IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, Да , Да !!! '

Бан за всеки, които прави полит пропаганда. Ако 3-4 човека млъкнат и аз ще си пиша само за австралиецо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
      Когато някоя тема не ви интересува, просто не я отватяйте. Когато някой участник във форума ви е противен просто не му четете постовете. Толкова ли е трудно? Такива цензура каквато предлагате и при Живков нямаше. Като чета мненията на някой хора в тази тема оставам с впечатлението, че при Живков са били или ченгета, или партийни секретари.
      Ако направя тема "18+", ще я отваряш ли? Май да. Е, те така е и с темите за политика.
      Не е виновна епохата, а манталитета. А той си ни влачи вече над 1000 години....

Коментар

• Когато някоя тема не ви интересува, просто не я отватяйте. Когато някой участник във форума ви е противен просто не му четете постовете. Толкова ли е трудно? Такива цензура каквато предлагате и при Живков нямаше. Като чета мненията на някой хора в тази тема оставам с впечатлението, че при Живков са били или ченгета, или партийни секретари.

Не искам ви да цитирам Жан Жак Русо защото ме мързи.

Коментар

• [quote="vikhunter"]
          Първоначално изпратено от JJF
          От броя на мненията ми е видно, че не съм деен участник във форума. За сметка на това обаче го чета почти всеки ден. Аз дори не влизам в темите за политика, така че не разбирам какъв е проблемът на другите? Просто да правят като мен. Ще си позволя обаче да дам няколко предложения:

Тия правила си ги сложи в твоя форум.
          Естествено е да има злободневни теми, които да занимават учасниците в момента повече от тебинтересуващите.Съобразявай се моля .
          Нещата така са добре. Така мисля.
          Виждате, че досадните и излишните сами отпадат.
          Аз нямам свой форум и нямам намерение да имам. Давам предложения, които не претендирам по никакъв начин да са абсолютната истина, макар че по подобен начин са структурирани други форуми. Къде прочете от написаното, че съм против "злободневните теми"??? Всъщност съм на твоето мнение- против идеята да отпадат каквито и да било теми и раздели. Същевременно предложенията ми са насочени към това да се спазва добрия тон във форума и на преден план да са изведени "инвестиционните теми", като в максимална степен да не се ограничава правото на всеки да се изразява, така както сметне за добре. Ако имаш нещо конкретно против някое от предложенията ми ще се радвам да чуя и твоята гледна точка. Ако имаш нещо лично против моята позиция можеш да ми пишеш на ЛС. Дано другите да са ме разбрали правилно

Коментар

• Първор този сайт е за инвеститорите и никой не може да им забрани да изразяват политическите си пристрастия, ако желаят. Много антидемократично е да подлагаш на цензура част от финансовия бизнес в България.

Второ, борсата както в България, така и навсякъде по света винаги се влияе силно от политическите събития.

Трето, някой би могъл да си помисли, че правителството не желае да има политическа полемика. Тук съм да опровергая подобни погрешни впечатления.

Четвърто, ако аз съм проблема на форума, веднага доброволно ограничавам постовете си само до тема "Политика", и то до 3 дневно. Но много хора ще настояват същото да важи и за някои машини за черен пиар.

Коментар

• Не е проблем да се пише за политика и темата да стои (политика и икономика в България са силно преплетени), но агитаторите нека си ходят.
              Само ще ви кажа, че по изобрите тук бе налазил и един от главните редактори на Вестник Дума (познавам го бегло и замълчах),ама извинявайте, това все едно Мариян да иде да им пише из форумите, малко нагло, нали?
              Сега Би гугъла и редакторът от Дума ги няма, ама пък ни се стовари Стамболов на главата Предпочитам ако надникна в "политика" да видя някое мнение от колега, дори да не сме на едно мнение отколкото да чета декларациите на PR aгенциите на някоя партия (господ да ги поживи всичките и някой да декламира корана като муджахидин насреща ми.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Забранете писането и говоренето за политика на само във форума,а въобще!
                Напред към светлото бъдеще,начело с любимия партиен и държавен ръководител-
                др.Бойко Борисов!

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
                  подкрепям да се ограничат темите
                  да стане като със спорт
                  всички теми да се обединят в една - политика
                  и най-важното, да се забрани използването на цитати
                  тази мейси е върха на сладоледа, цяла страница само с цитати
                  нека си изказва мнението, но нейното, цитатите всеки може да си ги намери сам!
                  мейси е събирателен образ на няколко сайта и интересите зад тях.
                  Няма как да мине без цитатите им. Това е идеята - безплатната им реклама или не толкова безплатната.

П.П. Четете по-бързо, че сега ще ми изтрият мнението.

Коментар

• подкрепям да се ограничат темите
                    да стане като със спорт
                    всички теми да се обединят в една - политика
                    и най-важното, да се забрани използването на цитати
                    тази мейси е върха на сладоледа, цяла страница само с цитати
                    нека си изказва мнението, но нейното, цитатите всеки може да си ги намери сам!

Коментар

• Мисля че не е добра идея да има абсолютна забрана за писане за политика, просто трябва да въведе ред в писането и откриването на нови теми
                      .
                      Който му се пише за политика да си го прави в темите за политика и модератор да трие писания за политика в икономическите теми.
                      Вярно е че вероятно ще се наложи да има модератор постоянно на линия но това само ще повиши качеството на форума и от там и неговата посещаемост.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• [quote="JJF"]От броя на мненията ми е видно, че не съм деен участник във форума. За сметка на това обаче го чета почти всеки ден. Аз дори не влизам в темите за политика, така че не разбирам какъв е проблемът на другите? Просто да правят като мен. Ще си позволя обаче да дам няколко предложения:

Тия правила си ги сложи в твоя форум.
                        Естествено е да има злободневни теми, които да занимават учасниците в момента повече от тебинтересуващите.Съобразявай се моля .
                        Нещата така са добре. Така мисля.
                        Виждате, че досадните и излишните сами отпадат.

Коментар

• Модератора?! Що така изтрихте мнението ми?
                          Мейси да не би да ви е свещена крава? Или Бареков и Коритаров да са ви свещени волове?

П.П. Или нещо ви "боцнах" по въпроса за платените статии на FT?

Коментар

• Според мен трябва да се ограничат броя на постовете до 5 и дължината им до 10 реда.

Коментар

• От броя на мненията ми е видно, че не съм деен участник във форума. За сметка на това обаче го чета почти всеки ден. Аз дори не влизам в темите за политика, така че не разбирам какъв е проблемът на другите? Просто да правят като мен. Ще си позволя обаче да дам няколко предложения:
                              1. Нека се организира така форума, че когато се влезе в него най-отгоре и най-многобройни да са заглавията на теми и раздели, които са в синхрон с идеята на този сайт. След тях нека си има раздели политика, спорт бисери и вицове и т.н. Който се интересува от тях да си влиза в тях и да си пише.
                              2.Подкрепям идеята теми да се пускат след одобрението на модераторите- така няма да се наводнява форума.
                              3.Който отправя обидни реплики по адрес на друг потребител да бъде предупреждаван (един или няколко пъти) и след това да бъде изтриван неговия акаунт. Също така да се трият мнения, които са с прекалено личен характер- за тази цел потребителите да използват лични съобщения. Понякога ми се случва да чета по цяла страница с нападки и намеци между няколко потребителя.
                              Струва ми се, че модераторите е желателно внимателно да следят темата, защото в крайна сметка ние потребителите правим така, че да има смисъл да съществува форума.
                              п.с. Всеки може да се чувства свободен да дава и други предложения или да критикува вече направените. Нали все пак това е форум

Коментар

• Re: АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форум

Твърдо съм за !
                                Хора които не са написали и един ред за нещо друго освен да хвалят н....е си партии нямат работа, да цапат наоколо.
                                Много от нас си имат предпочитания, интересуват се малко или повече и от политика, но платени агитатори които с нищо друго не се занимават в тоя форум - Вън! Човек дори вече не може да тегли една майна на властта, да каже мнение за проблем или за икономиката и да не го обявят я за комуняга, я за фашизоиден индивид, я за костовист.
                                Миналата година дори във валутна търговия бяха налазили. Ние говорим за долар-евро, а току се пръкне някой и пише някой лозунг
                                Мейсита, Стамболовци, Гоглета и тем подобни, марш в партийните им издания от където са се пръкнали.
                                Четох, че в БГ мама са им били шута на такива партийни талибани.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X