IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА - Да се забрани ли писането за политика във форума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Яко си "минал", Минаващ.
    Две подробности:
    1. Тарикатите се прикриват умело
    2. А ти чакай някой да си признае, че е шашав
    2и1/2 :
    виждам, и мен мн. трудно ме разконспирирахте ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Отново повдигам темата. Виждам, че става все по-актуална.
      Да се забрани откриването на тема от самосиндикални малоумници,които си правят ник за всяка нова "информационна поръчка".Темите за корупция се умножават и целта на "агитаторите" е да създават хаос.Те са хора без лице,които паразитират варху демократичните форуми.Предлагам на investor.бг да изисква "стаж" от месец и 10 мнения преди право за откриване на нова тема
      за да разпознаваме "пациентите."

Коментар

• Долу ГЕРБ Долу ГЕРБ
        Не е препоръка.

Коментар

• Отново повдигам темата. Виждам, че става все по-актуална.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gleneken
            Този форум отиде тотално ..... , а беше време до преди 2 3 години когато имаше даже какво да се научи тук .... сега е даже с по-ниско ниво от форумите на любителите автомобилните марки .... там поне пишат и хора с познания, докато тук тези който знаеха вече и не влизат......
            Най-много познания и опит имам аз. И пиша редовно във форума. На много хора отворих очите.

Коментар

• Този форум отиде тотално ..... , а беше време до преди 2 3 години когато имаше даже какво да се научи тук .... сега е даже с по-ниско ниво от форумите на любителите автомобилните марки .... там поне пишат и хора с познания, докато тук тези който знаеха вече и не влизат......

Коментар

• Изместих си написаното в темата за депутатите
                [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• [quote="diletant"]
                  Първоначално изпратено от rally
                  Не мога да преценя дали този форум е известен и се ползва с някакво обществено внимание. Вие какво мислите? Имате ли някаква представа?
                  Ползва се разбира се. Доста хора го четат. Не случайно червените са назначили щатни писачи като Мейси и др. бесепарска сволоч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                    Вие ще бъдете намерен и наказан от сегашните дебили студенти, с празни кратуни дето за нищо не стават
                    Изплаших се... Утре ще поискам охрана от НСО.

Коментар

• Политиката е концентриран израз на икономиката??? Резултата или Началото е това в БГ? Да остане защото само край политиката има бизнес в БГ /или поне този остана/!!!

Коментар

• Малееее - Мрънкалов, отдавна не бях се смял така в тоя форум, от години - благодаря ти, благодаря, че просто те има... Винаги трябва да има нотка хумор - дори в най-сериозните сфери на комуникация, веселие да има - поне един, който в ролята на клоун, да разсмива хората !!!

Ама туй:

ние младите ще поемем властта. навсякъде във властта и дори по форумите е пълно с феодални старчета, които стискат кокала и не дават млад човек да припари!

Беше най-велико - абе, кьорпе - ако мислиш че на някой въобще му пука за тебе... кокъли сме били стиснали, не сме му давали да припари...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                          Първоначално изпратено от diletant
                          П.П. А дали сме най-умните и будни българи - е, хайде да не се надценяваме, а?
                          Не само, че съм умен, аз съм велик моето момче, много велик. Още като ученик и студент бях велик. За разлика от сегашните дебили студенти, с празни кратуни дето за нищо не стават.
                          Вие сте пример за самотен човек. Да не сте самия лидер на Атака?
                          Вие ще бъдете намерен и наказан от сегашните дебили студенти, с празни кратуни дето за нищо не стават.....

Комунисти в овчи кожи, приемете, че предстои пълна промяна в страната и мнозина като Вас ще ходят на борсата на 240 лева, а ние младите ще поемем властта. навсякъде във властта и дори по форумите е пълно с феодални старчета, които стискат кокала и не дават млад човек да припари!
                          Разгеле ГЕРБ промени статуквото и независимо от някои слабости промените ще трябва да продължат..... а Вие да ги приемете с благодарност!

Остап - бил политик!?
                          Иператора - застраховател-расист!?
                          Нетуеър 5 - бил държавен служител.... !? И цял ден прекарва във форума?
                          Този Нет5 ми направи силно противно впечатление, като псуваше г-н Петър Караиванов, който е журналист? И беше публикувал ЕГН-то му!!!!! Само едни престъпник може да си позволи тази форумна "мъдрост" или наглост!

И всичките заедно са в "Коалиция на наглите" срещу младите и срещу промените в България!!!!!!!!
                          Като сте големи имена и майстори на инвестирането защо не си излезете с имената като Петър Караиванов или Мариян Йорданов или Стоилов?
                          това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• И какво ако съм от Атака (а аз не съм член на нито една партия)? Аз пък нямам думи за Вас и хора като Вас, Мрънкалов, за които националист = престъпник, за които патриот е обидна дума, защото националист и патриот са синоними !!! Това може да бъде мисленето само на един безродник - и моля не забравяйте, че ако Атака бие шутът в анусът на Вашият любим нискочел вожд, цялото му дуене и цялата му власт, от която се опиянява като зелена муха от аромат на л.йно, ще отиде по дяволите.

И дано това стане по-скоро, защото досега дейността на кабинетът я оценявам на Среден 3 - и то на две релси !!!

По отношение на обидите - аз въобще не бих си губил времето с тебе, дето не казваш нищо смислено, ако не беше се заял ТИ с мене. Тъкмо затова ти зададох въпросът и по-долу - какъв се явяваш ти, че да нападаш хората в този висококултурен форум и да сипеш обиди? Вземи порастни малко, наваксай изгубените първи седем години, преживей на тая борса 2-3 възхода и 1-2 срива, научи се да комуникираш възпинтано - и тогава заповядай пак.

Чак и "зъл" ми казваш - то вярно - аз кръстен на Императорът, но има доста хора, включително и в този форум, на които аз съм им дал първите уроци и съвети по инвестиране, при това без да искам нищо насреща.

Ама какво ли ти обяснявам - то никът ти си казва всичко - цяла визитка е.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от rally
                              тук пишат и четат едни от най-умните и будни българи и тяхното мнение по важни въпроси, включително политически, е меродавно и важно за общественото мнение. Не само обикновеният читател на форума се влияе, той се чете и от журналисти, и от хора, заемащи различни постове в държавата. Сигурен съм или поне се надявам, че мнението на инвестиционната общност по всякакви въпроси е важно и оставя следа в общественото пространство.
                              Не мога да преценя дали този форум е известен и се ползва с някакво обществено внимание. Вие какво мислите? Имате ли някаква представа?

П.П. А дали сме най-умните и будни българи - е, хайде да не се надценяваме, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от rally
                                Не бих се намесил тук, но тази анкета явно повлия на модератора и той заключи темата за Румяна Желева "поради подадената оставка". Първо, както се видя, тя не е приета /като външен министър/, но по-важното е, че този свободен форум, за какъвто го мислех досега, с подобни методи би се обезличил. Самата дума "форум" е от латински и назовава централния площад на римския град, където всеки свободен гражданин е можел да стане оратор и да изрази своето мнение. Сигурен съм, че и тогава е имало и добри, и лоши, и глупави оратори и изказвания, но никой не им е забранявал да се изказват /е, понякога просто са ги хвърляли на лъвовете/. Та да се въвежда забрана за определени теми в този форум, защото бил икономически, драги netware5, е вредно, най-малкото защото тук пишат и четат едни от най-умните и будни българи и тяхното мнение по важни въпроси, включително политически, е меродавно и важно за общественото мнение. Не само обикновеният читател на форума се влияе, той се чете и от журналисти, и от хора, заемащи различни постове в държавата. Сигурен съм или поне се надявам, че мнението на инвестиционната общност по всякакви въпроси е важно и оставя следа в общественото пространство. Така че апелирам да има всякакви теми и да не се самозатваряме изкуствено, защото няма по-голямо богатство от богатството на мнения, при това мнения на хора, които могат да мислят и има какво да кажат. Бъдете здрави.
                                +1
                                съгласен съм с мнението Ви!
                                Точно затова и маниакално-депресивни хора с по няколко ника си позволяват за обиждат дори нас младите хора и не им пука понеже се пререгистрират по незнайни начини.
                                Такива ЗЛИ участници са Остап Бендер от Атака , Императора от Атака, Нетуеър5 от някаква крайнодясна група...... има и други....

Само допреди няколко часа същите глупави, но нагли форумно-феодални старци се кълняха, че ЖЕлева ще е ЕВРОКОМИСАР - ами не стана....! Комплексирани смешници, които се крият зад анонимността си и злоупотребяват с доверието на четящите.

Също така нагло е да искат привилегии да си отворяли моля Ви се само те теми!!!!!!!!
                                Много крайни хора! Просто да не повярва човек, че са инвеститори - то явно и затова е такова негативно отношението в обществото ни към инвестирането.
                                Хората са се отвратили от ограничения... или самоограничнеия... все едно е!

Ето аз например не изпитвам неистовото желание зда отварям тема - ами то си има теми по всичко (което ме интересува де) , а като има някое ново събитие - о.к.

Няма причина в нас младите Вие "старите кучета" да останете без хляб или без уважение ... без акции - то тия неща всеки сам си ги издейства и работи за тях.
                                това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

Working...
                                X