Доктор Черкезов е най - подходящ, мисля си аз.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Номинации за модератори
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Здравейте,
уточняваме, че един модератор ще има права в един максимум два подфорума. Например подфорум "Публични компании" съдържа всички теми за дружествата. Така субективния фактор ще бъде минимализиран.
Имайте в предвид, че екипа на Investor.bg ще съблюдава качеството на работа на модераторите, за да се избегнат пристрастия или действия който са в ощърб на конструктивната дискусия във форума.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПринципен противник съм на назначаването на "явни" модератори измежду нас. Мога дълго да се аргументирам, но ще кажа само следното: "Анонимният" модератор, назначен/посочен от Инвестора може много по-ефективно да контролира ситуацията, защото не е обвързан с понятия като "форумна репутация", "форумно приятелство" и т.н. Просто всички знаем, че има някой такъв там отзад в тъмното и бие през ръцете като се разпищолим. Поставянето на някой от нас като модератор веднага ще му създаде проблеми и освен това няма да има нужния авторитет, защото веднага ще му бъде подронен от някой засегнат. Ще се почнат едни разправии, не е за приказване.....
освен това доста от нас се знаем кой в кои позиции има интереси и може да се получи така, че да се каже "ето берти модерира в еврохолда, а не пипа в моста щото няма"
според мен ако се дават модераторски права то те трябва да бъдат някак си анонимни и на повечко хора.
успех
ПП благодаря на колегите, които мислят , че ставам за модератор..аз самият не мисля, че съм готов на този етап.
моите фаворити са : всички колеги, които са относително активни и успяват да запазят добрия тон въпреки, че са в позиция.Last edited by bertram; 28.10.2010, 11:51.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Принципен противник съм на назначаването на "явни" модератори измежду нас. Мога дълго да се аргументирам, но ще кажа само следното: "Анонимният" модератор, назначен/посочен от Инвестора може много по-ефективно да контролира ситуацията, защото не е обвързан с понятия като "форумна репутация", "форумно приятелство" и т.н. Просто всички знаем, че има някой такъв там отзад в тъмното и бие през ръцете като се разпищолим. Поставянето на някой от нас като модератор веднага ще му създаде проблеми и освен това няма да има нужния авторитет, защото веднага ще му бъде подронен от някой засегнат. Ще се почнат едни разправии, не е за приказване.....
Но ако се стигне все пак до избор, подкрепям bertram и Hakkinen.
Мечето и Джей не стават, sorry. А предложението за Алън (Пешо Млекаря) е просто смешно.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБе най-добре - турнете мен, Императорът - всички знаете, че аз съм мъдър и справедлив и закрилям свободата на мисълта.
Импето е от много отдавна тука и колкото и да е странен и да държи на обърнатия словоред на Йода винаги е умерен, не залита в личностни нападки, дори ги избягва, начел се е на глупости, спомня си форума и когато беше в значително по-добра форма и съдържание и ако обещае да не ни натрапва твърде много джедайската си философия е подходящ! Да не говорим, че явно има излишно време и виси пред ПЦ-то!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеАз съм за Bertram и B.Graham
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеАз съм за Bertram и B.GrahamНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар