If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера един мой приятел реши да си развали депозита и да си купи акции 5000бр
от едно дружество на което умишлено не искам да му споменавам името.Вечерта
се събрахме на по бира и първите му думи бяха"Вие сте егати мошенниците на дребно.
За има няма 2ч загубих 600 лв".Седях и го слушах и нищо не му възразих щото е прав.
Вчера един мой приятел реши да си развали депозита и да си купи акции 5000бр
от едно дружество на което умишлено не искам да му споменавам името.Вечерта
се събрахме на по бира и първите му думи бяха"Вие сте егати мошенниците на дребно.
За има няма 2ч загубих 600 лв".Седях и го слушах и нищо не му възразих щото е прав.
Как можете изобщо да си спомняте къде, какви загуби правите. Аз имам хиляди сделки миналата година и сигурно половината са на загуба. Но дори не ми се търси от къде какво, загубите са си част от играта и единствения начин да се правят печалби е ако се рискуват и загуби, докато не ти пречупват сметката те правят по-силен
Ееее, ти си много активен. Дано печалбите и загубите ти са в равновесие, че иначе много ще ни се фалиш или много ще се жалваш.
След като излязох през 2008 с минимален профит вложих парите в НИ.
Никога не съм преставал да следя БФБ (кучето дето веднъж е яло все се връща на мястото и се облизва) . Чак сега през септември 2015 отново се връщам на БФБ този път надявам се помъдрял и с по различна стратегия. Засега съм гризнал дървото с -0.7% върху протфейла (който все още се формира де )
и как точно успя да спечелиш от Атера ако не е тайна?
Не е, купих при паниката през февруари и продадох вс. около свободния ден на БФБ.
Юридическия "казус" го разгадах тогава, днес вече има предложения за изм. на ЗАНН.
Как можете изобщо да си спомняте къде, какви загуби правите. Аз имам хиляди сделки миналата година и сигурно половината са на загуба. Но дори не ми се търси от къде какво, загубите са си част от играта и единствения начин да се правят печалби е ако се рискуват и загуби, докато не ти пречупват сметката те правят по-силен
Коментар