IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аз съм нов потребител на този сайт. И имам няколко въпроса.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• netware5 - какъв ти е проблема на теб. Да не би ти да си ми дал линковете. Колкото до образоването съм сигурен че ти в моята област ще си на същото дередже както аз тук. Така че малко си мери приказките.

Коментар

• Ей BigBoss,

А да вземеш да попрочетеш нещо а!? То не може всичко да ти сдъвчат хората.... Достатъчно линкове ти дадоха, вземи се самообразовай малко. И без това си един щастливец, защото попадна във форума в подходаящ момент - направо съм изненадан колко любезни бяха всички. Трябва да ти кажа, че е имало моменти, когато такъв като тебе го изяждат с парцалите за нула време - тук има някои доста нервни хора Явно пазара днес е наистина много шибан и редовните посетители във форума скучаят и затова си позволиха да ти обърнат повечко внимание....

Cheers!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Elana 15 000!
        Be ako 6tete za glupak me smetnete,ama az na IP s ime tolkowa blisko do towa na edna druga firma deto proizwejda toaletna hartiq i 5 leva ne bih dal!
        Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• hmmmm..............wqrno........praw si!
          Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Як мач става- Ливерпул - Челси
            аз съм заложил на челси добре съдията ги крепи
            Тук има ли хора които залагат на мачове, нали казахте че има всякакви инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от N.P
              e,a koe IP ima po-nisak minimum za doweritelnoto si uprawlenie?
              аз не знам кой има ?
              просто пишеш в гугъла
              "минимална сума" "доверително управление" и виждаш, че почти никой няма 25 .... само Карол
              http://investor.bg/forum/viewtopic.p...4b9f98f6633f87

Коментар

• Много линкове много посредници, ще си затормозя мозъка да ги прверя всичките. И без това да дам 25000 на някой хей така. Ами ако ги загуби ?
                Тезо саитове investor.bg start.bg dnes.bg snimka.bg tialoto.bg, всички ли са собственост на 1 човек?

Коментар

• http://www.karoll.net/bg/services/trust/bg/

Are edin posleden Joker za neska,4e iskam da dogledam ma4a na spokoistwie!
                  Leka

Коментар

• mi warni se tam ot kadeto si wlqsal w tosi forum!
                    www.invest.start.bg
                    tam w lqwo na stranicata sa link-owete kam wsi4ki IP-ta w BG
                    wles na wsi4kite i srawni!

Коментар

• e,a koe IP ima po-nisak minimum za doweritelnoto si uprawlenie?

Коментар

• Това интересна работа 60-70% а колко ти взимат от тях комисионна?

От къде да чета ?
                        А и кой посредник е добър за да си дам парите да ми ги управлява, ако реша да давам.

Коментар

• mi mai ne.
                          No prane na pari nadali 4ak tolkowa lesno stawa
                          Wij stranicite na investicionnite posrednici i swanni dwa telefona tuk-tam
                          Az li4no ne sam na doweritelno uprawlenie,6toto ne bih si doweril parite na nqkogo sa da investira wmesto men na BFB.Pone ne na tosi etap ot razwitieto na BFB.
                          Wij grafikite-80% ot kompaniite sa na 20-30% dohodnost na ednogodi6na baza.A ima i takiwa na po bliso 3000% pe4alba za edna godina!

Коментар

• Това, че минимума е 25 000 не е вярно!

Да, може да не са много законни, както може и да не са малко законни... Може да са в средата- т.е. средно законни :-) :-) :-) :-)
                            На посредника какво обяснение да даваш - няма защо!
                            Но има друго - в договорите за доверително управление пише, че при поискване от данъчните власти посредниците са длъжни да им предоставят информация....

toz bossa qvno e mutra..hahahaha...i mutrite ve4e sa na borsata hahahha
                            Всеки на борсата, все от някъде е тръгнал ... така, че няма защо да му се смееш.
                            Ама и той не вземе да прочете, ами бичи въпрос след въпрос... Нали е Биг Бос трябва да му се обяснява продължително :-)

Коментар

• toz bossa qvno e mutra..hahahaha...i mutrite ve4e sa na borsata hahahha

Коментар

• А тези 25000 може ли да не са много законни.
                                Интересува ме дали трябва да даваш обяснения от къде са що са и т.н.

Коментар

Working...
                                X