Допада ми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Функцията "Какво ново" не работи както в предишната версия!!! /т.е. при изказване на мнение във форума от потребители, които си избрал, не се отчита в "какво ново" - работи ли се по тази функция или така ще си остане? Предишната версия на "Какво ново", според мен спомогна да се развие форумът до това ниво!!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЗдравейте. Моля руските "спамове" да бъдат изтрити. Вземете мерки ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМен все повече ме кефи Инвестор-а - ето, вече има по 7-8 теми на руски, дето ме обогатяват всяка сутрин. Ми евалата, все напред и нагоре
Ох да бе, може би е само за администраторите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение+ 7 638 214 !!! :
А ако вместо да триете в сайтът, със същата енергия си купувахте търканиците на лотарията, досега да сте излъчили поне един милионерин от екипът си.
Коментар
-
+ 7 638 214 !!! :
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеАко енергията, която полагате да триете, вложите в подобряване на сайта и форума, от такива теми отдавна нямаше да има нужда!
А ако вместо да триете в сайтът, със същата енергия си купувахте търканиците на лотарията, досега да сте излъчили поне един милионерин от екипът си.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
Преди ми даваше да се впиша и после пак ме отхвърляше....Сега всичко е ок....
Може наистина да са пипнали по AW.....
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
... За мобилната версия - има и в момента такава. Много скоро ще има много по-добра и удобна
Коментар
-
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнениеBoycho Popov - каква е тази цензура, която налагате? Значи може човек А да обижда човек Б че е пе*ал и да няма грам модерация, но не може аз да пиша, че мобилна версия на форума няма (неоспорим факт) и че такава може и никога да не видим!
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнениеПак ще го напиша - личи си, че няма желание за инвестиции в сайта и във форума, но вместо това има огромно желание за монетизиране. Ами няма как да се получи, защото ви трябва качествен продукт, а такъв в момента нямате!
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнениеВместо да ме цензурирате като че ли сме в комунистическите години, поразвържете си джобовете и инвестирайте в качествени хора, които да ви направят качествен сайт и още по-качествен форум!
Коментар
Коментар