If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форума?
1. Да се заключат всички теми за политика и обществено значими въпроси.
2. Да се забрани коментирането на политически теми във форума с изключение на действия на правителството и МФ, пряко засягащи инвестиционния климат в България.
3. Всякакви нови теми и постигни извън тематиката на форума да се изтриват незабавно.....
При положение ,че
Инвестор e водеща интернет и медйна компания в България. Чрез своите 14 сайта, компанията достига до 52% от интернет потребителите в страната. http://www.ibg.bg/
и освен икономически новини виждам ,че пуска и политически, не виждам защо да не се коментират последните ?Хайде моляви се живеем в 21 век, за да се опитва тук някой да налага забрана ?Ясно е записано в Конституцията на Република България в чл.39(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Да не забравяме и Чл. 40.(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.
Подкрепям мнението на Д.р.Черкезов,
Иноватор-биохимик
Който не му харесва дадена тема да не пиша в нея!!!
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Който не му харесва дадена тема да не пиша в нея!!!
Автора на темата, трябва да бъде толерантен към колегите си или да смени форума. Аз съм тук заради многообразието което цари, а не заради глупостите на самозванци всезнайковци.
Д.р.Черкезов,
Иноватор-биохимик
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Re: АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форум
Първоначално изпратено от Peter(Petar)
Инвестиционният характер на този форум отдавна се обезличи и съм напълно съгласен с мнението на автора на темата,както и с последвалото предложение на psycoholic.
P.S. Този въпрос е бил поставян и преди това, но за съжаление нищо не се промени.
Инвестиционните решения зависят до голяма степен, ако ли не изцяло, от политическите процеси.
Проблемът е в нивото на участниците в политическите теми на форума.
Може би е по-добре модераторите да поразчистят някои никове, с риск да си довлекат обвинения в цензура.
Но пък щом дори и FT започнаха поръчкови статии, едва ли Инвестор ще се откаже от някои благинки. Криза е.
От години чета и участвам във форума и мисля, че е най добрия в БГ. Многото теми го правят обемен и желан.
Моля ви не окастряйте форума.
Както казват в радио Ереван " Не разваляйте хубавата жена"
Поздрави.
Re: АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форум
Инвестиционният характер на този форум отдавна се обезличи и съм напълно съгласен с мнението на автора на темата,както и с последвалото предложение на psycoholic.
P.S. Този въпрос е бил поставян и преди това, но за съжаление нищо не се промени.
Леко прекалено ми се струва. Макар че в половината от тези теми въобще не влизам.
Продължавам да поддържам мнението си за въвеждане на максимален брой постинги на ден, така могат да се усмирят разни би-гугъли, стамболовци и т.н. пропагандисти.
Според мен политиката е свързана с икономиката и е малко крайно да се махнат всички теми .... мойто виждане е една тема за вътрешна политика и една за международна политика. Създаване на нови теми само с разрешение от модератора.....
Коментар