BSO ми е най-голямото набутване.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ И КЪДЕ ХВАНА КЪСАТА КЛЕЧКА ТАЗИ ГОДИНА!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВчера един мой приятел реши да си развали депозита и да си купи акции 5000бр
от едно дружество на което умишлено не искам да му споменавам името.Вечерта
се събрахме на по бира и първите му думи бяха"Вие сте егати мошенниците на дребно.
За има няма 2ч загубих 600 лв".Седях и го слушах и нищо не му възразих щото е прав.
Коментар
-
Вчера един мой приятел реши да си развали депозита и да си купи акции 5000бр
от едно дружество на което умишлено не искам да му споменавам името.Вечерта
се събрахме на по бира и първите му думи бяха"Вие сте егати мошенниците на дребно.
За има няма 2ч загубих 600 лв".Седях и го слушах и нищо не му възразих щото е прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗащото е император.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКак можете изобщо да си спомняте къде, какви загуби правите. Аз имам хиляди сделки миналата година и сигурно половината са на загуба. Но дори не ми се търси от къде какво, загубите са си част от играта и единствения начин да се правят печалби е ако се рискуват и загуби, докато не ти пречупват сметката те правят по-силен
Коментар
-
След като излязох през 2008 с минимален профит вложих парите в НИ.
Никога не съм преставал да следя БФБ (кучето дето веднъж е яло все се връща на мястото и се облизва) . Чак сега през септември 2015 отново се връщам на БФБ този път надявам се помъдрял и с по различна стратегия. Засега съм гризнал дървото с -0.7% върху протфейла (който все още се формира де )
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеи как точно успя да спечелиш от Атера ако не е тайна?
Юридическия "казус" го разгадах тогава, днес вече има предложения за изм. на ЗАНН.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Как можете изобщо да си спомняте къде, какви загуби правите. Аз имам хиляди сделки миналата година и сигурно половината са на загуба. Но дори не ми се търси от къде какво, загубите са си част от играта и единствения начин да се правят печалби е ако се рискуват и загуби, докато не ти пречупват сметката те правят по-силен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеВсички си признават къде са загубили само Императора никога не губи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеOт Атера спечелих, ще черпя..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеЯдох дървото и със Софарма и с Атера, не се оплаквам все пак....Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар