Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Краткосрочна инвестиция от 10000 лв
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнение...Не съм човек който обича рисковете по-принцип. Начинаеща съм в инвестирането, не познавам пазарните принципи,търговия с акции и прочие. Мислих да разгледам какво предлагат различните фондове но проблемът е че не мога да направя разлика между различните видове фондове и застраховки, плюсове и минусите им. Четох доста из интернет, но засега не знам от къде да започна, всякаква информация - ще ми е от полза.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Диверсификация през crowdfunding не е зле. Индивидуално участие до $500, десетки и стотици проекти с потенциал за много повече от 10% годишно. Чувал съм, че в crowdfunding-a пълен провал са между 80 и 90% от всички проекти. Свобода на избора, така да се каже.Last edited by The Senator; 02.01.2016, 11:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнениеИскам да попитам ако имате 10000 лв. свободни в какво бихте инвестирали за време от около година и половина -две.Не съм човек който обича рисковете по-принцип. Начинаеща съм в инвестирането, не познавам пазарните принципи,търговия с акции и прочие.Мислих да разгледам какво предлагат различните фондове но проблемът е че не мога да направя разлика между различните видове фондове и застраховки ,плюсове и минусите им.Четох доста из интернет,но засега не знам от къде да започна,всякаква информация - ще ми е от полза.
Пъпешов: депозит - също има риск. КТБ го доказа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Краткосрочна инвестиция от 10000 лв
Искам да попитам ако имате 10000 лв. свободни в какво бихте инвестирали за време от около година и половина -две.Не съм човек който обича рисковете по-принцип. Начинаеща съм в инвестирането, не познавам пазарните принципи,търговия с акции и прочие.Мислих да разгледам какво предлагат различните фондове но проблемът е че не мога да направя разлика между различните видове фондове и застраховки ,плюсове и минусите им.Четох доста из интернет,но засега не знам от къде да започна,всякаква информация - ще ми е от полза.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар