If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дау все едно са го пуснали от наклонената кула в Пиза, като траектория на дюля коригирана с кориолиусовото ускорение. Не е препоръка
kire, май дау е късата клечка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
и аз имам 2 клечки - wereldhave и deutsche bank принципно ги играх с къси путове за странично движение и берем ако паднат 10% премията да обере движението но пък те за 2-3 месеца се раздадоха с по 20-30% надолу нищо ставам дългосрочен
За пръв път от 10 години хващам къса клечка - еВана агро - ще се продава на загуба, този урок си го знам, ама на тия боклуци съм им пожелал моята загуба на квадрат, така че да занулят едно хубаво. Няма такива боклуци като тия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Моята къса клечка се казва Алкумет. Купих го на 18,5 малко преди да го извадят от Софикс и да хване пързалката. Разчистих го чак на 13.80 и го замених с ЕMKA. Дотук съм от "трън та на глог"
"Тази година" за тази ли се има предвид или миналата.......?
Моята къса клечка се казва Алкумет. Купих го на 18,5 малко преди да го извадят от Софикс и да хване пързалката. Разчистих го чак на 13.80 и го замених с ЕMKA. Дотук съм от "трън та на глог"
Абе хора, нали се забивате с български фирми. Що не купихте аурубис макар и индиректно
И агрото , стават две. То и Мойте са две., - алумина взех, когато фонда я върна на обратната гара и не я продадох веднага, а трябваше Другата ми е гагарин, но тя малко заварено положение. Реших да я махам и чат пат го правя. Не ме бърка и ако се нулира. но не вярвам да слезе под 20 Сега да видим кога ще сложат на релсите и фармата, че тоя многомилионен пакет си виси а ipo-градуса иде и не пита
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар