Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансови показатели
Collapse
X
-
Че се смятат - смятат се! Но ако вземеш три фирми от един отрасъл и едната има обращаемост на МЗ 150 дни, другата 30 дни, а третата 90 дни. Коя от трите няма проблеми??А че се гледат в комплект с други показатели също съм съгласен...По принцип имам едни, но те са прекалено стари-2001, 2002. А показатели като обращаемост са имат отраслови стойности, защото не е една и съща обращаемостта в селското стопанство и тази в тежката индустрия. Нужни са ми официални данни, то други едва ли ще намеря. Благодаря все пак за отговорите не очаквах такъв интересLast edited by rish82; 01.02.2011, 00:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rish82 Разгледай мнениеЗдравейте,
Нужна ми е информация за "нормалните стойности" на показатели като обращаемост, рентабилност и т.н. на различните отрасли в България? Можете ли да ме носчите къде да търся? До сега не намерих нищо, освен пищови, реферати и всякакви подобни..
Благодаря предварително
Коментар
-
Принципно няма нива на които тези коефиценти да са само добри или само лоши. Гледа се и какъв е риска на бизнеса, как се формират и тн. Ползват се за съпоставяне на различни инвестиционни проекти или бизнеси. Щото ROE на търговията с наркотици е много хубав и много висок. Ама не значи автоматично, че това е най- добрия бизнес. (оръжието е по яко)Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Нужна ми е информация за "нормалните стойности" на показатели като обращаемост, рентабилност и т.н. на различните отрасли в България? Можете ли да ме носчите къде да търся? До сега не намерих нищо, освен пищови, реферати и всякакви подобни..
Благодаря предварително
Принципно подобни данни най-лесно се намират при браншовите сдружения. Може да опиташ и в БСК.
Разбира се - ще получиш официалните данни, но е ОК и така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение((((((((((((
Аз мисля, че ти си много по-голям форумен трол от мен! Аз ще му отговоря на човека, даже ще му дам реално инфо на лични за този сектор, но ти кажи какъв ще бъде твоят принос? Освен бивш военен, се правиш, че разбираш от политика. Това да не е някаква закъсняла реакция след 20 години служба, на факта, че ви деполитизираха 1990г. Комплексар!!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи си абсолютен форумен трол. Като не можеш да кажеш нищо на човека, защо въобще се обаждаш? Щото си ТРОЛ.
Господине Рич82, аз не мога да ви отговоря, но не обръщайте внимание на форумните тролове. Може би някой ще ви помогне. Но неделя 23.30 не е най-подходящото време. Желая Ви лека нощ.
Аз мисля, че ти си много по-голям форумен трол от мен! Аз ще му отговоря на човека, даже ще му дам реално инфо на лични за този сектор, но ти кажи какъв ще бъде твоят принос? Освен бивш военен, се правиш, че разбираш от политика. Това да не е някаква закъсняла реакция след 20 години служба, на факта, че ви деполитизираха 1990г. Комплексар!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение.....................
По въпросът ти си личи, че си още студент с жълто около устата. Помисли си кой нормален бизнесмен ще ти каже тези параметри? Аз мога спокойно да ти дам прекрасни примери за туризма, но не и по този начин.
Господине Рич82, аз не мога да ви отговоря, но не обръщайте внимание на форумните тролове. Може би някой ще ви помогне. Но неделя 23.30 не е най-подходящото време. Желая Ви лека нощ.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМожеш да си ги извадиш от отчетите на някои публични компании. Има си формули, смяташ, и готово.
Той иска готовото бе глупи - пумпи. Освен това какъв отчет ще направи за туризма, като всички хотелиери лъжат? Аз знам как, но трабва да ме попита на лични.
Коментар
-
Благодаря предварително
По въпросът ти си личи, че си още студент с жълто около устата. Помисли си кой нормален бизнесмен ще ти каже тези параметри? Аз мога спокойно да ти дам прекрасни примери за туризма, но не и по този начин.
Коментар
-
Финансови показатели
Здравейте,
Благодаря предварителноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар