Първоначално изпратено от fl00d
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе си сам, баце, ама форумО е на самотек - обмислям пак да спра да пиша и да се самобанирам за известно време като форма на протест
НО модераторите не заслужават този разкош )))
ще се мъчат, както аз се мъча с тях.Last edited by ratten; 23.03.2018, 17:39.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесега съвсем конкретно
хванах тендовагинит и на двете китки от непрекъснато логване у форумО.
никой ли там не го е грижа?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
То да е само днес. От 4-5 дни, влизам в профила, след това в тема от форума и вече "не съм в профила си"?!? Рефреш, задна и наново докато ме разпознае.
Съобщенията - няма никакво известяване, освен ако не ровиш.
Модераторите викат - уточнявайте се на лични. Е как на лични, като те не "работят"!
Инвесторе, да направите малко ъпдейт на сайта. Време е вече.
И нищо положително не съм видял в новата му форма.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
То да е само днес. От 4-5 дни, влизам в профила, след това в тема от форума и вече "не съм в профила си"?!? Рефреш, задна и наново докато ме разпознае.
Модераторите викат - уточнявайте се на лични. Е как на лични, като те не "работят"!
Инвесторе, да направите малко ъпдейт на сайта. Време е вече.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Не е само при теб. Днес сайта се държи особено неадекватно.
Инвесторе, да направите малко ъпдейт на сайта. Време е вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеНе използвайте обидни подмятания в мненията си и няма да имате проблеми. Кой как се самоопределя не знам, но едно е човек сам да се нарече с някакво неласкаво определение, различно е друг да го направи. Вашият пост създаваше предпоставка за заяждания и спам.
Благодаря за отговора!
Все пак - да нарича себе си наглец пред всички? Може би трябва да промените с нещо правилата си към по-добро. Бива мазохизъм, но чак пък толкова... Както и да е! Бъдете здрави!
Коментар
-
В темата "Електрическите автомобили - как те...." - е изтрит принципен и правилен мой отговор с основание "Заяждане". В отговора си съм посочил и цитат от некомпетентно поднесена информация в поста на пишещ тук участник, но неговият пост по-долу си остава неизтрит.
По този начин сайтът толерира незнаещи свои участници да подават заблуждаваща информация в областта на техническите науки, от която /информация/ имаме необходимост всички, включително инвеститорите, икономистите, биолозите и т.н. специалисти.
Моите уважения към всички тях!
Почнах да изтривам и други мои мнения, но съобразих, че много от тях са използвани като цитати. Един участник ме е цитирал, а отдолу фигурира подписа на самоопределилият се като "Наглец!" - същ участник.
В това свое самоопределение от този участник като наглец - виждам също вид заяждане, но този път - към самия него.
Уважаеми МОДЕРАТОРИ, не мислите ли, че има резон в едно такова мое предложение, а именно: редно е да се изтриват не само заяжданията, но и САМОзаяжданията - от хората, които нямат уважение и към самите себе си!
Нека бъда разбран правилно: уважавам всички участници тук, но се застъпвам за тях, защото те самите са личности и не е редно да се самоизтезават с подобни обвинения, отправени към собствените си личности, ако ще и да наричат себе си "наглец"!
Моля за кратък отговор модерацията. Поздрави!
Коментар
Коментар