Първоначално изпратено от chan_tura_naga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това, с фалшивото (раз)логване, ми се случва и на мен. Предполагам, ОС на мобилния, изнервя тази на сървъра.
...или нещо от вида.
То ест говоря за настолни компютри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Моля за извинение, че забравих следващото:
При мен, ако съм се логнал, но после ми дава индикация, че съм разлогнат, тя не е вярна. Даже иконката да показва, че не съм логнат, пак мога да пускам коментари и имам пълната функционалност на логиннат ползвател.
А, начи сега си в stealth mode
...или нещо от вида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеЗдравейте. Преди имах проблеми с разлогването. От дадена тема, като се разлогвам, оставам логнат за форума/темите/, на главната не съм.
Сега е обратното. Логвам се на главната, и като вляза в дадена тема, ме разлогва. Трябва да чистя бисквитки, и в двата случая. Явно Поддръжката, се старае.
При мен, ако съм се логнал, но после ми дава индикация, че съм разлогнат, тя не е вярна. Даже иконката да показва, че не съм логнат, пак мога да пускам коментари и имам пълната функционалност на логиннат ползвател.
Жюв съм, но ако си напиша мнението, модернизаторите ще ме изхвърлят от форума като мръсно коте ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Жюв съм, но ако си напиша мнението, модернизаторите ще ме изхвърлят от форума като мръсно коте ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеПп. Между другото, заради това често има разлика в часа вътре в темите и на сборната страница. Може би сървърът със съдържанието на темите е изключен от Интернет.
Ако не си логнат, няма разлика в часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение...
Ако е жюф още ваксинираният Матеюф, може и да даде мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеЗдравейте. Преди имах проблеми с разлогването. От дадена тема, като се разлогвам, оставам логнат за форума/темите/, на главната не съм.
Сега е обратното. Логвам се на главната, и като вляза в дадена тема, ме разлогва. Трябва да чистя бисквитки, и в двата случая. Явно Поддръжката, се старае.
Ние прескачаме между два техни сървъра. Този със съдържанието на темите е един, а главната страница и сборната страница на темите са на друг.
От всеки от тях можеш да се логиннеш и всеки от тях ти вкарва некви бисквитки в браузъра.
Едните май са подчинени на другите, некак си взаимодействат и не можеш да се разлогнеш, ако не ин ги изтриеш всичкото бисквитка.
Пп. Между другото, заради това често има разлика в часа вътре в темите и на сборната страница. Може би сървърът със съдържанието на темите е изключен от Интернет.
Ако е жюф още ваксинираният Матеюф, може и да даде мнение.Last edited by chan_tura_naga; 25.12.2021, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronКакво би си помислил човек за форум и държава, в която се допускат такива реплики
а пък се заплашва с бан човек, пишещ името на една територия без Модератори и без Държава с малка буква?
- 1 like
Коментар
-
Здравейте. Преди имах проблеми с разлогването. От дадена тема, като се разлогвам, оставам логнат за форума/темите/, на главната не съм.
Коментар
-
ЦветомирК, въпросът, който повдигате, е застъпен в точка 8.1. от универсалните условия за ползване на услугите и продуктите на Инвестор, линк към които може да намери в условията за ползване на investor.bg: https://www.investor.bg/users/terms/रादोस्त
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не може да обсебваш Форума и да налагаш мнението си като такова, от последна инстанция.
С какви данни разполагаш, ако имаш наблюденията си от няколко месеца? Що за "тенденции" и "статистически данни" се опитваш да обобщаваш?
"На карта ли си заложил" нещо, че толкова умело манипулираш данните и в същото време нямаш пост, без да си заложил в него няколко пъти на страха и на смъртта?
Хайде, прояви малко по-голяма толерантност към чуждите мнения, а? Не си ти, който ще налагаш начин на мислене на съфорумците!
Обръщай по-голямо внимание на внуците си. Няма ли какво да им дадеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре, обаче, са баннали него, нали? Него, а не мен.
Има нещо гнило в Дания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Бе не знаеш ли, че това е при бан?
Баннали са го.
Има нещо гнило в Дания.
Коментар
Коментар