IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е какво са му оправили на часа? Имаш предвид, че не е само хх:08 ли? Защото пак го има 3 часовото разминаване в списъка и вътре в темата.
    Как правите цитат?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      От 1994 г. до днес не съм виждал по-скапан сайт.
      Дори и logout - да се откачиш от сайта не можеш
      Исках да се откача, за да видя какви нови глупости са писали обитателите на моя игнор-лист,
      но сайта не ми позволява да се откача
      Айде сега претенции. Не оценяваш чудото, че твоят игнор лист въобще работи, което при повечето от нас отдавна не е така.

Де да имах аз игнор лист …

Коментар

• Тук след всеки ъпдейт сайта става все по зле

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Интересно до кога ще.продължава този експеримент с нас? Аз от десктопа вече 1ва страница не отварям- нищо не мога да намеря с тези големи снимки на целия екран. Във форума вече също нищо не се случва...майсторите от Варна - само те и холдинг Варна ще.останат накрая
          Даа, за 2 дена, единственото което виждам да е оправено- часа
          изглежа така, сякаш мериджеите са пуснали новата версия и масово са излезли в отпуска,
          само бойчо е останал на амбразурата да си прави сепуку

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
            Форум със затихващи функции, ако бързо не се променят нещата
            Интересно до кога ще.продължава този експеримент с нас? Аз от десктопа вече 1ва страница не отварям- нищо не мога да намеря с тези големи снимки на целия екран. Във форума вече също нищо не се случва...майсторите от Варна - само те и холдинг Варна ще.останат накрая

Коментар

• Съсипа го този форум

Коментар

• Форум със затихващи функции, ако бързо не се променят нещата

Коментар

• Сайтът и форумът кешират яко, често се налага рефреш (ctrl + r)

Коментар

• Къде е RSS-а ?! От 7 август Ви няма в потока. Изобщо нямате RSS файл повече, така ли? Изчезвате ли
                    maxilian.blog.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение

Здравейте, няма мобилна и десктоп версия, версията е с адаптивен (риспонсив) дизайн. Както писах по-рано, продължаваме да работим по фиксиране на проблемите, изчистване на детайлите и бъговете. Ще възстановим повечето функционалности, както и ще има и нови. Благодаря за всички предложения и обратна връзка и молим за търпение.
                      Адаптивен дизайн и риспонсив дизайн са две различни неща! Попрочетете си в букварите...

При адаптивния дизайн има няколко различни версии на сайта, за различни типове десктоп и мобилни устройства, с различна големина на екрана. Тук може една и съща уеб страница да изглежда по различен начин и да има различно съдържание, в зависимост от това през какво устройство се достъпва.

При риспонсив (отзивчив) дизайн имаме само една версия на сайта, при което едно и също съдържание се визуализира по различен начин в различните устройства, в зависимост от големината на екрана.

Та да се върнем на основния въпрос - какъв ви е дизайна - адаптивен или риспонсив?
                      Last edited by sunny; 10.08.2022, 01:49.

Коментар

• От 1994 г. до днес не съм виждал по-скапан сайт.
                        Дори и logout - да се откачиш от сайта не можеш
                        Исках да се откача, за да видя какви нови глупости са писали обитателите на моя игнор-лист,
                        но сайта не ми позволява да се откача

Коментар

• Тотал щета.Нито снимки могат да се постват,нито чертежи,нищо.Size,фонт нищо не работи.
                          То бива некадърна работа,ама това на нищо не прилича хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Не сте прав, много неща останаха омазани и отказаха да работят върху тях- трудно качване на снимки и видео, различни часови зони на постовете, неработещи връзки между темите във форума и съответните дружества, грешки при изпращане на лични съобщения...

Новата визия показа, че освен упреците и вълната от недоволство в настоящата тема, като цяло настоящия вид и функционалност генерират "мижав интерес"
                            Ама вие какво очаквате от назадничав форум?! Явно и създателите му са свикнали така да се движат - с задниците си напред... Каквато държавата - такъв и форумът - дали е повече, или по-малко скапан - вече е все тая.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• И аз изгубих ника си kiro..Няколко пъти им пиша да върнат старите никове и отговор няма..Сега съм kiro 7

Коментар

• Първоначално изпратено от STF79 Разгледай мнение
                                Инвесторе, ще има ли възможност за логване с никнейм и парола, както беше до скоро, или да забравя за ника си "Батя"!?
                                Мисля, че голяма част от старите форумци имат моя проблем! Не случайно втори ден форума е като умрял!
                                Батя 2.0 си направи никнейм

Коментар

Working...
                                X