Първоначално изпратено от mailoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плюсовете от регистрацията във форума?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Брат, и мен тва ме дразни, но нещо не се оправям и аз
Първоначално изпратено от ivivanov.bg Разгледай мнениеНякой знае ли как може времената на постовете да не са по ГТМ а по локално време ?
(когато изляза от профила си се показват в колано време, когато се логна обаче - всичко е по ГТМ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от drinvestor Разгледай мнениеПак същото
Гледах и настройките на браузъра. Не е от бисквитите...
Накакви други идеи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗапаметяване на обзора си требе Като ти е запаметен може и от 100 компа да го гледаш
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПровери опцията за триене на бисквитките. Да не би да не ги запазва за дълго. Да ги трие всеки ден? В "Настройки" "Лични данни"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от drinvestor Разгледай мнениеMozilla. Не е като да го правя отскоро или на друг комп. Досега ми се е случвало 1-2 пъти инцидентно и после спира, а сега вече втора седмица нонстоп.
Мерси все пак. Ще търся проблема при мен.
Провери опцията за триене на бисквитките. Да не би да не ги запазва за дълго. Да ги трие всеки ден? В "Настройки" "Лични данни"
Не че съм специалист де.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drinvestor Разгледай мнениеMozilla. Не е като да го правя отскоро или на друг комп. Досега ми се е случвало 1-2 пъти инцидентно и после спира, а сега вече втора седмица нонстоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепроблема в твоя комп ................... както се казва
аз нямам такъв проблем
какъв браузър ползваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеРЕдовното участе във форума подобрява паметта и кръвооросяването на крайниците и човек става по-добър.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от drinvestor Разгледай мнениеЗдравейте,
От известно време - 1-2 седмици мб всеки ден ми изчезва собствения обзор на компании. Помислих, че ако се регистрирам може би няма да се случва, но уви...
Някаква нова практика ли е или проблема е от моята страна на монитора
аз нямам такъв проблем
какъв браузър ползваш?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИма проблем с логина наистина. Например влезнал съм в акаунта си и искам да напиша отговор на някоя тема. Давам дай отговор и то ми иска наново вход. Влизам но ме пуска на началната страница, а не ми дава да пиша отговор веднага. След като влезна отново в темата и напиша отговори, отново ми иска логин, отново влизам и отново ме препраща на началната страница.
Единственият начин да го оправя това е като дам лог аут, т.е. излез. После давам отговори и като ми даде логин влизам, тогава ме пуска да отговоря.
Това не ми се случва много често. Но ми се е случвало няколко пъти вече, така че има проблем с логина наистина.
Коментар
Коментар