Инвесторе, нещо ми се гъби сайтът с реалните котировки. Та пак да си попитам. Вие правите ли нещо по въпроса с риъл котировките???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Инвесторе,
Излагате се много. Що за медия сте, специализирана в инвестиции и пазари, след като съобщавате за важна новина за дружество емитент на БФБ с един ден закъснение? Имам предвид новината за спряното от КФН вписване на новия СД на Слънчев брях АД.
Решението е от 30.12.2013. Новината е публикувана в сайтовете на редица медии както следва:
money.bg в 15:34 на 2 януари 2013
bTV в 15;50 на 2 януари 2013
в. "Труд" в 16:14 на 2 януари 2013
news.bg в 16:30 на 2 януари 2013
в. "24 часа" в 16:56 на 2 януари 2013
investor.bg в 12:28 на 3 януари 2013
Струва ми се, че стандартното извинение с празниците ще бъде доста неприемливо.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнениеБлагодаря! Честита нова година и на tnm ! С пожелание за здраве, късмет, финансови успехи и осъществени планове!
Дано през Новата да сте все така безпристрастна към пишещите тук /разбира се - безпристрастна към всички, с изключение на един наш общ виртуален познат.../
Дано през Новата, този наш общ познайник - най-после забележи у Вас качествата на преданата и чаровна дама на живота си..., па и да вземе - да се престраши и направи първата стъпка в реалните си взаимоотношения с Вас, el.t!
Пожеланията ми са искрени!
Коментар
-
Честита Нова Година на целият екип на Инвестор!
Да сте живи и здрави!
Специални поздрави за модитата, с пожелание да гледат с по-благосклонно око на изцепките ни в "...30+"
Късмет и успех през 2014 година, младеж и девойки!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеОбида и клевета към мен.
Моля модераторите да вземат мерки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеСТАМБА ВИЕ СТЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ДС-СЕГА МИ ОБЯСНИ ЗА АГЕНТ БУДА И ЦВЦВ-ТЕ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС ЛИ СА- НАЛИ СА , А И СЕГА РЕВАТ НАЛИ..
ТИ ПЪК СИ ИМ ЛИЗАЧ И МУТРОТРОЛ ДУХАЧ И АЗ ВИ СЕ ЧУДЯ КАК ЗА 300 ЛЕВА ЛИЖЕТЕ ВСИЧКО
Моля модераторите да вземат мерки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеГ-да Модератори,
Направих всичко възможно да вляза с всички възможни научни аргументи в полемиката, която се оформи в тема ПОЛИТИКА по отношение на изказване на турския премиер Реджеб Таийп Ердоаган.
Хейтъри като 4и4о, обаче пречат с откровени безмислици по темата за постигане на обективни и плодотворни резултати от неформалнато дискусия. Моля отстранете подобни хейтъри!!!
Ами ако е г-жа и вземе те банне.....
Коментар
-
,
Г-да Модератори,
Направих всичко възможно да вляза с всички възможни научни аргументи в полемиката, която се оформи в тема ПОЛИТИКА по отношение на изказване на турския премиер Реджеб Таийп Ердоаган.
Хейтъри като 4и4о, обаче пречат с откровени безмислици по темата за постигане на обективни и плодотворни резултати от неформалнато дискусия. Моля отстранете подобни хейтъри!!!
Коментар
Коментар