IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвесторе, нещо ми се гъби сайтът с реалните котировки. Та пак да си попитам. Вие правите ли нещо по въпроса с риъл котировките???

Коментар

• Инвесторе,

Излагате се много. Що за медия сте, специализирана в инвестиции и пазари, след като съобщавате за важна новина за дружество емитент на БФБ с един ден закъснение? Имам предвид новината за спряното от КФН вписване на новия СД на Слънчев брях АД.

Решението е от 30.12.2013. Новината е публикувана в сайтовете на редица медии както следва:

money.bg в 15:34 на 2 януари 2013
      bTV в 15;50 на 2 януари 2013
      в. "Труд" в 16:14 на 2 януари 2013
      news.bg в 16:30 на 2 януари 2013
      в. "24 часа" в 16:56 на 2 януари 2013
      investor.bg в 12:28 на 3 януари 2013

Струва ми се, че стандартното извинение с празниците ще бъде доста неприемливо.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Честита Новата 2014г.- успешна и щастлива за всички работещи в Инвестор .БГ

По малко тролове и лузъри..повече професионални и инвестиционни прогнози и добър профит

Коментар

• Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнение
          Благодаря! Честита нова година и на tnm ! С пожелание за здраве, късмет, финансови успехи и осъществени планове!
          Честита Нова година и на Вас, el.t! Честита и на останалите Ви колеги от екипа!

Дано през Новата да сте все така безпристрастна към пишещите тук /разбира се - безпристрастна към всички, с изключение на един наш общ виртуален познат.../

Дано през Новата, този наш общ познайник - най-после забележи у Вас качествата на преданата и чаровна дама на живота си..., па и да вземе - да се престраши и направи първата стъпка в реалните си взаимоотношения с Вас, el.t!

Пожеланията ми са искрени!

Коментар

• Благодаря! Честита нова година и на tnm ! С пожелание за здраве, късмет, финансови успехи и осъществени планове!

Коментар

• Честита Нова Година на целият екип на Инвестор!
              Да сте живи и здрави!
              Специални поздрави за модитата, с пожелание да гледат с по-благосклонно око на изцепките ни в "...30+"
              Късмет и успех през 2014 година, младеж и девойки!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Благодаря !
                Приятна работа ! Нака да е 3 в 1 - работа, удоволствие и профит !

Коментар

• Честита Коледа и на 4i40!
                  Желая късмет, прекрасни моменти, задоволяващи финанси, късмет и много усмивки!

Благодаря!

Коментар

• Честита Коледа на модитата !
                    Да са живи, здрави, усмихнати и справедливи !

Коментар

• Инвесторцииии!Не виждам нищо лошо,в която да е тема да кажа "Наздраве" и да споделя ефекта от употребата на "младо вино"..Голям процент от сериозните неща във всяка област от живота са решавани и се решават "на чашка"...Не се вземайте толкова на сериозно....,току-виж сте станали смешни..

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Обида и клевета към мен.

Моля модераторите да вземат мерки.
                        Взели сме.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                          СТАМБА ВИЕ СТЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ДС-СЕГА МИ ОБЯСНИ ЗА АГЕНТ БУДА И ЦВЦВ-ТЕ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС ЛИ СА- НАЛИ СА , А И СЕГА РЕВАТ НАЛИ..

ТИ ПЪК СИ ИМ ЛИЗАЧ И МУТРОТРОЛ ДУХАЧ И АЗ ВИ СЕ ЧУДЯ КАК ЗА 300 ЛЕВА ЛИЖЕТЕ ВСИЧКО
                          Обида и клевета към мен.

Моля модераторите да вземат мерки.

Коментар

• Инвесторе, некви ни налазват с бясна сила Повечето са момиченца, в което няма нищо лошо.... Но ние сме хора на възраст и не ни трябват толкова напористи

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Г-да Модератори,

Направих всичко възможно да вляза с всички възможни научни аргументи в полемиката, която се оформи в тема ПОЛИТИКА по отношение на изказване на турския премиер Реджеб Таийп Ердоаган.
                              Хейтъри като 4и4о, обаче пречат с откровени безмислици по темата за постигане на обективни и плодотворни резултати от неформалнато дискусия. Моля отстранете подобни хейтъри!!!

Ами ако е г-жа и вземе те банне.....

Коментар

• ,

Г-да Модератори,

Направих всичко възможно да вляза с всички възможни научни аргументи в полемиката, която се оформи в тема ПОЛИТИКА по отношение на изказване на турския премиер Реджеб Таийп Ердоаган.
                                Хейтъри като 4и4о, обаче пречат с откровени безмислици по темата за постигане на обективни и плодотворни резултати от неформалнато дискусия. Моля отстранете подобни хейтъри!!!

Коментар

Working...
                                X