Цитатите на блокираните все още се виждат....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЛевите ли?
Не дефинирам леви или десни, идиоти има във всички посоки.
Абе, Лорде, като си се познал, що се самоопичаш и поднасяш на тепсия, не мога да разбера ... Все тая ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМного се увличате, Господа, да критикувате модераторките. На мен от тях не ми се е повръщало, за разлика от спорадично проявявания цинизъм и селската простащина на добре известни тук "герои" ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениенедоеб... пикли
Ще събирам още некое време и ще го пусна тук и в темата "Бисери и вицове"Last edited by vmankov; 03.04.2014, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениенедоеб... пикли от провинцята на първа пресижна длъжност. За съжаление те вече се вихрят в София. Навсякъде е така. Ас като сам на София вече питам фирмите с които, работя от къде е собственика да знам дали да се занимавам изобщо.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениенедоеб... пикли от провинцята на първа пресижна длъжност. За съжаление те вече се вихрят в София. Навсякъде е така. Ас като сам на София вече питам фирмите с които, работя от къде е собственика да знам дали да се занимавам изобщо.
А как преценяваш човека който не е от София дали разбира от бизнес , по местораждане ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от carbon Разгледай мнениеЧитавите хора отдавна са прогонени или спряха!
Гледам,че и последния мохикан в тази борба - "наивник" вече се отказва...
Искам да им покажа нагледно какво и защо наричаме глупост и малоумна цензура! Ако някой умен човек може... да ми го преведе това:
" Всяко мнение по тази тема ще бъде трито"
След което, следва още по малоумното "предупреждавам ви" или другата идиотщина в случая "моля,спазвайте правилата"!? - Кои правила? .....Да не пропусна и задължителната заплаха от бан! За щяло и нещяло - по дефолт...
Модератор ти казва,че ще трие всяка една дума - след това призовава за правила!?
И на такъв индивид като кажа,че е луд! Той ме банва!?
Просто потвърждава заключението ми...
Модератор - трябва да има УМ,знания,широка обща култура,ценностна система,здрави нерви,аналитична мисъл....Не трябва да бъде забелязван от участниците в форума! Тук на всяка дума, тема, непрекъснато се меси! Трие,нарушава смисъла и връзката на дадена дискусия.... ЗАПЛАШВА! Влиза в пререкания с другите... Опитва се да моделира нашите мозъци! Пълен абсурд!
За какво ли си губя времето да го пиша.........
Бана ми на $ още не е вдигнат - просто го отбелязвам - не пи пука грам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеЩе ме извинявате, но ви изтрих цялата дискусия Както Jekata, така и Грую, и Императора, и всеки от вас знае как да ме намери и с всеки от вас съм разговарял винаги при казус.
И модераторите са хора, и те понякога не се ориентират добре. Има изискване за недопускане на линкове към други сайтове, те го спазват.
Нека поставим въпроса и тук - искаме ли линкове към всякакви сайтове - гледам в Бисери и вицове някакъв младеж си слага линкче "смях от днес", на други места - други блогчета... Да помислим заедно за правилото - да фиксираме група сайтове, които да се допускат. Но аз лично съм против да се слагат линкове към всякакви сайтове.
Искам да чуя вашето мнение - към всички, към някои? Към нито един?
Между другото, ако в преведените статии има линк към оригинала, ще бъде чудесно. Доколкото знам, в журналистиката източникът е на особена почит. Да му отдадем дължимото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПопаднах на твоя постинг случайно и се впечатлих!
Ако един модератор попадне на неправилна според него политическа позиция, трие
2. Ако попадне натакава нехаресваща му икономическа - трие! Така е със всички позиции. Ако Амсти попадне на женен мъж, който е пич, трие го. Ако не е женен, пробва го......
http://www.3porosenka.ru/uploads/1/a...1062_small.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от carbon Разгледай мнениеЧитавите хора отдавна са прогонени или спряха!
Искам да им покажа нагледно какво и защо наричаме глупост и малоумна цензура! Ако някой умен човек може... да ми го преведе това:
След което, следва още по малоумното "предупреждавам ви" или другата идиотщина в случая "моля,спазвайте правилата"!? - Кои правила? .....Да не пропусна и задължителната заплаха от бан! За щяло и нещяло - по дефолт...
Модератор ти казва,че ще трие всяка една дума - след това призовава за правила!?
Модератор - трябва да има УМ,знания,широка обща култура,ценностна система,здрави нерви,аналитична мисъл....Не трябва да бъде забелязван от участниците в форума! Тук на всяка дума, тема, непрекъснато се меси! Трие,нарушава смисъла и връзката на дадена дискусия.... ЗАПЛАШВА! Влиза в пререкания с другите... Опитва се да моделира нашите мозъци! Пълен абсурд!
Бана ми на $ още не е вдигнат - просто го отбелязвам - не пи пука грам!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Бана ми на $ още не е вдигнат - просто го отбелязвам - не пи пука грам!
Ако един модератор попадне на неправилна според него политическа позиция, трие
2. Ако попадне натакава нехаресваща му икономическа - трие! Така е със всички позиции. Ако Амсти попадне на женен мъж, който е пич, трие го. Ако не е женен, пробва го......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоже, но не вярвам.....
Опитай се да напишеш два неграмотни реда и после ми пиши...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеДа спрем да им пишем в форома и тва е. Този провинцялизъм не се трае. Най добре бес модератори.
Бана ми на $ още не е вдигнат - просто го отбелязвам - не пи пука грам!Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!
Коментар
Коментар