IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ти новия интерфейс на форума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Темите Политика и Спорт ги спаси батко ти Маранди ( засега ), понеже щяха да ги думнат, но ме питаха какво мисля и явно съм бил убедителен, въпреки че отговорих с 2 реда, понеже времето ми е скъпо.

    Това беше във времената, когато цялата педерация, пардон модерация не ми обяви война и да ми раздава банани, 'гат' ме хване за глупости. Съжалявам и не знаех, че съм длъжен да водя безплатни консултации по форумна част на велики инвеститори.

    Освен въвеждането на копче: Причина за изтриване на мнение, тоже дължите и оправянето на бъга, който имаха, че модератор Х предупреждава, че ще последва банан към някого, но потребителят не го вижда това нещо, понеже трябва да се делогне/излезе от форума и да се логне. Тоест той не вижда, че го предупреждават.

    След като разбраха, че за мерси в целия свят не се работи и им предложих да ги изнеса на фактура, се започва неистовото опростачване като кампания срещу мен: Как така ти не искаш да бачкаш без пари за "великия" форум. Ами, не ща! Какво да направя? Имам си достатъчно работа по моите проекти и не съм длъжен на никого, особено като започне да ми борчее насреща. Тоест думата: Благодаря не я чух нито веднъж!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

      Щото спонсора не дава.
      Много слабости . не може да се влезе в темите, сделките в миналото са в безпорядък , пусна ме във форума без мнение.
      Last edited by Монти; 18.11.2016, 19:16.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Много си е добра новата версия! Я, каква тишина настана по другите теми, особено политика. Това ще да е някаква кампания за национално помирение и примирение. Също за връщане към тишината на природата, на дивото, идиличното. Сега остава да се пусне ромон на ручейче, чуруликане на птички, на екрана да се пуснат пасящи овчици и птеродактили, които връхлитат върху им и ги отнасят в кошмарната страна ИТ.
        Trakatrak';, от тест с 34 цвята и нюанса фащам 33. Губи ми се единия синкаф.
        А като отворя Инвестор, трябва да се фзирам, та да видя коя тема съм я отворила и коя - нье. Мъкаааа.

        П.П. Това с ромоленето на поточето ми хареса, ама нека да има и звуково оформление при пикирането на птеродактилите.

        П.П.П. Мнението си за оформлението на форума го написах фчера. Ни щъ да се повтарям.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
          Абе какви хора работят в тоя инвестор бе??? Може ли 99% от потребителите да ти казват, че не харесват това което предлагаш и ти да се правиш на приятно разсеян! Инвесторе, и вие и ние сме наясно, че се издънихте с тези промени. Защо просто не върнете старата версия? Защо мъчите нас, пък и себе си?
          Щото спонсора не дава.

          Коментар


          • А лелеееее... Отварям и що да видя... Но всъщност какво можеш да очакваш...от тез добри хорица, те толкова си могат! #УВОЛНЕНИЕ

            Коментар


            • Не мога да отварям темите във форума, освен тази през телефона 2-ри ден, а да пиша хич, от лаптопа става. Съсипахте форума. Вземете се в ръце.

              Коментар


              • Много си е добра новата версия! Я, каква тишина настана по другите теми, особено политика. Това ще да е някаква кампания за национално помирение и примирение. Също за връщане към тишината на природата, на дивото, идиличното. Сега остава да се пусне ромон на ручейче, чуруликане на птички, на екрана да се пуснат пасящи овчици и птеродактили, които връхлитат върху им и ги отнасят в кошмарната страна ИТ.

                Коментар


                • Абе какви хора работят в тоя инвестор бе??? Може ли 99% от потребителите да ти казват, че не харесват това което предлагаш и ти да се правиш на приятно разсеян! Инвесторе, и вие и ние сме наясно, че се издънихте с тези промени. Защо просто не върнете старата версия? Защо мъчите нас, пък и себе си?
                  Събитията не винаги отговарят на очакванията!

                  Коментар


                  • Тужен пиша моят юбилеен пост № 29 000. Съсипахте и сайтът и форумът. Не може да се влезе в нито една тема освен тая, визията не мяза на нищо, влизането дори в сайтът е проблем, човечетата са грозни и смотани, огромните бели полета, тънинките буквички, дето ще съсипят зрението на хората... ЗАЩО упорствате, вместо просто да кажете: "Ок, сбъркахме: сори, копелета" и да върнете нещата както си бяха?
                    Иначе просто ще си загубите участниците... няма да сте първият сайт, превърнал се от лидер в миманс поради упорството на тия, дето са го съсипали.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • А може би и идеята е друга да няма читав форум нали ? Не е възмножно да са толкова тъпи нали?

                      Коментар


                      • Един стар сайт, дето не ползвам, и може да се хортува там фикснах го за 5 минутки за вас колеги

                        ЦЪК

                        Коментар


                        • Как да ми харесва, то нито една тема не се отваря.... Развалихте нещо хубаво и работещо.

                          Коментар


                          • Два дена не може да оправите да работят темите по добре си върнете старата версия че скоро никой няма да остане тук тромав стана тоз форум а дали ще ти отвори желаната тема си е чисто казино

                            Коментар


                            • Не наистина - голям провал!!! Не можеше ли на някой облак да си ги тествате тия бози!!! Дни не може да се оправите, а сега и уикенда ще прецакате!
                              , тия икони от някой тийн форум ли са?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от valter Разгледай мнение
                                Пълна боза !!!
                                За нищо не става !!!
                                ++++++++++

                                Коментар

                                Working...
                                X