Ще го кажа по-меко: Основателна е критиката Матеева, колкото и да ме дразни по една друга линия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Открито писмо до управителния съвет на Investor.bg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Тайното мото на Мосад е By Way of Deception.
https://en.wikipedia.org/wiki/By_Way_of_Deception
Мъни е агент на Мосад! Той нарочно те дразни, та да разкриеш колкото може повече от тайното знание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от start Разгледай мнениеДраги ми Матейко, нормално е хората да спират да пишат, когато от своя страна спираш да ги провокираш и обиждаш. Жалка картинка - агресорът се прави на жертва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На сър Събев му е позволено да изказва такива евентуалности, ама ти да ми вменяваш на мен стряскане от мъж, пък бил той един от управляващите на STS Холдинг!?!?!? Абсурд!!!
бизнес възможност в сферата на дейност на холдинга си. Добро но, магаре.
Обаче, форумът му дължи уважение. Професионално и етично. Щото, сериозните математици са рядкост.Last edited by Pyramid; 24.02.2020, 17:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MateevИзводите си ги вадете самички. Аз твърдя, че Money с помощта на няколкото регистрирани свои анонимни акаунти УМИШЛЕНО прилага тролски похвати с цел да разруши нормалната дискусия на системните трейдери. Това не е поради ниска интелигентност, а поради злоба, злоба и пак злоба.
Лъжата и измамата са неговото основно оръжие, подкрепени от злобата, заядливите постинги, подигравките на личноста основа и директните обиди. Модераторите в повечето случаи стоят пасивни поради неведоми за мене причини.
Мъни е агент на Мосад! Той нарочно те дразни, та да разкриеш колкото може повече от тайното знание.
- 3 Харесвания
Коментар
-
На сър Събев му е позволено да изказва такива евентуалности, ама ти да ми вменяваш на мен стряскане от мъж, пък бил той един от управляващите на STS Холдинг!?!?!? Абсурд!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нема лошо! Щом Кака се стреска от него, да заповеда. Такива хора търсим ние.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Не бре не си разбрал г-н Матеев от време на време слиза от Балкана с мечките у големо село демег Габрово с каручката R8 и държи речи по кръчмите за ПМО системни трейдъри стратегии и всекви такива. И за това Кака се е уплашила да не дойде и у наща кръчма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Каке, да разнообразим малко клиентелата. Марандето не ти липсва? Казват, че бил нейде сред нас, ама се спотайвал.Last edited by Todor Sabev; 23.02.2020, 14:49.
Коментар
-
Мрънкало, ако Кръчмата се напълни с навлеци, шта държа лично отговорен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MateevС вашите коментари всъщност дадохте доказателство, че диалозите във форума са под всякаква критика, а модераторите бездействат.
До момента има само един разумен коментар, и всички останали са спам или конфликтни постинги - заяждания, злоба и дори директни обиди. Все едно сме се събрали в селската кръчма, а не на страниците на един престижен форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MateevС вашите коментари всъщност дадохте доказателство, че диалозите във форума са под всякаква критика, а модераторите бездействат.
До момента има само един разумен коментар, и всички останали са спам или конфликтни постинги - заяждания, злоба и дори директни обиди. Все едно сме се събрали в селската кръчма, а не на страниците на един престижен форум.
Вие си направихте форум, който си изглежда много добре по моя скромна преценка. Защо обаче не си пишете там на воля? Каква е причината не ми става никак ясно? Все едно един човек да си построи къща с хубаво голф игрище. Само че вместо да си играе на него да ходи по чуждите. Там да вдига скандали, че имало кучета и деца и му пречели да си играе голфа. Давам ви подобни сравнения, за да разберете как изглеждат нещата отстрани. Вие изглежда сте умен, богат и преуспял човек, но същевременно показвате странна липса на елементарна практичност. Хвърлихте пари и усилия да си оформите хубав собствен форум. Сега обаче вместо да си го ползвате вие се хвърляте в някакви битки с вятърни мелници. Питайте всеки нормален човек и ще ви каже, че това което правите е доста излишно, неоправдано и дори адски глупаво! Ще си купя аз нова кола, но вместо да си джиткам с нея с кеф ще се качвам на чужди коли или таксита и ще се карам с шофьорите, че пушат или не карат по моя вкус.Last edited by ilv323; 23.02.2020, 13:02.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Идеята е добра, но правата трябва да се дадат на някой безпристрастен наблюдател - примерно на Money
Първоначално изпратено от СХП Разгледай мнение
Ами, защо да е трудна-бутона би активирал модифициране на . .htaccess файла:
Не съм го писал аз кода, потърсих и ми падна това:
<Limit GET POST>
order allow,deny
deny from 192.168.1.12 - IP което ще се банва
deny from 10.1.1.99 - IP което ще се банва etc
allow from all
</Limit>
Идеята с отделен подфорум/модератор е трудно приложима, ще Ви накара да влизате в отношения с Investor, възможно е да стане, но персонална модификация, която не засяга сайта/правата на другите юзъри ми се струва по-подходяща.
Като го мисля, отново трябва съгласието на Investor, автоматизирано, да ти дадат IP-то, което се съмнявам, че ще направят.
Разбира се има начини да получиш IP-то ако влезнеш в чат и/или получиш съобщение на лични от лицето, което те дразни, но това не е по моята част.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Такава една опция е трудно да се реализира като софтуер и още по-трудно е да се администрира. Има обаче една друга опция, която я имат всички форуми - създаване на раздел, който да има различни права и различни модератори от другите раздели във форума. Тази опция се настройва много лесно и е само въпрос на желание администрацията на даден форум да я използва. Не съм го писал аз кода, потърсих и ми падна това...
Ами, защо да е трудна-бутона би активирал модифициране на . .htaccess файла:
Не съм го писал аз кода, потърсих и ми падна това:
<Limit GET POST>
order allow,deny
deny from 192.168.1.12 - IP което ще се банва
deny from 10.1.1.99 - IP което ще се банва etc
allow from all
</Limit>
Идеята с отделен подфорум/модератор е трудно приложима, ще Ви накара да влизате в отношения с Investor, възможно е да стане, но персонална модификация, която не засяга сайта/правата на другите юзъри ми се струва по-подходяща.
Като го мисля, отново трябва съгласието на Investor, автоматизирано, да ти дадат IP-то, което се съмнявам, че ще направят.
Разбира се има начини да получиш IP-то ако влезнеш в чат и/или получиш съобщение на лични от лицето, което те дразни, но това не е по моята част.
Коментар
Коментар