Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Защо товарите с излишна работа и без това отрудената модерация?
По-лесно е (полу)автоматично да възпирате създаването на такива юзери, от колкото да карате модератора да трие множество коментари
- Днес, 16:44
Този коментар от фани ма за шнорхела е изтрит от aleks262
Причина: Неприемливо име на юзер
- 1 like
Коментар
- Днес, 16:44
-
Здравейте,
По време на работа с форума от мобилно устройство, забелязах следните несъответствия:
1) Не мога да харесам коментар, защото "не съм логнат". Логвам се отново и пак ми дава същата грешка. Според сайта обаче съм логнат и прочетените теми са отбелязани акуратно като такива.
2) Пускам коментар и изсъхвам от чакане на жълт попъп "Working...". След няколко минути виждам през Chrome на лаптоп Mac, че е бил публикуван, но на iPhone още не е. Вместо това коментарът стои непубликуван и с въпросния жълт попъп "Working...". Оставям по-долу тестовия коментар за референция.
Гореописаните проблеми се репродуцират с последната версия на Safari върху последната версия на iOS върху iPhone 12 Pro Max 512G
Предварително Ви благодаря за грижите и положените усилия по своевременното отстраняване на посочените несъответствия!
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеПроба
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dante_Aliegheroff Разгледай мнение
Моля,изпратете ми нов код за верификация,защото старият вече е невалиден....Може и да греша,но доколкото си спомням,при регистрацията не ми изкочи съобщение,че трябва на получа линк за потвърждение на регистрацията...И също като Здравко съм получил куп съобщения от Инвестора на някакъв извънземен език,по моята логика,при всеки мой пост или дори лайкване получавам имейли ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dante_Aliegheroff Разгледай мнение
Здравко,влез в Контролен панел,Уведомления и махни нежеланите отметки...Би трябвало да се реши проблема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Препратих ви последните няколко, които получих днес. Всеки ден получавам такива мейли от вас, но нито един не се чете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Вероятно и Вие не сте верифицирал профила си от получения мейл.
Коментар
-
Препратете ми някой от тези мейли. Мейлът ми е в контакти на home page.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Здравейте, идват ми постоянно някакви мейли от вас, но нищо не мога да разчета, излизат на някакъв незнаен език ! Как да потвърдя нещо, което не мога да разчета !
Коментар
-
Здравейте, направихме проверка. Навярно не сте си активирал новия профил (не сте отворил линка, който трябва да сте получили на мейла)
Реално не сте си верифицирал профила и затова не можете да пишете. Проверете си мейла (вкл. в спам кутията).
Коментар
-
Вероятно пробвате да се логнете със стария никнейм - трябва да използвате мейл адрес за логване вече.Last edited by Pyramid; 06.10.2022, 22:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dante_Aliegheroff Разгледай мнениеЗдравейте,защо мненията ми не се появяват,или се появяват със закъснение?И също ,като напиша мнение и натисна "Отговор" ме изпраща някъде към първите мнения в темата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Хм.
Както и да е, да кажа за друг неприятен ефект: В секцията "Коментари", на идване от форума - където естествено, НЕлогнат, не може да пишеш - отново, иска логване но, не приема парола и никнейм, изписва "грешни" и съответно, няма начин да изразиш мнение. Ползвам Нокиа 2.3 с оригиналния И андроид и този ДЕФЕКТ, се проявява от момента на ъпдейт на платформата, уж "за добро".
Коментар
Коментар