Реално, ако форума си е нормално и влизаш в последната страница, ще четеш и последните мнения - ще бъде същото
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумът е наобратно
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеЦитат: от urindanger
За всички живеещи в, с (и заради) форума - тази му организация е по-скоро удобна.
За всички останали - по-скоро е неудобна.
Не е недоглеждане. Не си ти единственият, комуто е направило впечатление. Темата се повдига периодически от новопристигнали.
Старите кучета като правило приемат опитите за "поставяне на въпроса" като неоторизирано навлизане в изконно-суверенна територия, която между другото се защитава без подбиране на средства
Пример.
В нормален форум съм в тема, която е актуална и нараства с 2-3 страници на час. Намирам се, примерно, на страница 19. Ако след 2 часа натисна рефреш, то аз пак се намирам на страница 19, на същото мнение, което съм чел последно, но вече има генерирани 3-4 нови страници - 20, 21, 22 ... и т.н.т.
Аналогичен случай в този форум: намирам се, примерно, на страница 2 от 19. Трябва да прочета, наобратно, цялата страница 2, както и страница 1, за да стигна до последното мнение. Излиза ми някаква задачка за час и заебавам форума. Като се завърна, бия рефреш и отново съм на страница 2, но мнението, до което съм бил стигнал е заминало на майната си чак на страница 5, примерно. При което започвам да цъкам по страниците назад, докато го намеря, а след това наново напред, четейки по два пъти някой мнения, които съм отчел при търсенето.
По доста форуми съм търсил информация, но никога не бях срещал обърнат форум. Съмнявам се, че изобщо в стандартен VBuletin изобщо има заложена такава опция.
Та ако има някакъв начин да се преборя с този проблем, кажете?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеТо едно хубаво нещо има и ти искаш да го развалят...
В два други форума се рагистрирах и не писах и ред...Не мога да свикна с последователността на постовете....
Коментар
-
Айде пак поредния вопъл "форумът е наобратно"... Мине, не мине някоя и друга годинка и се намира някой, който почва да пита защо "форумът е наобратно". Ми щото така! Що празни приказки са изговорени за нула време в тая тема ... просто нямам думи.И модераторите вместо да дебнат кой употребява думи, които се ползват и в парламента, да вземат да заключат тая безсмислена тема.Last edited by netware5; 23.03.2015, 11:37.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Цитат: от urindanger
Привет, за първи път виждам подобен форум , а именно най - новите мнения са най отгоре. Има ли как да се поправи?
За всички останали - по-скоро е неудобна.
Не е недоглеждане. Не си ти единственият, комуто е направило впечатление. Темата се повдига периодически от новопристигнали.
Старите кучета като правило приемат опитите за "поставяне на въпроса" като неоторизирано навлизане в изконно-суверенна територия, която между другото се защитава без подбиране на средства
Коментар
-
Първоначално изпратено от urindanger Разгледай мнениеПривет, за първи път виждам подобен форум , а именно най - новите мнения са най отгоре. Има ли как да се поправи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от urindanger Разгледай мнениеПривет, за първи път виждам подобен форум , а именно най - новите мнения са най отгоре. Има ли как да се поправи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнениеТо това малко заприлича на оня виц:
Не е вярно, че презервативите пазят на 100%. Един приятел беше с презерватив, но пак го блъсна камион.
По темата - и аз никога не бях виждал такава организация на форум. Години висене тук, а ми е все така трудно да навигирам из мненията. Ама то и на такива глупости съм се начел тука, та една повече, една по-малко...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЧетеш какво пишат и - правиш наобратно!
Обратното е да те подсеща!
Успех!
ПС: В кои форуми си бил? (може и на лични с-я)
Има логика в подобна сфера най- новата информация да е отгоре. Но от гледна точка на новобранец трябва първо да прочетеш поне първото мнение.
УспехLast edited by urindanger; 23.03.2015, 11:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе то и аз съм я чел, ама не ми помогна много Ще взема да я прочета още веднъжПървоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи аз съм я чел, но на мен не ми помогна изобщо
Не е вярно, че презервативите пазят на 100%. Един приятел беше с презерватив, но пак го блъсна камион.
По темата - и аз никога не бях виждал такава организация на форум. Години висене тук, а ми е все така трудно да навигирам из мненията. Ама то и на такива глупости съм се начел тука, та една повече, една по-малко...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от urindanger Разгледай мнениеОчаквам подобни мнения, но все пак прави впечатление.
Ползвам десетки форуми, подобно нещо не съм виждал. Вероятно има смисъл , вероятно не съм довидял нещо - просто първи впечатления.
Успех!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от urindanger Разгледай мнениеПривет, за първи път виждам подобен форум , а именно най - новите мнения са най отгоре. Има ли как да се поправи?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар