IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички подобни думи и изрази се трият
    Те дори са включени в автоматичен филтър
    Думите, които автоматичният филтър не изтрие, биват изтривани от модератор

Тук е мястото да спомена, че Модератор не е машина, а човек и се случва дума в някои постинг да бъде пропусната

Коментар

• Инвесторе, трябва ли да приемам липсата на отговор от ваша страна като мълчаливо съгласие за употреба във форума ви на думи като "мърлячки", ''изроди", ''пияни селяци" и поддържането на антибългарски тези , защото не бе изтрит нито един пост на въпросния индивид, комплексирано нарекъл се "цар .......".
      Преди няколко месеца бяха скрити няколко теми, сега да разбирам ли, че аршина ,с който мерите е друг. При това предложих темите да бъдат преместени, а не изтрити или скрити.
      Надявам се, че не се интересувате само от броя посещения и постинги във форума ви !

Очаквам отговора ви (надявам се да е днес) !

Камен Йорданов

Коментар

• TOVA SA OPIT ZA CENZURA. NE ZABRAVJAITE ZA SVOBODATA NA SLOVOTO I MISULTA VUV VSI4KITE MU FORMI. PROSTOTIITE NA NJAKOI DRAZNJAT VSI4KI, NO ZARADI TJAH NE TRJABVA DA SE NARU4AVAT PRINCIPITE.

Коментар

• Човекът просто има нужда някой да му обърне внимание (в реалния живот).

Коментар

• Мони, радвам се, че мнението ми е различно от твоето. Помолих в темата за нашите мед. сестри да не ти пишат, защото ми писна да повтаряш лудото ти хрумване, че са чудовища умишлено заразили деца със СПИН. Надявах се като не ти се обръща внимание да спреш да пишеш глупости. Съжелявам, че аз трябва да ти го напиша това, първо защото ми е неприятно и второ защото шанса да ме послушаш е малък, но все пак ще го направя. ОТИДИ НА ПСИХОЛОГ, ТОЙ МОЖЕ ДА ТЕ ПРАТИ НА ПСИХИАТЪР! СПОРЕД МЕН ИМАШ НУЖДА ОТ ЛЕЧЕНИЕ! ДАНО СПЕЦИАЛИСТИТЕ МЕ ОПРОВЕРГАЯТ. ПРОСТО СЕ ПРЕГЛЕДАЙ, ПЛАЩАШ НА НОИ, ОТИДИ ПРИ ДЖИПИТО СИ И МУ КАЖИ ДА ТЕ ПРАТИ НА ПСИХОЛОГ. ПОГОВОРИ СИ С НЕГО. ЩЕ ТИ Е ОТ ПОЛЗА.

Коментар

• "Все пак трябва да се вземат някакви мерки с/у човек , който според мен няма никакъв морал."

Има една сетенция на Жан Жак Русо:"Не споделям това, което казваш но ще дам живота си за правото ти да го кажеш свободно"
              Да забраняваш на някой да изказва мнението си само защото е различно от твоето говори за чиста проба тоталитаризъм и изкривено мислене.Аз лично не съм срещал човек, който да претендира, че има морал и да сее забрани наляво и на дясно.Но за последователите на Командира е разбираемо желанието за налагане на забрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от отегчен
                Все пак тези първи 30 теми са лицето на вашия форум и когато човек влезе в тях и прочете "писанията" на така наречения цар може лесно да си направи изводи, които в никакъв случай не биха били от полза за сайта ви. Все пак сте авторитетен сайт и трябва да се погрижите за реномето си.
                По този начин няма да бъдете обвинени в крайна зензура, защото всеки , който иска да чете или пише в темите ще има възможност за това.
                Все пак трябва да се вземат някакви мерки с/у човек , който според мен няма никакъв морал.
                Моля четящите и пишещите във форума, които са на моето мнение да ме подкрепят, защото това премина всякакви граници !

Камен Йорданов
                Въобще не съм съгласен с Отегчения.Санкциите, които предлага ми се струват твърде незначителни.Предлагам на всички, които имат мнения различни от тези на Отегчен, Неграмотен и още 2 - 3 /да не само да им бъде забранено да пишат във този форум но за тях да бъдат построени специални концлалери. Въобще всяко изразено мнение, което не съвпада с това на Костовите зомбита /Отегчен, Неграмотен и компания/ да бъде санкционирано с изпращане в концлагер.Мисля, че твърде подходящо за случая би било поставянето на портрета на Гьобелс на подходящо място във форума.С такива наследници като Отегчения хер Гьобелс опредлено би се гордял.Нищо ново под слънцето.Когато нямаш аргументи за да защитиш тезата си, най-лесното нещо е да се обърнеш към методите на Хитлеровия министър.
                Пък после твърдете, че Атака били фашисти...

Коментар

• Инвесторе, няма ли да забраниш латиницата във форумите?
                  Не намираш ли , че е досадно?

Коментар

• Аз лично съм против забраната на достъп на определено лице до темите във форума.
                    Предложението ми е тези теми ( атака, за София и инструкциите) да се държат извън първите 30 теми независимо от часът на постовете.
                    Все пак тези първи 30 теми са лицето на вашия форум и когато човек влезе в тях и прочете "писанията" на така наречения цар може лесно да си направи изводи, които в никакъв случай не биха били от полза за сайта ви. Все пак сте авторитетен сайт и трябва да се погрижите за реномето си.
                    По този начин няма да бъдете обвинени в крайна зензура, защото всеки , който иска да чете или пише в темите ще има възможност за това.
                    Все пак трябва да се вземат някакви мерки с/у човек , който според мен няма никакъв морал.
                    Моля четящите и пишещите във форума, които са на моето мнение да ме подкрепят, защото това премина всякакви граници !

Камен Йорданов

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
                      Аз имам едно предложение:

Да се направят заключени теми във форума и достъп до определена тема да имат само хора които смятат да пишат сериозни коментари и мнения.
                      Аз съм ЗА ако потръгне може да направим същото с вестниците , радио , телевизия защо са ни хора който мислят различно
                      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Аз имам едно предложение:

Да се направят заключени теми във форума и достъп до определена тема да имат само хора които смятат да пишат сериозни коментари и мнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
                          За кого става дума кажете всички да разберат
                          За Цар Симеон Велики става въпрос.

Коментар

• За кого става дума кажете всички да разберат

Коментар

• Инвесторе, няма ли да вземете най накрая мерки срещу повръщането във всяка тема от страна този малоумник (наясно сте за кого говоря).
                              Свобода на словото, свобода на словото, но всяко нещо си има граници или мислите , че по този начин си издигате авторитета сред четящите !!!

Коментар

• Търгово

Честно казано, не виждам какъв е проблемът да се направи търгово. Мисля, че чл. 149 от ЗППЦК е съвсем ясен.
                                Това правило, че не си длъжен да правиш търгово ако ставаш мажоритарен акционер (сменяш мажоритаря с друг) важеше само за акции, закупени от държавата по линия на масовата приватизация.
                                В случая БТК е вече частна компания и направо си плаче за търгово.

Коментар

Working...
                                X