Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2017?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хммм, времената се променят /както са рекли древните римляни/. Точно тези имоти, към каквито аз имам интерес, все още се намират.
Времето се затопли, снегът се стопи - вземам си GPS-са с кадастралните карти и тръгвам по баирите. Не се знае от кой храст ще изскочи заека.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
изпуснала си влака,или както каза колегата "кака се ожени"
Времето се затопли, снегът се стопи - вземам си GPS-са с кадастралните карти и тръгвам по баирите. Не се знае от кой храст ще изскочи заека.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
До края на годината трябва да съм купила 100 дка земеделски земи, които ще са ми точно такава инвестиция. Площта на парцелите, които предлагат обаче малка /най-големия 24 дка./ и разпилени в няколко землища ... Та чудя се дали да се захващам или да продължа да си мързелувам.
Коментар
-
До края на годината трябва да съм купила 100 дка земеделски земи, които ще са ми точно такава инвестиция. Площта на парцелите, които предлагат обаче малка /най-големия 24 дка./ и разпилени в няколко землища ... Та чудя се дали да се захващам или да продължа да си мързелувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМайна имам точно това,което търсиш,на 25км от Бургас,ама не си го давам
Има и около мен,все още са добри цените,ако те вълнува -вилната зона на квартал Банево.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМайна имам точно това,което търсиш,на 25км от Бургас,ама не си го давам
Има и около мен,все още са добри цените,ако те вълнува -вилната зона на квартал Банево.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ено нещо пречи ли ти на рахата......Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
До края на годината трябва да съм купила 100 дка земеделски земи, които ще са ми точно такава инвестиция. Площта на парцелите, които предлагат обаче малка /най-големия 24 дка./ и разпилени в няколко землища ... Та чудя се дали да се захващам или да продължа да си мързелувам.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чувам, че и за инженери става. индустриални зони и производства + аутсорсинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е тогаз веднага връщам...спя с детската учителка , ама само затуй да купувам у Бургаско...Пловдивско май е по добре за животновъди .препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и ти имаш едно посягане...
аз не продавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Грешна крачка...към потенциалния клиент ако подходиш с бъзик , губиш само ти...
аз не продавам.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПокупката на имот винаги е била добра инвестиция в дългосрочен план.
Много е важно, обаче с каква цел се взима-за живеене,за отдаване,или просто да се вкарат едни пари някъде,където ще са на сигурно.
Друг момент е финансирането му-кеш,на лизинг,на кредит.
В различните случай е различно.
В портфолиото си всеки уважаващ себе си бизнес човек трябва да има имот.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар