Първоначално изпратено от X_Y
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Днес, 12:04
Този коментар от Pyramid е изтрит от X_Y
Причина: Есетествено, че си беше там мнението.
Днес, 10:50
Този коментар от Krum Sokolov е изтрит от X_Y
Причина: Обиди, нападки.
Най вероятно няма да получа отговор но да кажа за всеки случай.
Имам позната която работи за фейсбук и и бях показал един път този форум и обясненията на модераторите за какво е изтрит даден пост- ами че тя се смя не само с глас, а и със задните си части и ми обясни че така не се прави- трие се -добре, но не се пише спрете да спамите а се обяснява на даденият потребител- изтрит пост в съответствие на политика на фирмата/форума член........... алинея.......... точка............ Какво значи естествено че си беше там мнението или обиди/нападки- кое се квалифицира като обида- големите букви, червеният/синият шрифт мурзилка, ватник- това обиди ли са?
Не може ли да се направи една тема в която да пишат само модераторите и да се изброят например обидните думи- в бг езика са много и едва ли ще се обхванат всички, но все пак да се знае ако кажа на някой педераст дали е обида или квалификация, хеле пък ако той си признае че е такъв тогава ако му го повторя пак ли е обида? Например импотент пускаше разни клипчета с роко с голямата паламарка- е да де ама ако пуска такива клипчета това отразява някакво желание- не бих искал да конкретизирам какво е то, тъй като смятам еднополовата любов за отвратителна. Но анализирайки това прикрито/латентно желание на импотент/или който и да е друг/ за голяма паламарка, аз мога ли да му кажа -ей педераст, ще ти го туря в задния двор. Това ще се смята ли за обида/обидно намерение, при условие че даденият потребител е изразил някакво желание
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКолеги, мисля да приключвам с този форум. След последните действия на модератора RUBLA в тази тема, смятам че нямам повече работа тук. За мен беше привилегия и чест да съм част от този форум от 2 април 2003 г., т.е. повече от 15 години.
Когато се допра до агресивна простотия, първата ми реакция е да ѝ дам път и да не се занимавам с нея....
За жалост, в Кръчмата сме една маса хора дето има нещо повече от писане....Дано ги навия да се местим другаде ( че и аз съм един закостенял дъртофелник...)
пп. Мистър, удоволствие беше да чета мненията ти !
Здраве, успех и късмет !
Коментар
-
Тука стана като Аушвиц ..............
Зададох въпрос към Модератор ( нали затова е тая тема ) , цитирайки поста на форумеца писал преди мене ............
Въпроса ми беше КНИЖОВЕН , естетически подреден и сдържан .......... Исках отговор , за едномесечен Бан , също поставен , само заради кефа на Модераторчето ХУ ( цитирах пост на руски , с превод на английски ) .......
Друг Модератор , обаче го изтрил заради ' ' Цитат на изтрито мнение '' ............
Ми изтрии само '' изтритото мнение '' , бе Мордор ................
пп . Повече НИЩО смислено няма да напиша тук , в тоя сайт .............
Заради Мибова - която не може с 2 бутона да се оправи
Заради ХУ ..... - който си мисли ,че е фанал Бога за '' себе си + Й '' .................
Ще участвам сериозно само в '' Любима музика '' ............
- 1 like
Коментар
-
Колеги, мисля да приключвам с този форум. След последните действия на модератора RUBLA в тази тема, смятам че нямам повече работа тук. За мен беше привилегия и чест да съм част от този форум от 2 април 2003 г., т.е. повече от 15 години.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМернах днес един хубав виц в секцията "Бисери и вицове".
Защо, за бога, го изтрихте?
Къде останаха следите от това?....време, модератор, причина..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИнвесторе,ликвидирайте форума и се съсредоточете върху сайта и коментарите под него, ако искате поне нещо да оцелее от първоначалните ви Велики Идеи!Побързайте, докато Кризата не е ударила с пълна сила и двете не са отишли заедно в киреча....
- За жалост.
Коментар
-
Инвесторе,ликвидирайте форума и се съсредоточете върху сайта и коментарите под него, ако искате поне нещо да оцелее от първоначалните ви Велики Идеи!Побързайте, докато Кризата не е ударила с пълна сила и двете не са отишли заедно в киреча....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 1 like
Коментар
-
И аз имам проблеми с логването, същите като на gigow
Откак го "подобриха", имам непрекъснати проблеми със сайта. Влизам в "коментари" и не ми разпознава профила, кликвам на "Вход" и ме отпраща към началната страница, която обаче ме разпознава. Влизам в "коментари" и в някоя тяма, оказва се че пак не съм разпознат и не мога да пиша. Хайде пак в началната станица... и те така.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Откак го "подобриха", имам непрекъснати проблеми със сайта. Влизам в "коментари" и не ми разпознава профила, кликвам на "Вход" и ме отпраща към началната страница, която обаче ме разпознава. Влизам в "коментари" и в някоя тяма, оказва се че пак не съм разпознат и не мога да пиша. Хайде пак в началната станица... и те така.
Не те информира, че имаш съобщение на "лични". Един модератор ми отговорил на "лични", а аз го отварям след месец и то случайно. Да не говорим, че се затри всичко, което имах в пощата преди промяната. Така и не можаха да го възстановят.
Начинът по който се пише и се позват инструментите е по-лош от преди.
Аз не виждам НИЩО по-добро в новия вид на сайта, само стана по-зле.
само ми се ще да добавя, че днес модератора х-у ми изтри част от мнението, защото е пропуснал задължителната литература за средните училища.
и по тая причина малко не му се е развил речниковия запас. и понеже думата е непозната...ами то сигурно е някоя пцувня ))))препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеНе мога да дам съвет, защото аз също нямам необходимата юрисдикция, за да давам съвети по компетенции и по Инстанции /арменски или друг свещеник/... Има дела, които прескачат Първа инстанция, но сега не ми се рови...
Коментар
-
Напълно подкрепям Гигов ! Новия сайт е ужасно неудобен, особенно с предишния, изчезнаха полезни неща (например защо ги няма линковете към профила на компаниите които бяха в заглавието на темата за конкретната компания), напълни се с супер неприятни бъгове - въобще не знам защо беше това "обновяване" заради "обновяването" - без нови възможносто, но с прецакване на стария полезен и важен функционал...We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
Коментар