IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ти новия интерфейс на форума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • От чужбина не можах да вляза.
    Шрифтовете са безобразно малки. Не се чете вече. Влизам в инвестора основно заради форума, а това е информация за четене не за слушане и гледане. Направете така че да се чете поне. Няколко пъти се отказвах да влизам, защото не ходя постоянно с очила.

    Коментар


    • Ето нещо да ви помогна, ако изобщо има кой да разбира от тези неща там:

      Ерр-инкомлете_чункед_енкодинг
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от marandi

        Колежке, ти въобще имаш ли представа от протокола ДНС, как работи. Протоколът и доставчиците ли кешират, бре моме?

        Ама, тук с конкурс ли ви избират се чудя? Поне си мълчете и не ставайте още по-смешни.

        Интернет доставчикът им опреснявал ДНС връзката и то по "стандарт" - хихи

        П.П. Добре, че от фейсбук не са чували за тази новаторска теория, понеже си представям досега колко пъти щяха да са оцапали гащите при всяка смяна на дизайн/функции и цитат: ( стандартното 24 часа ) от доставчика.
        Tъкмо щях да питам какво общо има днс със счупения им сайт,

        Всъщност, към момента се отваря само тази тема. Останалите до една връщат ерр 504.

        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Уви, редизайнът на сайтовете изглежда неизбежен. Страшно са неприятни, ама няма как. Форумът е поизчистен, онлайн дотът е забавен, "харесвам" е удачен фийчър, иначе визуално каретата са доста дървени, сивото тежи много повече от зеленото. Като функционалности не виждам някаква революция обаче, генерално си е същият.

          Ясно беше, че трябва да се интегрира съдържанието от Блумбърг. Много внимавайте да не натежи сайта или поне хоум пейджа. Спрях да отварям сайтовете на НетИнфо (въпреки че съм емоционално свързан с тях) заради абсурдното количество видеа, които тръгват сами.

          Потребителските навици са голямо нещо. Спомням си и предишния редизайн - обожавах по-стария инвестор, който в каре горе вляво ми вадеше десетте последни нови на лист - няма снимки, няма видеа, няма дяволи. Заглавие, чета, харесвам, кликам. И с току-що шкартирания дизайн свикнах сравнително бързо, макар че когато беше пуснат първите дни пак ми бяха болезнени. Но в крайна сметка е ясно, че дизайнерите са разчекнати между потребителите, които искат леки и красиви сайтове, рекламния отдел, който иска повече позиции и инвентар, и проджект мениджъра, който иска да набуха всички налични щуротии просто защото така трябва...

          Morningstar за мен е най-функционалният и изчистен инвестиционен сайт, макар че не е новинарски и динамиката е друга. http://www.investing.com/ е другият - акцентите са въртят яко, но пак мултимедията не е натрапчива. Колкото повече приличате на тях, толкова повече ще ми харесвате

          П.П. Линковете тук са рекордно малоумни. Трябва да мога да вграждам линкове в думи с метатаг. Всичко друго е свинщина.
          П.П.2. Бе какъв "Нов отговор" бе?!? До утре да сте казали на HTML-иста да смени тая щуротия с "Публикувай".
          Investment education, tools, data, news and research on shares, funds, investment trusts and ETFs to help you make better investing decisions

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigov Разгледай мнение

            +1
            Не съм виждал друг български форум с толкова активни потребители. Като постнеш нещо и ти се отговаря почти веднага, а не следващата седмица.
            Обаче не мога и не мога да си вляза в профила. Два дни пробвах, пет пароли смених, два пъти чистих всичко, история и бисквитки. До дъно. Нищо не става, та си направих нов профил, ама 7 години и 15 000 мнения отидоха в канала. Ама дето вика ceneto, може да е за добре, няма да пиша във форума. Айде до виждане.
            Важното е, че момето ще ни пазела данните, па вече стана половин час и те не могат да "уловят", че има 3 нови коментара досега.

            Ей, така ще те пазят, докато те уморят от смях.

            'орицата се цупят на посредник, който им пуска поръчката със закъснение от 0.0001 сек. при отваряне и затваряне на позиция - а тук, ще те пазят като половин час няма никой. Че то всеки второкласник ще ги изнесе и ще си замине - хихи

            Коментар


            • Гледай кога си пуснах мнението и кога ще им направи рефреш страницата с коментарите, че има ново мнение.

              Навремето се базикахме за албански реотан, дето бавно стоплял, па тия въобще не могат да стоплят. Вървят половин ден по-късно по календара на Чикаго

              П.П. На страницата им виси още 00:57 като час. Но това не е "новина" и в стария им форум всяка тема вървеше със собствено часово време ( между Китай и Хаваите ).
              Last edited by marandi; 19.11.2016, 01:11.

              Коментар


              • Стига истерии бре, наздраве от Банкя. утре слънцето пак ще изгрее. проблемен, непроблемен, пак ще сме тук...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                  Имам чувството че са го дали на някакви деца да си играят. Не може да се логнеш, не може дори да отвориш тема да прочетеш, не бачка в хром, файърфокс, долфин, опера...
                  както казва Слепеца - апят двойка.
                  Ами, той Бил Гейтс не си позволява да ръси подобни глупости, а тук вървят на килограм: Щели да отстранят ВСИЧКИ проблеми - хихи

                  А, дали ги виждат първо?

                  Коментар


                  • Форумът умрЕ... Кажете къде се местите, та да четеме..Мен ме интересува не някакъв новинарски сайт /такива има много/, а мнението на ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА пишещи в него!!!

                    Коментар


                    • Актуалният въпрос е: ???КОЙ??? предложи / реши да се смени облика на сайта?
                      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от jeny Разгледай мнение
                        Благодарим за обратната връзка от всички потребители. Екипът на Инвестор БГ продължава работата по отстраняване на всички проблеми, за които сте ни сигнализирали.
                        Промяната във версията на форума бе необходима, за да може да се подсигури както защитата на потребителите му, така и да бъде удобен за ползване под мобилни устройства.
                        Промяната не е малка
                        и за това всички ваши коментари са ни полезни. Надяваме се на търпение и разбиране от ваша страна.
                        Част от потребителите продължават да виждат проблеми в сайта, въпреки че те вече са отстранени. Причината за това е кеширане на DNS-а в момент, в който сайтът е имал конкретния проблем. След като интернет доставчикът опресни DNS връзката (което стандартно е на 24 часа) ще бъде възстановено и нормалното зареждане на сайта.
                        Благодарим за вашето търпение!
                        Извинвям се, но това със защитата е пълна глупост, форума не е онлайн банкиране.

                        Най - елементарното оправдание е с мобилните устройства. Добрите сайтове имат допълнителна мобилна версия. Не е нормално десктоп/настолната да е подчинена на мобилните стандарти.

                        Не е малка промяната, никой не е питал потребителите и не я желаем. Признайте грешката и възстановете работещата версия, просто и лесно решение. Има колеги, които пишат над 10 г., защо не се допитахте до тях? Сигурен съм, че повечето от текущия екип на Инвестор са от много по - скоро.

                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от jeny Разгледай мнение
                          Благодарим за обратната връзка от всички потребители. Екипът на Инвестор БГ продължава работа по отстраняване на всички проблеми, за които сте ни сигнализирали.
                          Промяната с последна версия на форума бе необходима, за да може да се подсигури както защитата на потребителите му, така и да бъде удобен за ползване под мобилни устройства.
                          Промяната не е малка и за това всички ваши коментари са ни полезни. Надяваме се на търпение и разбиране от ваша страна.
                          Част от потребителите продължават да виждат проблеми в сайта, въпреки че те вече са отстранени. Причината за това е кеширане на DNS-а в момент, в който сайтът е имал конкретния проблем. След като интернет доставчиците опреснят DNS връзката (стандартно е на 24 часа) ще бъде възстановено и нормалното зареждане на сайта.
                          Благодарим за вашето търпение!
                          Ми мерси за пояснението. нетърпеливи сме, знам, ма това си е черта българска - Какво искам - не знам. Но го искам сега!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigov Разгледай мнение

                            +1
                            Не съм виждал друг български форум с толкова активни потребители. Като постнеш нещо и ти се отговаря почти веднага, а не следващата седмица.
                            Обаче не мога и не мога да си вляза в профила. Два дни пробвах, пет пароли смених, два пъти чистих всичко, история и бисквитки. До дъно. Нищо не става, та си направих нов профил, ама 7 години и 15 000 мнения отидоха в канала. Ама дето вика ceneto, може да е за добре, няма да пиша във форума. Айде до виждане.
                            Имам чувството че са го дали на някакви деца да си играят. Не може да се логнеш, не може дори да отвориш тема да прочетеш, не бачка в хром, файърфокс, долфин, опера...
                            както казва Слепеца - апят двойка.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

                              Ми май това ще стане .... Не мога да си представя, че има такива малоумни хора ... Абе не разбирате ли, че единственото нещо, което прави този сайт уникален, е форумът. Изчезне ли форумът - и ставате един от многото сайтове. Конкуренцията ще ви изяде.
                              +1
                              Не съм виждал друг български форум с толкова активни потребители. Като постнеш нещо и ти се отговаря почти веднага, а не следващата седмица.
                              Обаче не мога и не мога да си вляза в профила. Два дни пробвах, пет пароли смених, два пъти чистих всичко, история и бисквитки. До дъно. Нищо не става, та си направих нов профил, ама 7 години и 15 000 мнения отидоха в канала. Ама дето вика ceneto, може да е за добре, няма да пиша във форума. Айде до виждане.

                              Коментар


                              • Благодарим за обратната връзка от всички потребители. Екипът на Инвестор БГ продължава работа по отстраняване на всички проблеми, за които сте ни сигнализирали.
                                Промяната с последна версия на форума бе необходима, за да може да се подсигури както защитата на потребителите му, така и да бъде удобен за ползване под мобилни устройства.
                                Промяната не е малка и за това всички ваши коментари са ни полезни. Надяваме се на търпение и разбиране от ваша страна.
                                Част от потребителите продължават да виждат проблеми в сайта, въпреки че те вече са отстранени. Причината за това е кеширане на DNS-а в момент, в който сайтът е имал конкретния проблем. След като интернет доставчиците опреснят DNS връзката (стандартно е на 24 часа) ще бъде възстановено и нормалното зареждане на сайта.
                                Благодарим за вашето търпение!
                                Last edited by jeny; 19.11.2016, 00:34.

                                Коментар

                                Working...
                                X