IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: anon6706

Първоначално изпратено от vikhunter
    Първоначално изпратено от supertrader
    Нивото на участващите не е ниско за съжаление , понякога си мисля че е ниско но напротив ..И то за съжаление.
    Ко каза?
    хахахахахахаха....
    и по-ниско ще става !!!!

Коментар

• Re: anon6706

Първоначално изпратено от supertrader
      Нивото на участващите не е ниско за съжаление , понякога си мисля че е ниско но напротив ..И то за съжаление.
      Ко каза?

Коментар

• marketleverage

О, ново 20 !
        D.Y.F-091066

Коментар

• anon6706

D.Y.F-091066

Коментар

• темите за политика да но за обществено значимите въпроси нека останът
            mWPCloud.com

Коментар

• 1. Да се заключат всички теми за политика и обществено значими въпроси.
              2. Да се забрани коментирането на политически теми във форума с изключение на действия на правителството и МФ, пряко засягащи инвестиционния климат в България.
              3. Всякакви нови теми и постигни извън тематиката на форума да се изтриват незабавно.....
              При положение ,че
              Инвестор e водеща интернет и медйна компания в България. Чрез своите 14 сайта, компанията достига до 52% от интернет потребителите в страната.
              http://www.ibg.bg/
              и освен икономически новини виждам ,че пуска и политически, не виждам защо да не се коментират последните ?Хайде моляви се живеем в 21 век, за да се опитва тук някой да налага забрана ?Ясно е записано в Конституцията на Република България в чл.39(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
              Да не забравяме и Чл. 40.(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.
              Подкрепям мнението на Д.р.Черкезов,
              Иноватор-биохимик
              Който не му харесва дадена тема да не пиша в нея!!!
              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Ако се забранят глупостите не виждам смисъл в съществуването на този форум!

Коментар

• Който не му харесва дадена тема да не пиша в нея!!!
                  Автора на темата, трябва да бъде толерантен към колегите си или да смени форума. Аз съм тук заради многообразието което цари, а не заради глупостите на самозванци всезнайковци.

Д.р.Черкезов,
                  Иноватор-биохимик
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• E къ да се забранат, кат тва туканка е САЙТ ???
                    Нале са брОят там, кликове, мликове и секво...
                    но уей...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Re: АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форум

Първоначално изпратено от Peter(Petar)
                      Инвестиционният характер на този форум отдавна се обезличи и съм напълно съгласен с мнението на автора на темата,както и с последвалото предложение на psycoholic.

P.S. Този въпрос е бил поставян и преди това, но за съжаление нищо не се промени.
                      Инвестиционните решения зависят до голяма степен, ако ли не изцяло, от политическите процеси.
                      Проблемът е в нивото на участниците в политическите теми на форума.
                      Може би е по-добре модераторите да поразчистят някои никове, с риск да си довлекат обвинения в цензура.
                      Но пък щом дори и FT започнаха поръчкови статии, едва ли Инвестор ще се откаже от някои благинки. Криза е.

Коментар

• От години чета и участвам във форума и мисля, че е най добрия в БГ. Многото теми го правят обемен и желан.
                        Моля ви не окастряйте форума.
                        Както казват в радио Ереван " Не разваляйте хубавата жена"
                        Поздрави.

Коментар

• Да.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Kakвото и да пишем, както и да гласуваме, ще стане каквото решат модераторите!
                            Разбирайте ме, както искате!
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Re: АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форум

Инвестиционният характер на този форум отдавна се обезличи и съм напълно съгласен с мнението на автора на темата,както и с последвалото предложение на psycoholic.

P.S. Този въпрос е бил поставян и преди това, но за съжаление нищо не се промени.

Коментар

• Леко прекалено ми се струва. Макар че в половината от тези теми въобще не влизам.

Продължавам да поддържам мнението си за въвеждане на максимален брой постинги на ден, така могат да се усмирят разни би-гугъли, стамболовци и т.н. пропагандисти.
                                Според мен политиката е свързана с икономиката и е малко крайно да се махнат всички теми .... мойто виждане е една тема за вътрешна политика и една за международна политика. Създаване на нови теми само с разрешение от модератора.....

Коментар

Working...
                                X