, че, приемайки мнението на 50% от вас (според резултатите при спирането на анкетата), няма да отхвърлим гласа на останалите потребители, поради което се спряхме на посочения компромисен вариант. Същото право като Вас, Caessar, имат и тези потребители, които са на противоположно от вашето мнение за темите във форума. Целта ни е да направим форума по-лесен за навигация, като същевременно се запазят и досегашните възможности за свободно изразяване на мнение.

Коментар

• Освен това,мисля,че съм АБСОЛЮТНО прав,относно това,че никой не може да ни вкарва в рамки и да ни казва по какви теми ще пишем, - естествено не става въпрос за нецензурни,обидни,унизителни и т.н. от сорта заглавия.Още веднъж ще кажа - като искат да има "ОФИЦИАЛНИ" - боже,какъв израз само - теми,да си ги отворят те,да ги обявят за "официални" и който иска - да пише в "официалната" тема,а който не - да си пише в досегашната или да си отвори нова и т.н.Сега да възстановят НЕЗАБАВНО заглавията на темите такива,каквито бяха и да си отворят техни си "ОФИЦИАЛНИ" теми!

Коментар

• Нептуне,грешиш,явно си гледал доста отдавна резултата - най голям процент от отговорите бяха за ХИМКО - 10 лв.,при това над 50 %,но те скриха анкетата веднага след като се получи този резултат.Мисля,че ми дължиш извинение!

Коментар

• Caessar, ти елементарна математика учил ли си? 55% от потребителите бяха за едно дружество - една тема!

Лошо впечатление ми прави, че въпреки мнението на мнозинството инвестор.бг се огъна под натиска на едно доста шумно малцинство! :-(

Коментар

• Колеги от Инвестор.бг,адски лошо впечатление прави вашето пребрежително отношение към нас - участниците във форума и ваши потребители!Защо не показахте резултатите от анкетата и не се съобразихте с желанието на мнозинството от нас или и вие - катно управляващите сте заразени с безочие и арогантност до N-та степен?Нима вие наистина ще си позволите да ни кажете"ЕVVЕТЕ СИ МАЙКАТА!" и ще продължите да се правите,че нищо не се е случило,че няма проведена дискусия по въпроса относно заглавията на темите,че не е имало анкета,в която преобладаващите мнения са били за СВОБОДНО определяне на дадена тема - такава,каквато тя е била потребна на човека,който я е открил?Като толкова искате да си има някакви си "ОФИЦИАЛНИ" теми,ами тогава вие си ги отворете тях,а тези,в които сме писали досега незабавно им възстановете ОРИГИНАЛНИТЕ ЗАГЛАВИЯ!Ние сме потребители и имаме своите права!Не ви се занимава с жалби,проверки и прочее от сорта,нали - да знаете,че няма да се спра и ще стигна и дотам,ако не се вразумите!Какво ви бъркаха в очите заглавията на темите - били манипулативни,било по-прегледно - глупости!!!!!

Коментар

• Във връзка с развилата се дискусия относно изписването на имената на темите в „Коментари“ искаме да уверим всички наши потребители, че целта на модераторите на сайта е единствено да улесняват достъпа до темите, тяхната прегледност и яснота. Investor.bg в никакъв случай не желае да ограничава изразяваните мнения във форума, нито да променя по някакъв начин настроението, спонтанността или отношението на своите потребители към пазара или към дадена компания.

Целта на проведената анкета на сайта бе да се установи какво е мнението на пишещите във форума във връзка с направените промени и тъй като бяха изразени противоречиви гледни точки, Investor.bg може само да препоръча използването на настоящия формат.

В същото време, за да бъде постигнат компромисен вариант, ще се допуска и отварянето на алтернативни теми за дадена компания с различно заглавие от това на официалната тема за съответната компания, но за нас, а вероятно и за повечето от вас като потребители, ще е препоръчително публикуването на мнения в официалната тема. Освен това Investor.bg си запазва правото да редактира заглавия на теми, ако са манипулативни или по някакъв друг начин нарушават правилата за ползване на форума.

Благодарим ви за изразените мнения и конструктивни критики в настоящата тема и си пожелаваме да останете с нас, защото този форум се гради от вас и съществува за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                Много се отплесвате в подробности които са напълно излишни !
                Ти пък това как го реши.

Коментар

• Прав е инвестора ,всичко трябва да бъде кратко точно и ясно .Много се отплесвате в подробности които са напълно излишни !
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
                    Първоначално изпратено от Caessar
                    там,откъдето го изкарахме ние - УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ,ТЕХНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ
                    Potrebitelite sme mnozina i pove4eto may nyamame ni6to protiv - spravka: anketata. I na men ne mi haresvat bate Boyko i Parvankata, no takava e volyata na mnozinstvoto
                    Като не ти харесват отиди да гласуваш на тези избори и си опичай акъла - Волен Сидеров е човека!

Коментар

• Нептуне,с цялото ми уважение към теб ще ти кажа,че съм особено чувствителен към принизяването на моя принципна позиция от хора,които не разбират това и не знаят какво е това да държиш на принципите си,та аз не РЕВА,аз НАСТОЯВАМ да се случва това,което е нормално - т.е.когато става дума за форум,то той би следвало да е свободен и като такъв никой няма правото да ти определя темите,техните заглавия,както и да ти ги изменя както на него му скимне,при положение,че не са нецензурни,обидни и не унижават ничие достойнство.А на теб,другарю директор,ще ти кажа,че тук не става въпрос какво е мнението на повечето участници във форума,защото анкетата е манипулативна и трябваше в нея да има само един въпрос с два възможни отговора,а именно:"Считате ли,че трябва да се възстановят имената на темите такива,кавито бяха?" и атг.а - да,отг.б - не.Това е.А уж искат да ни предпазват от манипулации...Аман от комсомолски секретари с празни тикви!

Коментар

• Стига сте ревали! Ясно се вижда, че болшинството на посетителите на сайта подкрепят политиката на едно дружество-една тема!

Коментар

• Всеки трябва да може сам да решава как да си озаглавява мненията. Така мисля аз и това щях да посоча ако имаше такъв отговор в анкетата.
                          Сега ограничавате свободата да си избереш заглавие, после сигурно ще започнете и да редактирате мненията, да налагате на участниците някакъв модел на писане и.т.н. И все със съображението "да е по-лесно за участниците да се ориентират и.т.н." Все пак участниците са достатъчно умни, за да могат и сами да се ориентират. Администраторите трябва единствено да следят за спазване на някакво елементарно възпитание.

Както и да е, аз мисля, че цялата работа е, защото в ИнвесторБГ има човек на длъжност "модератор на форуми", който си няма друга работа и занимава всички ни глупости.

http://dnes.bg/crew_individual_view.php?case=text&id=89

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            там,откъдето го изкарахме ние - УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ,ТЕХНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ
                            Potrebitelite sme mnozina i pove4eto may nyamame ni6to protiv - spravka: anketata. I na men ne mi haresvat bate Boyko i Parvankata, no takava e volyata na mnozinstvoto

Коментар

ако нещата не се променят,мисля,че форумът на Инвестор.бг ще си отиде в небитието
                              Tova vremeto 6te go pokaje.

Коментар

с какво право администратора ще променя заглавието й,кой му е дал това право?
                                Sas sa6toto pravo, s koeto ti 6te moje6 da opredelya6 pravilata, kogato si napravi6 sobstven sait.

Коментар

Working...
                                X