If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мисля, че е изгодно. Теглиш подходящ заем от банка и взимаш. Условията на доста места са добри, стига да имаш добър доход и стабилна работа. Така че ако ви трябва жилище няма какво да чакате. Инвестиция в недвижимо имущество винаги си заслужава
както казахме кака се ожени.изпуснат е влака. а би ли ми обяснил какво е подходящ заем , че аз кат гледам лихвите хич не са "подходящи"
Аз мисля, че е изгодно. Теглиш подходящ заем от банка и взимаш. Условията на доста места са добри, стига да имаш добър доход и стабилна работа. Така че ако ви трябва жилище няма какво да чакате. Инвестиция в недвижимо имущество винаги си заслужава
Благодарско , а без да тегля заем от никаква банка става ли ?
Един път,преди 4-5 години ми влязоха няколко орки в двора,и през малко прозорче(единствено не защитено с метал) бяха пуснали малко цигане в къщичката.
Понеже имам ятаци там,веднага ми се обадиха,и за броени минути бях там от Бургас.
Пострелях на воля във въздуха(имам пушка и пищов) ,по бягащите в далечината ромове.
От тогава в двора ми дори не е стъпвано!
Импето те търси връчи почетен знак За гражданска доблест при защита на неприкосновена частна собственост.
Един път,преди 4-5 години ми влязоха няколко орки в двора,и през малко прозорче(единствено не защитено с метал) бяха пуснали малко цигане в къщичката.
Понеже имам ятаци там,веднага ми се обадиха,и за броени минути бях там от Бургас.
Пострелях на воля във въздуха(имам пушка и пищов) ,по бягащите в далечината ромове.
От тогава в двора ми дори не е стъпвано!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Зависи какво търсиш и за какво го търсиш. На мен цена, на която ми предлагат имотите ми изнася, но част от тях не попадат в НАТУРА, та затова ще се пазаря още известно време.
Коментар