IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неяснота относно фирмите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марианчето Георгиева от правителството на Орешарски може само праха да ти диша по отношение на експресивността и дозирането
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от coSdem0s Разгледай мнение
      Никъде не намирам информация относно актове и данъци . Знам само ,че данък плащам само ако имам приходи повече от 50 хиляди годишно .
      Въх не думай

Сигурно става дума за данък ДДС , он данък печалба и осигуровка си плащаш винаги
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Бихте ли спрели с подигравките относно моето писане и ако можете да ми помогнете или по-скоро желаете да помогнете ,то да го направите ?
        Предвид кашата, която ти е в главата подхвърлям идеята да се срещнеш с адвокат. След като не успя да схванеш шегата на Наивник, определено ще имаш проблем да регистрираш фирмата без професионална помощ. Адвоккатът ще ти обясни всичко необходимо и ще те преведе сравнително безболезнено през целия процес.
        ПП. Пред запетая не се слага интервал (т. нар. "шпация"). Правилото важи и за точки, въпросителни и удивителни знаци.

Коментар

• Много неясноти относно тея пусти фирми брей !

Коментар

Бихте ли спрели с подигравките относно моето писане и ако можете да ми помогнете или по-скоро желаете да помогнете ,то да го направите ?
            http://bfy.tw/5WU

Чрез ООД/EOOД може да се извършва всякаква дейност, която не е забранена със закон (съществува ограничение за извършване на банкова, застрахователна и др. дейности), разбира се има и разрешителни режими за упражняване на определени видове дейности.

Учредителен акт (за ЕООД) или Дружествен договор (за ООД). Той трябва да съдържа:

име, седалище, адрес на управление на дружеството;
            имена и лични данни на съдружниците;
            предмет на дейност;
            размер на капитала, както и стойността на вноските на съдружниците за ООД;
            име и лични данни за управителя.
            Last edited by vankata23; 30.05.2015, 19:48.
            #dagoduhatbednite

Коментар

• Бихте ли спрели с подигравките относно моето писане и ако можете да ми помогнете или по-скоро желаете да помогнете ,то да го направите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Зависи от зачеването и съответните кондоми. Аз например ако бях на младежа, щях да зачевам фирми и като стигнат 49999 прдажби, бих ги зарязал. Ти какво мислиш по въпроса?
                Баси, не мога да вникна в такива неща, много сложни
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Няма проблем с фирмите, всичко е наред
                  Зависи от зачеването и съответните кондоми. Аз например ако бях на младежа, щях да зачевам фирми и като стигнат 49999 прдажби, бих ги зарязал. Ти какво мислиш по въпроса?

Коментар

• Може ли по-подробно да ми го разясниш ?

Коментар

• Няма проблем с фирмите, всичко е наред
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Неяснота относно фирмите

Здравейте на всички !
                        Като млад инвеститор ,реших първият ми проект да бъде устремен към създаването и подобряването на вътрешната политика в сектора за недвижими имоти. Точно така - искам да отворя агенция за недвижими имоти .
                        Но мен това не ме задоволява .Искам фирмата също така да бъде насочена и към други сектори - брокер на автомобили ,нещо като уеб магазин ,но без артикулност .В този случай клиентите ще изискват от мене нещо и аз ще им го намирам на достъпна цена включително моята комисионна.Естествено затова ще бъдат създадени отдели ,като всеки отдел ще се грижи за неговата си длъжност.

Но тука стой главният въпрос : При създаването на фирмата , при самото и зачеване ,какво трябва да направя за да покривам документално това което ми е в главата ?
                        Иначе казано - ако отворя ООД или ЕООД ,достатъчно ли е само да впиша в графата за дейност на фирмата ,изброените по-горе дейности или има други норми който трябва да се покрият ?

Никъде не намирам информация относно актове и данъци . Знам само ,че данък плащам само ако имам приходи повече от 50 хиляди годишно .Има ли други работи за който се заплаща на месец или всичко останало си е разход на фирмата (офис ,ток ,вода ....... ) ???

Благодаря Ви отново на всички отзовали се .
                      Working...
                      X