Марианчето Георгиева от правителството на Орешарски може само праха да ти диша по отношение на експресивността и дозирането
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неяснота относно фирмите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от coSdem0s Разгледай мнениеНикъде не намирам информация относно актове и данъци . Знам само ,че данък плащам само ако имам приходи повече от 50 хиляди годишно .
Сигурно става дума за данък ДДС , он данък печалба и осигуровка си плащаш винагиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от coSdem0s Разгледай мнениеБихте ли спрели с подигравките относно моето писане и ако можете да ми помогнете или по-скоро желаете да помогнете ,то да го направите ?
ПП. Пред запетая не се слага интервал (т. нар. "шпация"). Правилото важи и за точки, въпросителни и удивителни знаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от coSdem0s Разгледай мнениеБихте ли спрели с подигравките относно моето писане и ако можете да ми помогнете или по-скоро желаете да помогнете ,то да го направите ?
Чрез ООД/EOOД може да се извършва всякаква дейност, която не е забранена със закон (съществува ограничение за извършване на банкова, застрахователна и др. дейности), разбира се има и разрешителни режими за упражняване на определени видове дейности.
Учредителен акт (за ЕООД) или Дружествен договор (за ООД). Той трябва да съдържа:
име, седалище, адрес на управление на дружеството;
имена и лични данни на съдружниците;
предмет на дейност;
размер на капитала, както и стойността на вноските на съдружниците за ООД;
име и лични данни за управителя.Last edited by vankata23; 30.05.2015, 19:48.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗависи от зачеването и съответните кондоми. Аз например ако бях на младежа, щях да зачевам фирми и като стигнат 49999 прдажби, бих ги зарязал. Ти какво мислиш по въпроса?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНяма проблем с фирмите, всичко е наред
Коментар
-
Неяснота относно фирмите
Здравейте на всички !
Като млад инвеститор ,реших първият ми проект да бъде устремен към създаването и подобряването на вътрешната политика в сектора за недвижими имоти. Точно така - искам да отворя агенция за недвижими имоти .
Но мен това не ме задоволява .Искам фирмата също така да бъде насочена и към други сектори - брокер на автомобили ,нещо като уеб магазин ,но без артикулност .В този случай клиентите ще изискват от мене нещо и аз ще им го намирам на достъпна цена включително моята комисионна.Естествено затова ще бъдат създадени отдели ,като всеки отдел ще се грижи за неговата си длъжност.
Но тука стой главният въпрос : При създаването на фирмата , при самото и зачеване ,какво трябва да направя за да покривам документално това което ми е в главата ?
Иначе казано - ако отворя ООД или ЕООД ,достатъчно ли е само да впиша в графата за дейност на фирмата ,изброените по-горе дейности или има други норми който трябва да се покрият ?
Никъде не намирам информация относно актове и данъци . Знам само ,че данък плащам само ако имам приходи повече от 50 хиляди годишно .Има ли други работи за който се заплаща на месец или всичко останало си е разход на фирмата (офис ,ток ,вода ....... ) ???
Благодаря Ви отново на всички отзовали се .Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар