If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е какво са му оправили на часа? Имаш предвид, че не е само хх:08 ли? Защото пак го има 3 часовото разминаване в списъка и вътре в темата.
Как правите цитат?
От 1994 г. до днес не съм виждал по-скапан сайт.
Дори и logout - да се откачиш от сайта не можеш
Исках да се откача, за да видя какви нови глупости са писали обитателите на моя игнор-лист,
но сайта не ми позволява да се откача
Айде сега претенции. Не оценяваш чудото, че твоят игнор лист въобще работи, което при повечето от нас отдавна не е така.
Интересно до кога ще.продължава този експеримент с нас? Аз от десктопа вече 1ва страница не отварям- нищо не мога да намеря с тези големи снимки на целия екран. Във форума вече също нищо не се случва...майсторите от Варна - само те и холдинг Варна ще.останат накрая
Даа, за 2 дена, единственото което виждам да е оправено- часа
изглежа така, сякаш мериджеите са пуснали новата версия и масово са излезли в отпуска,
само бойчо е останал на амбразурата да си прави сепуку
Форум със затихващи функции, ако бързо не се променят нещата
Интересно до кога ще.продължава този експеримент с нас? Аз от десктопа вече 1ва страница не отварям- нищо не мога да намеря с тези големи снимки на целия екран. Във форума вече също нищо не се случва...майсторите от Варна - само те и холдинг Варна ще.останат накрая
Здравейте, няма мобилна и десктоп версия, версията е с адаптивен (риспонсив) дизайн. Както писах по-рано, продължаваме да работим по фиксиране на проблемите, изчистване на детайлите и бъговете. Ще възстановим повечето функционалности, както и ще има и нови. Благодаря за всички предложения и обратна връзка и молим за търпение.
Адаптивен дизайн и риспонсив дизайн са две различни неща! Попрочетете си в букварите...
При адаптивния дизайн има няколко различни версии на сайта, за различни типове десктоп и мобилни устройства, с различна големина на екрана. Тук може една и съща уеб страница да изглежда по различен начин и да има различно съдържание, в зависимост от това през какво устройство се достъпва.
При риспонсив (отзивчив) дизайн имаме само една версия на сайта, при което едно и също съдържание се визуализира по различен начин в различните устройства, в зависимост от големината на екрана.
Та да се върнем на основния въпрос - какъв ви е дизайна - адаптивен или риспонсив?
От 1994 г. до днес не съм виждал по-скапан сайт.
Дори и logout - да се откачиш от сайта не можеш
Исках да се откача, за да видя какви нови глупости са писали обитателите на моя игнор-лист,
но сайта не ми позволява да се откача
Не сте прав, много неща останаха омазани и отказаха да работят върху тях- трудно качване на снимки и видео, различни часови зони на постовете, неработещи връзки между темите във форума и съответните дружества, грешки при изпращане на лични съобщения...
Новата визия показа, че освен упреците и вълната от недоволство в настоящата тема, като цяло настоящия вид и функционалност генерират "мижав интерес"
Ама вие какво очаквате от назадничав форум?! Явно и създателите му са свикнали така да се движат - с задниците си напред... Каквато държавата - такъв и форумът - дали е повече, или по-малко скапан - вече е все тая.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Инвесторе, ще има ли възможност за логване с никнейм и парола, както беше до скоро, или да забравя за ника си "Батя"!?
Мисля, че голяма част от старите форумци имат моя проблем! Не случайно втори ден форума е като умрял!
Коментар