Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеТемата е отключена, просто я потърсете назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеЗащо заключихте темата за пирамидата, ако някое мнение или форумник не ви е допаднал/о по добре ги изтрийте или блокирайте, но не заключвайте темата?! Така правите услуга на фараоните на пирамидата(вероятно празнуват вече) като заключвате темата за измамната им пирамида-секта.
Коментар
-
ЗАЩО ЗАКЛЮЧИХТЕ ТЕМАТА ЗА ПИРАМИДАТА SaveWay-SCI ???
Защо заключихте темата за пирамидата, ако някое мнение или форумник не ви е допаднал/о по добре ги изтрийте или блокирайте, но не заключвайте темата?! Така правите услуга на фараоните на пирамидата(вероятно празнуват вече) като заключвате темата за измамната им пирамида-секта.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение"Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента ти си ни проблема...
Гледай да не станеш проблем на Свети Наум.....
Една е темата а ти ни пречиш да я обсъждаме и спамиш......
Отвори си друга и си пиши..
Понимаеш ли..
верщен зи..."
Смятам, че потребителят Монти ме заплашва открито против правилата на сайта.
Вие решете проблема, за да не намесваме правосъдните органи.
Правилно съм го написал....
Отвори си тема и пиши за Добруджа и не ни заливай със спам....Last edited by chronos; 23.05.2014, 16:55.
Коментар
-
"Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента ти си ни проблема...
Гледай да не станеш проблем на Свети Наум.....
Една е темата а ти ни пречиш да я обсъждаме и спамиш......
Отвори си друга и си пиши..
Понимаеш ли..
верщен зи..."
Смятам, че потребителят Монти ме заплашва открито против правилата на сайта.
Вие решете проблема, за да не намесваме правосъдните органи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroПрибира се мъжът вкъщи - бутилка шампанско, цветя, бонбони... Жена му:
- Скъпи, каква приятна изненада... Толкова романтично... Жалко, че днес ми дойде...-
- Абе вие да не сте се наговорили, бе!
Първоначално изпратено от klarona Разгледай мнениеТова е много добро
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕто ти част от разрешените. Много готини са и висят в огромни банери
Откриха 16 диви яйца в слипове на мъж
Едното се излюпило...За изненада на преносителя е било пиле на голям зелен кълвач....
Животинчето е търсило най-близката дупка където да се скрие...Лош късмет...
Коментар
-
Ето ти част от разрешените. Много готини са и висят в огромни банери
Откриха 16 диви яйца в слипове на мъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМожете да го пратите на баба му у "путлера"
Пп. Инвестора толерира словото "ПУТЛЕР". "Путлер" се употребява от потребителя маранди
Аз още по-свойски го наричам путюLast edited by Факушкa; 20.05.2014, 17:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОбикновено избягвам да коментирам модераторите, но ниската им обща култура почва да прави впечатление.
В случая става въпрос за модератора chronos, който в темата "Украйна 2" е редактирал мой пост както следва
На мястото на многоточието беше думата "манго". Колко трябва да си тъп и без елементарна обща култура за да не познаваш фразата "Посмали манго" ??? Да не знаеш, че това е български фразеологизъм? Може да се види ТУК, а ето и оригиналното детско стихче на Асен Босев, откъдето фразата става популярна в българския език.
Защо модераторът е изтрил думата? От извратено разбиране на "политическа коректност" или пък я класифицира като обидна?
Аман от илитерати, културни инвалиди и обикновени тъпанари! ИНВЕСТОРЕ, ПОДБИРАЙТЕ СИ ХОРАТА!
Коментар
Коментар