Добър е форума. Господ здраве да му дава. А на злобарите - мълчание в утеха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо този форум е "обратен"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнениеЗа щастие вече следя само една тема тук, така че не ми пречи чак толкова.
Обаче представям си кво им е на другите хора, щото добре помня и аз как се мъчех отначало. Освен това виж кво стана като се опитаха точно със "смислени аргументи" да ви обърнат внимание. Просто им теглихте една. "Защото така ви харесвало."
Още веднъж, виждал съм стотици форуми - и НИКЪДЕ тоя сакатлък тукашен. Ако можете, вземете си нормален форум занапред: в който можеш да цъкнеш и на първите, и на последните страници. Тогава идиотският избор дали да върви направо или наопаки изобщо няма да го има.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
За щастие вече следя само една тема тук, така че не ми пречи чак толкова.
Обаче представям си кво им е на другите хора, щото добре помня и аз как се мъчех отначало. Освен това виж кво стана като се опитаха точно със "смислени аргументи" да ви обърнат внимание. Просто им теглихте една. "Защото така ви харесвало."
Още веднъж, виждал съм стотици форуми - и НИКЪДЕ тоя сакатлък тукашен. Ако можете, вземете си нормален форум занапред: в който можеш да цъкнеш и на първите, и на последните страници. Тогава идиотският избор дали да върви направо или наопаки изобщо няма да го има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнениеПо-добре отколкото да инвестирам на измислената БГ борса.
То кво ли някога й е било наред, че форумът й да става за нещо.
Освен тва, това не ти е личната къща, а обществено заведение. Така че квото каже публиката, тва става, чиче.
13-12-2010 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)
Поради липсата на интерес и ниската посещаемост на форума на БФБ-София АД, считано от 13.12.2010 г. се преустановява работата на същия. Всички запитвания, мнения или коментари, свързани с борсата могат да бъдат отправяни директно по телефон или електронна поща.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТи пък кой си, та ни даваш акъл как да си подреждаме къщата? Айде оди копай гробища, сиреч чети форумите на teenproblem и bg-mamma!
То кво ли някога й е било наред, че форумът й да става за нещо.
Освен тва, това не ти е личната къща, а обществено заведение. Така че квото каже публиката, тва става, чиче.Last edited by shayhiri; 26.12.2010, 19:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнениеДобре, КОЛКО акъл се иска, за да цъкнеш направо на последната страница бе?
Не знам за форума, ама някои от старите юзъри вярно са обратни.
П.П.: Оказа се, че тук я няма даже тази опция, дават се само първите 5 страници. Еми какво да ви кажа. Нормалните хора си имат нормални форуми, които предлагат пряк достъп до всички страници на една тема. Това, че тук поначало сте тръгнали с някъв абсолютно изкелеферчен и нефелен темплейт, не ви задължава, като уж умни хора, да се вкопчвате в него. Колко му е да го смени администрацията?
Ама не, нали...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБльъ - аз си викам - някой ни изкара перверзници.
Мене пък така по ме кефи - да виждам пръво новите мнения, а не да чета по 698 пъти едно и също пръво мнение.
Не знам за форума, ама някои от старите юзъри вярно са обратни.
П.П.: Оказа се, че тук я няма даже тази опция, дават се само първите 5 страници. Еми какво да ви кажа. Нормалните хора си имат нормални форуми, които предлагат пряк достъп до всички страници на една тема. Това, че тук поначало сте тръгнали с някъв абсолютно изкелеферчен и нефелен темплейт, не ви задължава, като уж умни хора, да се вкопчвате в него. Колко му е да го смени администрацията?
Ама не, нали...Last edited by shayhiri; 26.12.2010, 14:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТози форум от край време си е така и всички сме много доволни. Веднъж Инвестора реши да го направи като другите но всички се надигнахме срещу "нововъведението". За мен всички останали форуми са "обратни", защото няма никаква логика да се ровиш по страниците за да видиш последните мнения. Логичното е като влезеш в темата веднага да видиш последните мнения. Ако те интересува началото на дискусията, винаги можеш да отидеш и да го разгледаш
Добре си е форума, не е обратен, напротив - другите са обратни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеФорума че е обратен е повече от очевидно. То е направо дразнещо. Тъкмо се изчете нещо и погледа трябва да премине пак върху това което е изчетено, и да открие къде започва следващото мнение, което е някъде горе. Става едно гнусно накъсване на погледа.
Представете си, че пишете, но всяко ново изречение го пишете преди предходното. А сега ми кажете това как ще се чете? Същата работа е и тук.
1. Лична настройка в профила.
2. Ако е избрано форума да е прав(вместо обратен както е сега), винаги като се чукне на тема да отваря последната страница, не първата, а последната понеже там са последните мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеФорума че е обратен е повече от очевидно. То е направо дразнещо. Тъкмо се изчете нещо и погледа трябва да премине пак върху това което е изчетено, и да открие къде започва следващото мнение, което е някъде горе. Става едно гнусно накъсване на погледа.
Представете си, че пишете, но всяко ново изречение го пишете преди предходното. А сега ми кажете това как ще се чете? Същата работа е и тук.
2. Ако е избрано форума да е прав(вместо обратен както е сега), винаги като се чукне на тема да отваря последната страница, не първата, а последната понеже там са последните мнения.
Коментар
-
Форума че е обратен е повече от очевидно. То е направо дразнещо. Тъкмо се изчете нещо и погледа трябва да премине пак върху това което е изчетено, и да открие къде започва следващото мнение, което е някъде горе. Става едно гнусно накъсване на погледа.
Коментар
Коментар