Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБойчо Попов - хубаво ми пишеш лични и ми искаш моба за връзка, само дето не мога да ти отговоря, защото системата казва, че не можеш да получаваш съобщения. Жоро Бисерински или Мариян Йорданов може би ми имат телефонът, питай тях, освен ако не си разрешиш съобщенията, та да мога да ти отговоря.The strongest stand last.
Коментар
-
Маранди, поздравления за книгата.
Инвесторе, заставам твърдо на позицията на бате пешо - АМНИСТИЯ ЗА СТАРИТЕ НИКОВЕ!
СЕРИОЗНО, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ПИШЕМ ТУК, АКО ДАДЕТЕ ПРАВО НА ВСЕКИ ДА СИ ИЗБЕРЕ НИКА, МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОГРАНИЧИМ ДОСТ АС ПРОСТОТИИТЕ.
сори, забравих главните а не ми се трие.
препоръка е
Коментар
-
Бойчо Попов - хубаво ми пишеш лични и ми искаш моба за връзка, само дето не мога да ти отговоря, защото системата казва, че не можеш да получаваш съобщения. Жоро Бисерински или Мариян Йорданов може би ми имат телефонът, питай тях, освен ако не си разрешиш съобщенията, та да мога да ти отговоря.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigov Разгледай мнение
Аз се логвам от Шумен. И не мога да вляза в никоя друга тема, освен тази и в Политика. При това с нов ник. В моя си не мога да вляза, тоест ми е загубена цялата история и всичко, което съм запазил в съобщения. Идиотия.
На всичкото отгоре не мога да вкарам в "игнор" тролове като.... те си знаят, лясковския и други. И се налага да им виждам простотиите. Да им го таковам на новия форум!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепичове, не, че нещо ама някой наскоро тук спомена, че сайта работи зле ако се логваш от НЕокръжни градове...
ще наблюдавам, от кои никове идват оплакванията )))
П.П. Благодаря на моите ИТ и си представям да деля трафика на НЕокръжни градове/села по света.
А, бе вие вярно сте изперкали яко. Искаш ли да ти пусна статистика за чужбина как хората си влизат и харесват нещата? ( без да ги питам дали са от село или от град и от кой континент са ).
Ма'а ви откачена, дето в Китай на 2 милки казват село, а тук сте се насрали с тия определения кой какво е. Какво ще бъде Софето според Китай ( риторично )?Last edited by marandi; 29.11.2016, 01:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
миранда, не се впрягай, бъзиках се ))
кажи нещо за бг империята как ше ги мачкаме
Как да обясня, че ще правя представяне на книга в няколко страни едновременно? Мислиш ли, че част от твоите кухи лейки, които ме трият денонощно някога ще ме разберат: Какво значи БГ автор да пусне книга на няколко континента ( риторчично )?
Понеже ги гледам, че тук се освиниха от триене и затова питам ( светски ).
П.П. Как те модерира някой, който никога не е писал досега?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе стреляйте по Boicho Popov. Човекът явно прави всичко възможно. Някъде обаче се губи връзката. Имам чувството, че с Инвестора са оставили да се занимават само Бойчо и 3-4 нахъсани модератора на свободна практика. Няма го живецът от началото. Не знам на колко годинки е бил Бойчо, когато съм прописал тук, но аз съм от първия ден. Малко са останали от тогава. Теми с много живот, най-големите в интернет пространството, в момента са на 15-та страница. Няма тема "Валутна търговия", за сметка на това рекламите на 5 посредника си джуркат на екрана. Просташки език и идиотия в "Политика", 15 теми за имоти, едната Кръчма остана
Кефи ме прострелното центриране по широчина на полето. Кой е писал в Политика от преди 10 дни да кажем - та ги обвиняваш?
Мяза ми на гумичка, търкаме и все едно нищо не е било.
П.П. Хората искат извинение и са прави. Как да го обясня по друг начин?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепичове, не, че нещо ама някой наскоро тук спомена, че сайта работи зле ако се логваш от НЕокръжни градове...
ще наблюдавам, от кои никове идват оплакванията )))
На всичкото отгоре не мога да вкарам в "игнор" тролове като.... те си знаят, лясковския и други. И се налага да им виждам простотиите. Да им го таковам на новия форум!
Last edited by gigov; 29.11.2016, 00:19.
Коментар
-
Не стреляйте по Boicho Popov. Човекът явно прави всичко възможно. Някъде обаче се губи връзката. Имам чувството, че с Инвестора са оставили да се занимават само Бойчо и 3-4 нахъсани модератора на свободна практика. Няма го живецът от началото. Не знам на колко годинки е бил Бойчо, когато съм прописал тук, но аз съм от първия ден. Малко са останали от тогава. Теми с много живот, най-големите в интернет пространството, в момента са на 15-та страница. Няма тема "Валутна търговия", за сметка на това рекламите на 5 посредника си джуркат на екрана. Просташки език и идиотия в "Политика", 15 теми за имоти, едната Кръчма остана
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
След простотията с "бисквитките" и "вафлите" сега това ли измислихте защо не бачка счупения сайт?
НЕокръжни градове ... ( да очакваме неокръжни села и там ще ви помогна тоже кои са ).
.... понякога се чудя как въобще пазар ви е допуснал да присъствате на него
Нищо лично, просто знам как е при мен и как се правят четвърт милка посещения.
За година и половина само веднъж изтрих един коментар, понеже наистина беше ... неприемлив.
П.П. ТНМ-чева, виж си скайпа да'е ...
кажи нещо за бг империята как ше ги мачкамепрепоръка е
Коментар
-
Може да се каже,че вече нямам никакви проблеми и вече посвикнах с новия интерфейс,а винаги съм си мислел,че съм доста консервативен към новостите.....Даже...., днес забелязах една новост,има котировки в дълбочина на дружествата,след приключване на борсови ден...А за мен това е добре ,защото не съм много активен на борсата и в повечето случаи преглеждам вечер ,какво се е случвало и горе-долу ,какви са настроенията на "играчите " за следващия ден....Но след като има все още толкова оплаквания от колегите,редно е Инвестор-а да направи всичко възможно форумът да възстанови за всички колеги нормалната си работа.....Както написа Груев,форумът ни е като дете....Ще е много жалко да го няма...Макар че не познавам огромната част от пишещите тук,аз лично,много от тях ги чувствам ,като близки познати.....
Коментар
Коментар