При мен късата клечка в портфейла е Синергон. Голямо дърво се оказа, но и ценен урок. Още ги държа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ И КЪДЕ ХВАНА КЪСАТА КЛЕЧКА ТАЗИ ГОДИНА!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа се разпиша и тук, че да не кажете че само се хваля
Тоя месец си продадох и последните Елтос-и. Средна загуба около 27%. Не съжалявам! Всеки портфейл си има и черна овца, а когато такава се окаже една от най-леките позиции в него, си е направо на кадем!
За да не се тълкува като заяждане ще споделя, че на мен късата клечка ми са останали едни папири на випом от годининте на екстремизма, категория тотал-неликвидни но не са много останали като цяло а и не мисе дават съвсем за без пари (както казваше булсон) една част махнах през последната година, за да хвана по-дълга клечка ))Last edited by precakanoto; 26.08.2017, 03:19.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Продадох Raifaizenbank с 5% загуба за да си осигуря буфер срещу явлението Ренци по левъридж позиции …. Беше голЕма драма - щото ми беше за първи случай да продавам акции на загуба …
След референдума купих още Unicredit по 2 евра … точно навреме.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
При Тръмп - не , ама при Брексит - а
Save“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Пропуснати ползи не броим, само реализирана загуба ( това е късата клечка ).
Инвесторът: аре сложете читави човечета, бе?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеМалко на загуба от софия комерс като сума около 1.5 % от протфейла към момента.....иначе атера май ми е къса клечка вече близо година съм около нулата там при бичи пазар не е добре, ърм
Пропуснати ползи не броим, само реализирана загуба ( това е късата клечка ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТръмп.
Не съм единствен предполагамМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТръмп.
Не съм единствен предполагам
Коментар
Коментар