If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте на всички! Аз съм начинаещ инвеститор, и си търся онлайн брокер където да депозирам известна сума. Търсих доста в нета и незнайно защо една компания предизвика моят интерес. Бих желал да знам повече за тези онлайн брокери Маркетс.ком, на които официален представител изглежда е фирма Ексус Маркетс. Предполагам няма по-добро място от това където да получа такава информация. Благодаря предварително.
Забрави ги точно тези! Има Карол, Бенчмарк, аз съм фен на Делтасток, а за Телемаркетинга - далече. За сума над 10 000 долара имам директен достъп до Ню Йорк, Лондон, Бразилия и Токио, но за начинаещи е може би малко прекалено. Освен това Делта-та и Карол имат доверително управление с история в сайтовете си. Позволих си да не използвам учтивата форма, заради роднинската фамилия, а сме и колеги - съфорумци. Пожелания за успешна търговия(спекулации) или инвестиции!
Здравейте на всички! Аз съм начинаещ инвеститор, и си търся онлайн брокер където да депозирам известна сума. Търсих доста в нета и незнайно защо една компания предизвика моят интерес. Бих желал да знам повече за тези онлайн брокери Маркетс.ком, на които официален представител изглежда е фирма Ексус Маркетс. Предполагам няма по-добро място от това където да получа такава информация. Благодаря предварително.
Ако можеш да прежалиш сумата, която влагаш в сметка на МАРКЕТС.КОМ- действай!
В началото те зарибяват с няколко незначителни бързи печалби.В един момент започват да ти искат да вложиш допълнителни пари по сметката си, за да не загубиш всичко. През цялото време, докато задъхано ти обясняват колко големи печалби ще правиш ако вложиш повече пари /искат пет цифрени суми/ ти разбира се имаш предварително отворена позиция на загуба, което определено е психологически натиск за който се поддаде.
Предполагам, че самата платформа може да се ползва ако си на ти с този тип търговия, но моят съвет е ако разчиташ на "съветите" на представителите им, винаги имай едно на ум !!!
Аз през декември отказах да внеса исканата ми сума и то не защото подозирах нещо, а защото бях начинаещ, а тогава бяхме на малка печалба.
Познай - рязко загубиха интерес към мен.
Сега и си седя на отворени позиции, които вървят на загуба.
Чакам да видя развитието, защото моят търговски агент се кълне, че може да ми върне загубите.
В следващо мнение, ще опиша всичко в детайли заедно с имената на всички, с който съм имала контакт от Ексус, Маркетс.ком и някакви свързани с тях Годуин Остин.ком.
В руските сайтове има много кофти информация от опарили се.
Дано не е късно за теб и за други ентусиасти.
Last edited by zelena; 17.01.2013, 15:20.
Причина: ПОЯСНЕНИЕ
Last edited by vilibond; 02.11.2012, 13:47.
Причина: доълнение
Коментар