Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеСъвет и от мен към всички, които не могат да влизат в други теми - изчистете си бисквитките и историята на браузването. Не би трябвало да има проблеми с това.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеСъвет и от мен към всички, които не могат да влизат в други теми - изчистете си бисквитките и историята на браузването. Не би трябвало да има проблеми с това.
Коментар
-
Не! Това е някаква мода в сайтовете, сега почти всички са с подобна визия, но пак е добре, че не са с леко размазаните букви като повечето останали. И не виждам голям смисъл да се сменя нещо което върви с нещо ново, понеже някой си уеб дизайнер имал новя ''визия'' или било ''демоде'' в средите на тия които правят сайтове. Ако се оптимизира повече в търсачките, ОК, но ако не - какъв е смисъла?!
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Василевсе мой ( Тато ),
на 7 ноември умря рушката манголска зачатка и ги прекроиха от колхозници на съветници. Малко след това умря и Боко Любеницата, който се мислеше за незаменим, като тия тук.
После умряха и УСА с Доналд. След тях ЕС. Последни по веригата са Манголия и Чайниците.
Епаси месеца, всичко се изби да умирга. В знак на солидарност и Инвесторо се гмурна на сухо. То било пясък отдоле, ама они драпат с перките и пърхат с хриле
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе какви хора работят в тоя инвестор бе??? Може ли 99% от потребителите да ти казват, че не харесват това което предлагаш и ти да се правиш на приятно разсеян! Инвесторе, и вие и ние сме наясно, че се издънихте с тези промени. Защо просто не върнете старата версия? Защо мъчите нас, пък и себе си?
Коментар
-
Момиче, какво те притеснява, понеже не стига, че нямате форум в момента, а ти триеш на поразия? Всеки интелигентен човек, поне ще преброи до 3 и ще си каже: Момент, тук се опитват да ми кажат нещо?
Ето, да видиш как се прави. Преди време беше това, но 1800 почитатели на книгата, правят 270 хиляди достигания на хора в света. За какви се изживявате тук не мога да разбера? Рекорд не е този - стигано е 350 хиляди души.
Не разбра ли, че колкото повече ме триете и банана, толкова повече ви изчезват читателите, понеже те влизат да четат мен и колегите, а не вас?
- 1 like
Коментар
-
А пък на мене ми харесва всичко - ,евала че се махна предишната циганска шарения.Влизам си с Хром ,Опера и Мозила и засега нямам проблеми с нищо.
Да питаш най - нещастната нация в Европа и една от най - нещастните в света дали нещо и харесва е странен , да не кажа глупав въпрос.Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
Коментар