Вдясно в менюто ФОРУМИ избирате в коя категория искате да е новата тема. Избирате категорията, подкатегория и натискате зеления бутон - нова тема.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Привет, предлагам и призовавам за малко по-ползотворни дискусии и предложения. Това в крайна сметка е преди всичко финансов форум и се надявам дискусиите да вървят повече в това направление. На конкретни предложения и запитвания, както вече съм доказвал, винаги съм готов да отговарям. Приятна вечер
Което си прав, прав си: по тази тема, види се, ползата е спорна. Тъжно но, факт: Финансовият характер на форума, май измести и замести остатъците от българщина в него. Поздрави.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБлагодаря, Ferry.
mibova, а темата как се казва? Не е зле да си позволи прецизирате критериите.
- Бойчо? Какво става с редакторите?
До непосветените:
Не за пари бръмча. Медията ТРЯБВА да познава езика си.
Коментар
-
Благодаря, Ferry.
mibova, а темата как се казва? Не е зле да си позволи прецизирате критериите.
- Бойчо? Какво става с редакторите?
До непосветените:
Не за пари бръмча. Медията ТРЯБВА да познава езика си.Last edited by Pyramid; 01.02.2018, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТъййй. На колегите отговаряме. Отново да попитам за редакторите, обаче: Кога, най-сетне?
Музика: Ники Николов; текст: Ник Попов; аранжимент: Симеон Рафаилов; запис и постпродукция: Кирил Петрушев - Бъсти (Studio BUST). Специалният персонаж: Георг...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАбсолютно, и аз това си помислих.
Gamma Swap е единственият професионалист тук.
А Архитектът е хипер досаден безполезен трол.
Junior Member
Заслужил
инвеститор
Ама е "заслужил" инвеститор ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Извиняваме се за грешката, явно е от умора, което не е оправдание, че е допусната. Благодаря за корекцията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеКотировките по DAX и другите - пак не биват
Коментар
Коментар