Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСъгласен съм.
А подписа ти долу какво значи? Нещо китайско ми се чини?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеСлед няколко предупреждения, предприех мерки- бан за 1 месец.
Недопустимо е във Форум за Инвеститори да толерирам постинги свързани с насилие над животни, тяхното коментиране, развиване и подкрепа.
Предубедеността ми е колкото на всеки нормален и психически здрав човек.
Форома това сме ние и затова аз съм до тук с него, поради силно непрофесионалните модератори (amsterdam, yx,..), които пречат на добрия изказ. Отделно си позволяват лични пристрастия по темите и към участниците, избирайки селективно кой да е с бан и кои не при еднакъв изказ. Това е недопустимо! Не е трудно да бъдат назначавани на тази престижна длъжност, мечта за всички, малко по-съобразителни хора без комплекси примерно с тест, показване на личен PnL от последните години също става да се установи, че не страдат от борсово разтройство. Нивото на форома е много ниско и някакви цензори няма да го вдигнат. Ако поне това последно мнение не бъде обработено ще бъде чудесно.Last edited by martingale1; 11.02.2014, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля ви да обсъждате кучетата в другата тема.
А подписа ти долу какво значи? Нещо китайско ми се чини?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеПредполагам, че ако детето ти е нахапано от кучета, а недай си боже да умре, тогава друга песен ще пееш.
По този въпрос за бездомните кучета и опасността за живота на децата от тях има раздвоение в обществото. Едни за за , други против. Това е същото и при политиката - едни са за БСП, други за ГЕРБ.
Според мен модератор да взема страна е недопустимо. Бърка професионализма с личното мнение. Все едно модератора да банне всички подкрепящи Бойко Борисов, защото Бойко Борисов съсипа северна България.
Липса на професионализъм.
П.П. Ако модератор иска да си каже личната позиция - нека се регистрира като редовен член на форума и да се изкаже. Дори може да каже, че е модератор, но изказва чисто лична позиция.
Бъркаш обаче, че тя няма друг ник с който си изразява свободните мнения...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеСлед няколко предупреждения, предприех мерки- бан за 1 месец.
Недопустимо е във Форум за Инвеститори да толерирам постинги свързани с насилие над животни, тяхното коментиране, развиване и подкрепа.
По този въпрос за бездомните кучета и опасността за живота на децата от тях има раздвоение в обществото. Едни за за , други против. Това е същото и при политиката - едни са за БСП, други за ГЕРБ.
Според мен модератор да взема страна е недопустимо. Бърка професионализма с личното мнение. Все едно модератора да банне всички подкрепящи Бойко Борисов, защото Бойко Борисов съсипа северна България.
Липса на професионализъм.
П.П. Ако модератор иска да си каже личната позиция - нека се регистрира като редовен член на форума и да се изкаже. Дори може да каже, че е модератор, но изказва чисто лична позиция.
Коментар
-
Предубедеността ми е колкото на всеки нормален и психически здрав човек.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от martingale1 Разгледай мнениеМодератор amsterdam прави бан на ник(ове) в темата за Ботьо Тачков при чувствителни нарушения, демонстрирайки непрофесионализъм и липса на преценка, както и предубеденост. Моля вижте немодерирания архив на темата и баннатите участници. В зависимост от решението ви днес/утре, ще реша дали да продължа участието си в форума, което е от създаването на сайта.
Моля също така да не ми се промянят текстовете на мненията.
Коментар
-
Модератор amsterdam прави бан на ник(ове) в темата за Ботьо Тачков при чувствителни нарушения, демонстрирайки непрофесионализъм и липса на преценка, както и предубеденост. Моля вижте немодерирания архив на темата и баннатите участници. В зависимост от решението ви днес/утре, ще реша дали да продължа участието си в форума, което е от създаването на сайта.
Моля също така да не ми се промянят текстовете на мненията.Last edited by martingale1; 09.02.2014, 17:04.
Коментар
-
След покана от супер-модератор X_Y, темата изтрита
Цитат:
Може и Вие да напишете мнение, за да започне това обсъждане.
Не знам защо беше това обръщение към модератора, може би колегите са Ви изтрили нещо, но от този вид на темата наистина не става ясно какво точно искате, предполагам и затова така се е получило.
JV фонд инвеститор металиLast edited by agronoma1; 10.01.2014, 12:12.
Коментар
Коментар