Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Краткосрочна инвестиция от 10000 лв
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПръво - за неразбралите - това не е човек, но е човечка. Вижте пръвият пост по-внимателно.
Инвестиция - най-добре - дългосрочна, но и за година може да бие бамковият депозит. 6% примерна доходност, минус 1.5% входяща такса - това - 4.5% годишна доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПръво - за неразбралите - това не е човек, но е човечка. Вижте пръвият пост по-внимателно.
Инвестиция - най-добре - дългосрочна, но и за година може да бие бамковият депозит. 6% примерна доходност, минус 1.5% входяща такса - това - 4.5% годишна доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетам не е ли дългосрочна инвестиция , а човека каза за година и половина
Инвестиция - най-добре - дългосрочна, но и за година може да бие бамковият депозит. 6% примерна доходност, минус 1.5% входяща такса - това - 4.5% годишна доходност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми ако направи - както в периодът 12-14 година? Ако иска нискорисковост и не гони супервисока доходност, това също е вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИмпе, все се каня да те питам..... С тези обеми, как се справяш с комисионните за европейски акции?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПФ в никакъв случай
все ще направи - ама може нищо да не направи - пример 2015г !!!!! и не само 2015г.....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНелесен въпрос - хем нерисковост, хем краткотраен хоризонт. Човешка застраховка - инвестиционен хоризонт е по-дълъг. Може би нелоша идея е пенсионен фонд - за две години все ще направи едни 6-8%, след приспадането на таксите.
Пъпешов: депозит - също има риск. КТБ го доказа.
все ще направи - ама може нищо да не направи - пример 2015г !!!!! и не само 2015г.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе са малко заначало - ного от най-успешните туканка са почнали с ного по-малко. Нека девойката (дамата) опита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение10 000 са малко за борса. още повече и сам да се занимаваш. и то краткосрочно.инвестирай в образование. иначе един депозит на 2% лихва е добре за да спиш спокойноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнениеИнтересни са ми инвестициите в акции,кой ИП ще ми препоръчате ,не знам какви са таксите и заслужава ли си за такава сума, държа да има прозрачност и индивидуален подход при управлението на паричките...прекалено ли искам
Примерен портфейл:
На БФБ:
2 Б в Жабешки облизвации - 12% лихва си е 12% лихва.
2 Б в Софарма Имоти.
1 Б в Софарма Трейдинг.
1 Б в Бръзия мишок.
Не на БФБ:
2 Б в Allianz.
2 Б разхвърляй между HSBC, BMW, Apple.
Облизвациите можеш да държиш до декември, Имотите и Трейдингът докогато искаш, Мишокът продай около събранието и дивидентът, също и половината от Allianz и BMW. HSBC и Apple - според ситуацията.
Ето - измислих ти го.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеКакъв риск има при положение, че той има 10 000 лева? Гаранцията по депозитите мисля, че беше 100 000 лева, но поправете ме ако греша, защото не съм убеден.
Коментар
Коментар