If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доволни ли сте от дейността на "гумичката" ??
Кажете го кой е и да си ходи. Сега ще ви кажа нещо: Точно поради тази причина(заради гумичката) досега не съм си купил и една акция от вашите, и няма да го направя, докато този човек е тук!!
10 човека!!!? Сериозно? Извинете, но това звучи смешно! Трябва да има един-единствен човек, който да се знае кой е , и да носи съответната отговорност! Ето преди малко написах един коментар, но в бързината съм допуснал правописна грешка. Веднага се попражих, но гумичката изтри верния последен постинг, а остави стария ( с правописните грешки). И като го питах за6то е направил това, гумичката изтри всичките ми постинги!!! Един човек за цензура е напълно достатъчен, какви са тия 10 човека???
Екипът от модератори на Коментари е близо 10 човека в разширен вариант, като за читателите не е ясно кой е модератор в момента, още повече че те са модерират еднакво, следвайки правилата за писане във форума.
Невъзможно е да се отделят действията на определен модератор от тези на друг. Пак казвам, всички следват правилата за писане във форума описани на адрес: http://investor.bg/Comments/Rules.htm
Коментар
suglasen !!!
Tochno taka e! Site-a se prevurna v edno zenzurirano mjasto, foruma se obezlichi! Tazi gumichka se kazva Rumen (Rumbata). I spored men tozi chovek trjabva da bude otstranen! Mnogo mi e interesno kak ste se razviat akziite na investora, ako sprem da go posestavame!!! Pomisli si "gumichko" po tozi vupros!
Коментар
недоволен
Питам се дали има и други недоволни от дейността на "гумичката" на Инвестор БГ? Според мен този човек трябва да бъде отстранен! Засичал съм го да манипулира теми в Коментари, както и да върши всякакви други простотии, преди пишеше с никовете на някои от хората...
Ако сега изтрие тази тема, призовавам всички да протестираме...
Коментар