IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разконсипирирани никове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• !

Първоначално изпратено от Gaki
    Първоначално изпратено от dnb
    очакваме включване от Атила всеки момент
    Не може,на системи е в реанимацията.
    хихихи,
    ами той атила веднага се появи с оси**нето на пейзажа сутринта и драскаше под носа ви :-), обаче уж замаскиран ;-).
    от доста време съм го разконспирирал и само му гледах сеира и чаках удобен момент да го изтипосам :-).
    веднъж се беше объркал и мислейки, че е с титулярния си ник се издаде :-)
    а сега на вашето внимание дами и господа :-)

Първоначално изпратено от bledas
    Първоначално изпратено от zlata lamia
    За кретена,който не знае,че като се печатат пари без покритие,се навлиза в мощна хиперинфлационна спирала и чудовищна обезценка на валутата(колкото повече печаташ-толкова повече се обезценява)-случая с Украйна,мога само да му се усмихвам ехидно и да се надявам да си държи парите в левове,че да може да си бърши насраното дупе с тях след обезценката(за друго няма да стават)!
    Путьо, какво от това, че гривната е без покритие!!!!!!

Отговори!!!!

Мощна инфлационна спирала! Хахахахаха!

Като в Зимбабве!!!!!

Да, това явно е причината за световната икономическа криза!!

Хахахахах

Ти май в учебника по икономика си заспал на първата страница!!!!

Първоначално изпратено от ATILA
    Първоначално изпратено от Poncho
    ATILA, никога не съм крил, че работя в ИП, но нямам идея за останалите изброени от теб.
    ravnovesie пише смислени неща. За другите нямам наблюдения.
    Хахахахаха!

Добре! Ще им кажа!

А как така и четиримата сте регистрирани на една и съща дата: датата 19.Август.2005 г!!!! Преди 4 години!

И как така от 4 дена, и четиримата сте на вълната: СЕЛ, СЕЛ, СЕЛ!!!! Твоя ник обикновено е позитивно е бил настроен!!

Само че пишете по няколко различни позиции!!!

Праосто 2+2=4 !!!

Хахахахахаха!

Поне е забавно! Фарса е пълен!
    а сега ако желаете, върнете коментарите на bledas от сутринта:

"лошия генетичен материал" - демек нали сме скапани бегетовци ;-)
    "организираната атака по сриването на индексите" - задължителната за атила конспирация
    "хапливия тон и обиди" - най ме зарадва как скочи на полки :-), скрит зад новия си ник как се нахвърли на аверчето по съдба :-)

как нямаш грам достойнство бре, палячо. къде ти е гордостта? къде ти е мъжкото достойнство? как може да търсиш конспирации и заговор и да топиш четирима участници от форума неоснователно, а накрая сам да излезеш и да пишеш с друг ник.
    чудя се, докъде можеш още да паднеш.

гледам и някъв супер нагляр дядо гошо се появил - с 5-те си коментара, тръгнал другите да обвинява в много никове :-) и шизофрения. Сигурно е някой току що регистриран и не е писал под друг ник във форума ;-) – малко “крадеца вика дръжте крадеца”, ама нищо. Свикнали сме при всеки срив на борсата да стават нервни и да изпадат в ярост и депресия :-(.

Коментар

• Тука голяма конспирация се заформила. Ххахаха

Коментар

• be_google = малкия Гугълчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от neobiknovenna_sila
          be_google = дерматолога, лекето, бсп2010
          алооо, аз не съм ти асен12345

Коментар

• be_google = дерматолога, лекето, бсп2010

Коментар

• На мен ми се струва че онзи пич с пневматиката се е върнал във форума. Даже и кръчмата посещава Но аз го познах нищо че е с перука. Червеното шалче няма как да скрие.

Коментар

• Мога отговорно да заявя, че НИКОГА не съм писал с друг ник - защото аз съм Императорът.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И ако позволите нека бъда пръв с разкриването ;-) (надявам се да не бъде изтрит този постинг):

Мариян Йорданов ползва доста никове и понеже той предложи такава тема да почнем с него ;-)
                  Един малко позабравен от него ник (скоро не го е ползвал) - ФЕН1

и за да не съм голословен:

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...esc&highlight=

и

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=395811#395811

Чакам и други предложения ;-)

Коментар

• Разконсипирирани никове

Използвам предложението на Мариян Йорданов (forum.investor.bg/viewtopic.php=3fp=3d971830#971830)
                    и пускам такава тема

Нека тук да споделяме наблюденията си върху останалите участници във форума и по точно:
                    Кои два, три или повече ника са на едно и също лице.
                    пък ако успеете да разкриете и точното лице ;-) ;-) :-))))))))))))))))))
                    Явно вече имаме нов национален спорт писане през 10 ника ;-) ;-) :-) ))))))))))
                  Working...
                  X