Сложете дата и час на публикуваните новини, както си беше преди.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Може да се търси по име на тема. Прикачвам снимка. Поздрави и хубава вечер. Бойчо
п.п. поправи се и пак не се вижда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеНовият интерфейс е добър.
Моят глас е за запазване подредбата на мненията. Не искам да скролирам на страница 500 за да прочета новото мнение.
Малкото мнения които си заслужава да се помнят се помнят - не е нужно да ходиш на дадена страница. За останалите общото впечатление стига. Още повече че форумците са склонни към многсловие (като мен) и повтаряне на тезите. Т.е. след някой и друг пост може да видиш дадено мнение повторено.
Търсачката не е достатъчно добра - може да се добави функционалност за търсене на име на тема. Сега не видях такова. В търсачките винаги може да се подобрява и инвестира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеЗдравейте,
Откакто пуснахте новия сайт абонаментите във форума не работят. Не получавам никакви мейли. Кога се очаква това да се оправи? Виждам че част от бъгове ги оправяте лека полека, но силно ме вълнуват абонаментите.
Коментар
-
Новият интерфейс е добър.
Моят глас е за запазване подредбата на мненията. Не искам да скролирам на страница 500 за да прочета новото мнение.
Малкото мнения които си заслужава да се помнят се помнят - не е нужно да ходиш на дадена страница. За останалите общото впечатление стига. Още повече че форумците са склонни към многсловие (като мен) и повтаряне на тезите. Т.е. след някой и друг пост може да видиш дадено мнение повторено.
Търсачката не е достатъчно добра - може да се добави функционалност за търсене на име на тема. Сега не видях такова. В търсачките винаги може да се подобрява и инвестира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеМай вече е наред
Коментар
Коментар