IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
    Защо товарите с излишна работа и без това отрудената модерация?
    По-лесно е (полу)автоматично да възпирате създаването на такива юзери, от колкото да карате модератора да трие множество коментари
    Още малко и ще рече модерацията че, Путко Мафани Лиза Мишпека и т.н. били с "неправилни" имена.
    Last edited by Pyramid; 12.10.2022, 15:20.

Коментар

• Защо товарите с излишна работа и без това отрудената модерация?
      По-лесно е (полу)автоматично да възпирате създаването на такива юзери, от колкото да карате модератора да трие множество коментари

• Днес, 16:44
        Този коментар от фани ма за шнорхела е изтрит от aleks262
        Причина: Неприемливо име на юзер

Коментар

• Здравейте,
        По време на работа с форума от мобилно устройство, забелязах следните несъответствия:
        1) Не мога да харесам коментар, защото "не съм логнат". Логвам се отново и пак ми дава същата грешка. Според сайта обаче съм логнат и прочетените теми са отбелязани акуратно като такива.
        2) Пускам коментар и изсъхвам от чакане на жълт попъп "Working...". След няколко минути виждам през Chrome на лаптоп Mac, че е бил публикуван, но на iPhone още не е. Вместо това коментарът стои непубликуван и с въпросния жълт попъп "Working...". Оставям по-долу тестовия коментар за референция.
        Гореописаните проблеми се репродуцират с последната версия на Safari върху последната версия на iOS върху iPhone 12 Pro Max 512G
        Предварително Ви благодаря за грижите и положените усилия по своевременното отстраняване на посочените несъответствия!

Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
        Проба

Коментар

• Проба

Коментар

• Първоначално изпратено от Dante_Aliegheroff Разгледай мнение

Моля,изпратете ми нов код за верификация,защото старият вече е невалиден....Може и да греша,но доколкото си спомням,при регистрацията не ми изкочи съобщение,че трябва на получа линк за потвърждение на регистрацията...И също като Здравко съм получил куп съобщения от Инвестора на някакъв извънземен език,по моята логика,при всеки мой пост или дори лайкване получавам имейли ....
            Явно и аз не съм си верифицирал профила, но и не съм получил линк за потвърждение, то и нищо не се чете каквото получавам от Инвестора.

Коментар

Здравко,влез в Контролен панел,Уведомления и махни нежеланите отметки...Би трябвало да се реши проблема
              Ами не, пак същата работа !

Коментар

• [QUOTE=Dante_Aliegheroff;n3973530]

Здравко,влез в Контролен панел,Уведомления и махни нежеланите отметки...Би трябвало да се реши проблема

Благодаря, май стана !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Препратих ви последните няколко, които получих днес. Всеки ден получавам такива мейли от вас, но нито един не се чете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение

Вероятно и Вие не сте верифицирал профила си от получения мейл.
                    Моля,изпратете ми нов код за верификация,защото старият вече е невалиден....Може и да греша,но доколкото си спомням,при регистрацията не ми изкочи съобщение,че трябва на получа линк за потвърждение на регистрацията...И също като Здравко съм получил куп съобщения от Инвестора на някакъв извънземен език,по моята логика,при всеки мой пост или дори лайкване получавам имейли ....

Коментар

Препратете ми някой от тези мейли. Мейлът ми е в контакти на home page.
                      Препратих ви последните няколко, които получих днес. Всеки ден получавам такива мейли от вас, но нито един не се чете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Здравейте, идват ми постоянно някакви мейли от вас, но нищо не мога да разчета, излизат на някакъв незнаен език ! Как да потвърдя нещо, което не мога да разчета !
                        Препратете ми някой от тези мейли. Мейлът ми е в контакти на home page.

Коментар

Здравейте, направихме проверка. Навярно не сте си активирал новия профил (не сте отворил линка, който трябва да сте получили на мейла)

Реално не сте си верифицирал профила и затова не можете да пишете. Проверете си мейла (вкл. в спам кутията).
                          Здравейте, идват ми постоянно някакви мейли от вас, но нищо не мога да разчета, излизат на някакъв незнаен език ! Как да потвърдя нещо, което не мога да разчета !

Коментар

Вероятно пробвате да се логнете със стария никнейм - трябва да използвате мейл адрес за логване вече.
                            Този път наистина се получи, благодаря.
                            Last edited by Pyramid; 06.10.2022, 22:16.

Коментар

Здравейте,защо мненията ми не се появяват,или се появяват със закъснение?И също ,като напиша мнение и натисна "Отговор" ме изпраща някъде към първите мнения в темата...
                              Вероятно и Вие не сте верифицирал профила си от получения мейл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Хм.
                                Както и да е, да кажа за друг неприятен ефект: В секцията "Коментари", на идване от форума - където естествено, НЕлогнат, не може да пишеш - отново, иска логване но, не приема парола и никнейм, изписва "грешни" и съответно, няма начин да изразиш мнение. Ползвам Нокиа 2.3 с оригиналния И андроид и този ДЕФЕКТ, се проявява от момента на ъпдейт на платформата, уж "за добро".
                                Вероятно пробвате да се логнете със стария никнейм - трябва да използвате мейл адрес за логване вече.

Коментар

Working...
                                X