IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Iskam da popitam za kotirovkite 4rez sms. Ot infoto izliza, 4e ako vuveda dva kriteriq primerno A i V, moga da polu4a kotirovkite na akciite na 3 kompanii. E opitah, no polu4avam sms samo za dve. I vtroro, pravilno li sum razbral - ako tursi6 po edin kriterii, polu4ava6 info za 11 kompanii navednuj?

Коментар

• Първоначално изпратено от отегчен
      Марияне, като ще търпите рекламирането на разни измислени партии начело с лидера им -гамен ( справка - темата "атака" и просташкото поведение днес на болен сидеров ) поне взимайте някой лев за това !

Друго и не очаквам да направите (не разбирам само защо се излагате)
      Като не ти харесва това или онова просто него чети , отвори си тема и си чети само нея .Всеки има право на мнение как ще разбера аз кое е добро ако няма зло , а някой неща са и до възпитание .За една тема голям въпрос направи не ви ли писна ............
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Марияне, като ще търпите рекламирането на разни измислени партии начело с лидера им -гамен ( справка - темата "атака" и просташкото поведение днес на болен сидеров ) поне взимайте някой лев за това !

Друго и не очаквам да направите (не разбирам само защо се излагате)

Коментар

• М., ако сте с идеята, че сте в зората на "24 часа", когато вестникът коквото кажеше това беше истината, знайте че грешите - твърде рано сте се комерсиализирали . Прочетете си угодническите интервюта. Пфу...

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
            Аз се обзалагам че това са най-четените теми
            Най-активните теми днес са

Валутна търговия - FOREX
            ИХ България
            "Заспали" дружества

Най-активните теми излизат на главната страница на Investor.bg
            Така може да следите кои са.
            Критерия е брои мнения през деня.

Коментар

• Аз се обзалагам че това са най-четените теми

Коментар

• Марияне, защо ги отключи изобщо двете футболни теми. Не че не обичaм футбола, но хамалските разговори не са за този форум. Пък ако ще и да им по-малко hit-ове на каунтъра на сайта.

Коментар

• Добър ден,

Форума е мястото където се усеща пулса на пазара. Затова не може посоката на развитие да е създаване на ограничения. Просто представяният пулс няма да е обективен.

Благодаря.

Ето една икономическа-спортна новина от вчера

По 600 хиляди евро от УЕФА за Литекс и Левски
                  investor.bg/article.php?id=31088

Спорта е голяма машина за пари и има място в този форум през призмата на парите.

Коментар

• Господин Йорданов,

Ако въведете възможност всеки да филтрира мнения на участници във форума, които системно му досаждат ще си спестите подобни дискусии. Освен това силно ще се намали непрофесионалния "шум" във форума. Сега един идиотски постинг провокира няколко иначе нормални потребители да му отговорят по същия идиотски начин, а това сваля нивото и гони стойностните мнения.

Такова филтриране е стандартна възможност на клиентите за USENET форуми (като Outlook Express) и върши много добра работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от отегчен
                      Инвесторе, липсата на отговор и действия от ваша страна ме навежда на мисълта, че :
                      1. толерирате политическата пропаганда в сайта си
                      2. нямате нищо против поддържането на антибългарски тези
                      3. употребата на нецензурни изрази и думи (досега не е цензуриран нито един от постингите на "царя")

Това ви поведение определено "вдига" авторитета ви !
                      Не ми ясно защо при положение, че нивото на форума пада от повече от година и половина вие не правите нищо !

С по-малко уважение към вас

Камен Йорданов
                      Здравей отегчен,
                      благодаря за съдействието ти в усилията ни да издигнем на високо ниво форума на Инвестор.бг. Съгласен съм с теб че някой от постовете са на границата на цензурата. Аз лично следя всеки пост и трия всичко което обижда пишещите тук. Някой от темите носят голям емоционален заряд и напрежение затова страстите ескалират. Причините за това са много и най- различни. Мисля, че истините се раждат тогава когато всеки е свободен да изкаже мнението и без да го е страх че ще бъде цензуриран. Но това естествено трябва да става с уважение към всички останали. Много от постовете на Цар Симеон Велики са били изтривани и дори мога да кажа, че ежедневно се изтриват негови мнения- разбира се когато са против правилата.

Владимир Йорданов

Коментар

• Инвесторе, липсата на отговор и действия от ваша страна ме навежда на мисълта, че :
                        1. толерирате политическата пропаганда в сайта си
                        2. нямате нищо против поддържането на антибългарски тези
                        3. употребата на нецензурни изрази и думи (досега не е цензуриран нито един от постингите на "царя")

Това ви поведение определено "вдига" авторитета ви !
                        Не ми ясно защо при положение, че нивото на форума пада от повече от година и половина вие не правите нищо !

С по-малко уважение към вас

Камен Йорданов

Коментар

• Присъединявам се към всички недоволни от изявите на Царя напоследък, според моя анализ голяма помощ за ще му окаже едно освобождаване от отрицателната енергия натрупана от резултати на борсата. В родния му Пловдив под моста на "Скобелева майка" има винаги 5-10 санитарки които предлагат такава манипулация чрез кратки музикални форми - когато са в промоция това струва 1 лев. Предлагам да открием сметка и да му съберем 100 - тина лева. След 100 процедури ще стане чисто нов. Така ще спасим човека, защото той ще напусне форума или модератора ще го филтрира, но кому е нужен такъв - един нов Волен Сидеров само че в този форум.

Коментар

• От утре отново ще се появи в обзора

Коментар

• Защо напоследък в дневния обзор на търговията на фондовата борса не се отразява сумарния оборот? Според мене това е важна информация за всички, които следят борсата.

Коментар

• Марияне, влез във темите и виж, че във всеки негов пост фигурират тези думи и не са изтрити. Не е един или два пропуснати поста , а във почти всички постове.
                                Не съм получил отговор ще направите ли нещо с въпросните теми (както направихте преди няколко месеца) или ще толерирате подобно поведение. Защото даденият индивид явно бърка свободата на словото със слободията !

Камен Йорданов

Коментар

Working...
                                X