IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Investor.bg да се извини на читателите си!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение
    Абсолютно вярно.

Важното е да не се допускат своеволия и безразборна сеч. всичко останало е анализ разходи-ползи
    +1
    напълно подккрепям
    ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от Deripaska Разгледай мнение
      Хубаво е да вярваш на експерти, но е доста трудно да направиш разлика между експерт от първа и четвърта група.. Много от "експертите" от първа група се правят на независими и добронамерени, но всъщност целта им е някой да им затвори устата с определена сума пари...
      Аз вярвам на експертите от 4-та група. И то не апроири. Преценявам....
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• може да се направи хубав курорт и без да се съсипва природата. Достатъчно е държавата да има желание да контролира процеса. Галчев и компания са последните на които симпатизирам, но не виждам смисъл да се скача веднага на нож.

За мен много по-съществени еко-проблеми са Кремиковци, Оцк, Брикел и тн и тн. Защото там се тровят хора!

лека
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ами аз тогава съм пета група. Тези дето не са експерти, но вярват на експертите. За съжаление ние сме малцинство.

p.s. Не си изхвърлям боклука през балкона. И се старая да го изхвърлям разделно. Не винаги се получава. Не съм маниак.
          Хубаво е да вярваш на експерти, но е доста трудно да направиш разлика между експерт от първа и четвърта група.. Много от "експертите" от първа група се правят на независими и добронамерени, но всъщност целта им е някой да им затвори устата с определена сума пари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Deripaska Разгледай мнение
            Когато говорим за природозащитници в България трябва да отбележим, че от тях има поне 4 различни вида:

1. Регистрирани сдружения, чиято цел е да шантажират инвеститори и да живеят добре от тази дейност.
            2. Обикновенни граждани, които от завист към богатите олигарси "защитават" околната среда, но в същото време хвърлят боклука от балкона на блока и изобщо не им пука какво става в природните паркове, където те почти никога не ходят.
            3. Крайни продозащитници за които идеалната ситуация е връщането към родово общиннния строй.
            4. Експерти, които разбират от защита на околната среда, но никога не биват разбирани поради сложния език който ползват.

Уравновесен дебат за това как трябва да се използват природните дадености на България е добре да се проведе, но за сега едва ли има шанс той да стане факт...

Бих искал да кажа на всички "природозащитници", че най лесното нещо е да кажеш не, но въпросът е, че българският народ има нужда от дългосрочен поминък и възможностите не са много... При нискоквалифицираната работна ръка, липса на развит технологичен сектор и добри природни дадености туризмът е сектор който би могъл да се развива в България..
            Ами аз тогава съм пета група. Тези дето не са експерти, но вярват на експертите. За съжаление ние сме малцинство.

p.s. Не си изхвърлям боклука през балкона. И се старая да го изхвърлям разделно. Не винаги се получава. Не съм маниак.

Коментар

• Когато говорим за природозащитници в България трябва да отбележим, че от тях има поне 4 различни вида:

1. Регистрирани сдружения, чиято цел е да шантажират инвеститори и да живеят добре от тази дейност.
              2. Обикновенни граждани, които от завист към богатите олигарси "защитават" околната среда, но в същото време хвърлят боклука от балкона на блока и изобщо не им пука какво става в природните паркове, където те почти никога не ходят.
              3. Крайни продозащитници за които идеалната ситуация е връщането към родово общиннния строй.
              4. Експерти, които разбират от защита на околната среда, но никога не биват разбирани поради сложния език който ползват.

Уравновесен дебат за това как трябва да се използват природните дадености на България е добре да се проведе, но за сега едва ли има шанс той да стане факт...

Бих искал да кажа на всички "природозащитници", че най лесното нещо е да кажеш не, но въпросът е, че българският народ има нужда от дългосрочен поминък и възможностите не са много... При нискоквалифицираната работна ръка, липса на развит технологичен сектор и добри природни дадености туризмът е сектор който би могъл да се развива в България..

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                Те се и ядат - да ти обогатя знанията.
                Само че в дивата природа в България практически не са фактор (that was my point).
                Знам, че се ядат. И според колегата са вкусни. Ама не съм ял. Май че един път донесе месо консервирано в буркани и ядох, ама не съм сигурен. Беше отдавна и не съм си записал.
                Пък и по времето Луканово всякакво месо беше лукс. Кой ще ти пита от какво е?

Коментар

Хайде един факт за размисъл - колко години пандиз дават за подстрекаване към горски палеж?
                  Колега, нещо си се объркАл. Аз не подстрекавам към палежи. Къде видя такова нещо? А ако съм извършил престъплението "подстрекателство" то Явор Колев ще ме намери много бързо по постоянния ми IP адрес. Ако искаш може и да ти го напиша. Да не се трудиш.
                  Казвам че трябва да има баланс в намесата на човека в природата. Че всякаква извънмерна намеса се отразява негативно на екосистемата, Така са направили в Йелоустоун преди години. За да предпазят елените (според тях) са избили вълците. В резултат елените се размножили прекомерно и впоследствие загинали катастрофално за година-две заради това, че са унищожили пасищата, както и за това, че болните животни, които иначе биха ги изяли вълците, са останали в стадата и са ги разболяли. Така е е с всяка непремерена намеса на човека в екосистемите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов Разгледай мнение
                    Аз пишех за Полша, където е било наводнението и са били обвинени бобрите, а то вероятно просто дигата не е издържала.

Откъде измисли този поинт за България?
                    Ти пишеше за мнението на поляка за БЪЛГАРСКИТЕ диги и каза че според теб е в час.
                    Снимките на блатото с дънерите ти ли ги пусна? А приказките за възстановяване на бобри и т.н. пак ти ли ги пусна?

Ще загазиш от глупост, "журналисте"

Коментар

Цитирай да видим
                      Върни се в темата назад където споменах Гърция и виж.
                      Пък и с Йелоустоун хубав пример даде, няма що.

ПП: Мисля наистина да те натопя следващия път при подобни прояви, крайно време ти е. Май разбираш само от глоби и пандела ми се струва

Коментар

Само че в дивата природа в България практически не са фактор (that was my point).
                        Аз пишех за Полша, където е било наводнението и са били обвинени бобрите, а то вероятно просто дигата не е издържала.

Откъде измисли този поинт за България?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          А нутрии съм виждал. На един колега баща му ги гледаше за кожи. Доста едри плъхове, които обичат вода. Е и кво?
                          Не са бобри, естествено. По дребни са. И опашката е като на плъх.

Коментар

Ти самия, "журналисте".
                            Цитирай да видим

Коментар

Хайде един факт за размисъл.

Кой е подстрекавал към горски палеж?
                              Ти самия, "журналисте".
                              Малко ти е глобата от 20 бона от КФН, сега и в затвора ти се е долежало изглежда

Коментар

• А нутрии съм виждал. На един колега баща му ги гледаше за кожи. Доста едри плъхове, които обичат вода. Е и кво?
                                Не са бобри, естествено. По дребни са. И опашката е като на плъх.

Коментар

Working...
                                X