правя си труда да коментирам в един раздел от форумите, но изглежда от инвестор.бг искат да закрият форума. ОК аз изчезвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Половината теми, които ме интересуват изобщо не се отварят .... в другата половина изобщо не мога да пиша ..... ... до преди няколко часа да ник-а ми не можеше да "влезе" във форума, че трябваше нов да си регистрирам ...... Льольовци, когато изгубите "старата гвардия" ще изгубите форумЪТ ..... Стегнете се .....Life won't wait for you.
Коментар
-
Проблем с часа на последно коментираните теми на http://www.investor.bg/forum/comments/ В тази тема има два поста след 20:58, на на http://www.investor.bg/forum/comments/ стои 20:58 -Понякога се актуализира с няколко минутно закъснение, но понякога явно не.20.11.2016 20:58 Харесва ли ти новия интерфейс на форума? 282
Оставям настрана неразбираемото двучасово разминаване между главната страница и часовете в самите теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fri Разгледай мнениеНа мен ми харесва. Има много повече информация.
Не слушайте "консерваторите", които не обичат новото.
Може в началото да загубите от старите посетители, но после ще спечелите много повече и то нови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fri Разгледай мнениеНа мен ми харесва. Има много повече информация.
Може в началото да загубите от старите посетители, но после ще спечелите много повече и то нови.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Някои хора забравят, че този форум е такъв благодарение на нас - старите потребители, които сме тук от над 10 години. Ако ни нямаше нас съм почти сигурен че и форума нямаше да го има.Last edited by Бик в атака; 20.11.2016, 22:14.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар