If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колегата е дал интервю за инвестор
на тема успешните инвеститори или нещо подобно
трябва да може да се ползва от някои дребни прибилегии, нали
Оценявам чувството ти за хумор.
Истината е че, един колега тук, ме наведе на мисълта да си потърся правата и зададох някои въпроси към модераторите. Не знам, дали ТОВА подейства, дали се промени някаква инструкция нейде но, фактът е налице.
Уважаеми Инвестор.БГ, моля ви да опреснявате индексите които сте предложили на читателите си или да премахнете рубриките. Публикуването на стара информация не е корктно към читателите/почитателте ви.
Колега,дано не те разочаровам,обаче,един от най-дългогодишните съфорумци/не се сещам кой от всичките беше/,редовно,на всеки три-четири месеца,в продължение на години ги приканваше да опресняват информацията ,за която си писал...Глас в пустиня!Отдавна не ги е приканял...Явно се отчая....
Уважаеми Инвестор.БГ, моля ви да опреснявате индексите които сте предложили на читателите си или да премахнете рубриките. Публикуването на стара информация не е корктно към читателите/почитателте ви.
Колеги от Инвестор,опитвам се,с развлекателна цел да публикувам генерирани от ИИ анализи на дружества и прогнозна цена на акциите,но постовете ми биват "жестоко" орязвани.
Колеги от Инвестор,опитвам се,с развлекателна цел да публикувам генерирани от ИИ анализи на дружества и прогнозна цена на акциите,но постовете ми биват "жестоко" орязвани.
Въпроси:
Колко максимално "дълъг" може да бъде даден пост?
Как да разбера,колко от поста ще бъде орязан,при положение,че при "Преглед" виждам целия си пост?
Какво ми препоръчвате да направя при по-дълги постове,за да изглежда текстът като едно цяло ,а не на "парцали"?
По странни критерии оставяте един участник в женската тема перманентно да ръси обиди и унизителни коментари за всички жени. Подобен сексизъм не краси форума.
Напиши коментар: