Първоначално изпратено от Спящият бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нямам право да пиша комемтари в сайта под новините но какво съм нарушил ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМен пък ми баннаха Ника Путко Мафани бил неприемлив за модераторчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми баннали са те , много спамиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри мене пък с профила ми Misho ILIEV не мога да пиша в темите, но мога да пускам коментари в статиите...
За какво ли са ме наказали така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеОная тема за безкрайните скандали, която изчезна безследно малко след началото си, твоя ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри мене пък с профила ми Misho ILIEV не мога да пиша в темите, но мога да пускам коментари в статиите...
За какво ли са ме наказали така...
Мен са ме бамвали стотици пъти вече - свикнал съм им.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Сигурно си се противопоставил на официалната партийна линия за мулти-култи толерантство, непогрешимост на ЕС и непобедимост на НАТО.
Но споко - бамът е само 24-часов. Надали има друг да знае това по-добре от мене - аз: ако не ме бамнат поне два пъти в седмицата, значи просто съм нямал време да пиша.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнениеИзобщо не ме притеснява че ми е забранено да пиша комемтари защото съм наказан, не оставайте с грешно впечатление че искам да ми махнат наказанието. Но е глупаво и нередно и нелогично да ме наказват без да пише кое правило съм нарушил и къде съм го нарушил, толкова ли е трудно едно автоматично писмо да получа в което да пише причината и наказанието ? Или действате като нашето правосъдие, не е важно дали наистина някой е виновен, важно е какво ще "открият" за него...
Коментар
Коментар