IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доволни ли сте от дейността на "гумичката" ??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доволни ли сте от дейността на "гумичката" ??

hihi kak 6te mi zabranyat da postvam po IP, kato seki den polu4avam novo takova ot provider-a mi:-)))da ne govorim, 4e vinagi moga da se skria zad proxy:-) smyatam, 4e pohvata moderatora da iztriva posting-a e nai-efektiven. hihi taka i post-nalia biva iznerven:-)) mnogo mi e veselo da 4eta takiva oplakvania

Коментар

А може ли Модераторите да сменят думата ""гумичката"" в заглавието на темата с "Модераторите", защото така звучи доста вулгарно незнам за другите, но аз свързвам думата "гумичка" не само с нещо което се ползва за триене. А освен, че звучи така, също и обърква читателя относно идеята на темата. Много хора може да се объркат, че става дума за това дали са доволни от Дюрекс, ЛайфСтайл, Спортекс, Бенетон, Ритекс и др.

Коментар

Ето малко реклама на правилата на форума:
        искаме да ви уведомим, че смятаме да награждаваме тези, които в най-голяма степен спазват тези правила и подкрепят развитието на форума, допринасяйки за качеството на дискусиите.

Първата награда е GSM Siemens MC60 с цветен дисплей и вградена камера за Цвятко Загорски (известен с ника kukuvica).

Другаде го няма това!!! Обикновенно просто забраняват на някого да поства.. било по IP или друг начин, но да се дават награди на хората които допринасят за качеството на дискусиите е страхотна идея. Евала.

Коментар

http://investor.bg/Comments/Rules.htm

Коментар

mersi...dai link molia?

Коментар

Отговорих на два пъти в тази тема.
              Сега само ще отбележа - следете правилата за писане във форума.

Коментар

Доста критични мнения се изказаха... А господата от Инвестор няма ли да благоволят да изразят някаква позиция? Или целта им е да отблъснат сериозните хора оттук...?

Коментар

Читателю, съгласен съм - мсички могат да потвърдят, че нямам навик да нарушавам добрият тон, освен когато ме предизвикат или обидят. А "оня израз" просто навик ми е и не мисля че е толкоз пък нецензурен, ма...
                  ... ето че пак за малко да го кажа...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Фурумът на инвестор.бг е най-добрият в българското интернет пространство точно поради модерирането! Не казвам , че хората са безгрешни, но без тях тук щяхме да четем само лични нападки, псувни и други подобни, както е по всички български форуми.
                    Свободата да изразяваш собственото си мнение, не означава свободията да си пишеш каквото и както си искаш!
                    Аз искам да чета само смислени постинги и то по темата! За личните нападки и писаниците извън темата нямам нито желанието, нито времето за да ги чета!

Коментар

Неграмотният най-прав е, макар че и аз често недоволствал съм. На мене модераторите ми се сърдят като казвам "мамка му", а позволяват на разни субекти от родът на т.нар.Странджата да ме плюят безпричинно и трият моите постинги, когато се защитавам, вместо техните. Ама без тях още по зле ще бъде, вярно е това.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

За мен преди няколко месеца поименно се изливаха пумии в една тема от форума без абсолютно никакви аргументи. От инвестора не направиха нищо за да предотвратят плюенето а дори напротив махаха тези постинги, които по някакъв начин се опитваха да спрат полемиката. Явно инвестора печелят от евтини манипулации, защото им се увеличава посещаемостта, но това говори лошо за публично дружество (всъщност за каквото и да е дружество).

Коментар

Приятелю, моля те прочети внимателно какво точно съм написал! НИкой не оспорва нуждата от кнтрол, но трябва д се знае кой точно е контролиращ, за да няма злоуотреби1 Аз твърдя, че т.н.модератори превишават правата си, нещо повече, направо се забавляват като трият и манипулират форума!

Коментар

Модераторите са хора с по-големи права от тези на останалите участници във форума. И ако някои пише само псувни или започне някакъв личен спор от сорта на кого му е по-голям не му е тук мястото. И точно това е работата на модераторите. Не казвам, че са безграшни, лично на мен ми изтриха 2 поста защото се опитах да се защитя обиждайки вместо да си замълча. Така че с модератори е зле, но без тях - още по-зле.

А относно правилата 99% от хората не си правят труда да ги четат, а камоли да ги спазват, така че трябва да има контрол.

Коментар

Май името Ви е модератор.... Ами като не може един, назначете колкото трябва!1 2,3 колкото е нужно.Направете ги на смени ,та да се знае кой носи отговорност!

Коментар

един човек не може да гледа форума в продължение на 24 часа 7 дни в седмицата включително на Коледа и Нова Година.
                                Затова имаме смени и в разширен състав сме до 10 човека.

Коментар

Working...
                                X