IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разконсипирирани никове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ГЛУПОСТИ- ХА-ХА

Коментар

• Що се занимавате с глупости? Гледа се какво е писано, а не от кого. Който вижда полза от много регистрации да си ги ползва. Какво ги бърка останалите?

Коментар

• a kod123 е бивш прокурист на ИП с отнет лиценз ;-)

Коментар

• Kiro , Kilur, Bond009, Kristo- продалия обзървър .. i Keksa са на едно лице според мен ако има логика.
          та ако някой то тях противоречи да докаже.
          Аз винаги купувам на върха и продавам на дъното!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
            be_google = малкия Гугълчо.
            не съм срещал ник - малкия гугълчо, но има един човек с ник be_poodle, който може да подведе някои колеги, че съм казал нещо...!!!

макар и трудно е напълно възможно е да ни сбърка някой и има само 10-тина мнения - нещо подобно се случи и при колегата Marandi там се появиха никове като: mirinda, mirandi, maranda.... подвеждащо е понякога!

не пиша с друг ник, но има колеги, които са болни на тая тема - имат голямо его и пишат неграмотно... няма да посочвам, че баси и безплатната реклама ще им направя, а това е нещото, което нечестивците търсят и от това трябва да бъдат лишени!!!!
            :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bledas
              Първоначално изпратено от Jekata
              Първоначално изпратено от bledas
              Обърни се към Мариян да почовъркат профила и да оправят мейла.
              Човече, няма никакво значение.... Никакво!

Дали пиша като Атила или Розов лист, е без значение....

Нали едни и същи неща ще казвам...
              След 5 мин макс. ще дойде първия който ще ти даде няколко примера за разнониковци с разномненийца
              Не виждам файда от 15 ника, още повече че като имаш 1 и си те щампова
              Така е!

Ама аз рядко пътувам! И Бледас радко ще го използвам....

Някак си не си струва усилията! А добавената стойност е Нула!

А да ти кажа, днес като писах с Бледас, никой не ми се нахвърли !!!!! Баси кефа!!!!

Атила им действа като червено бик на някои хора....
              Еми рядко ще пътуваш, как иначе, като имаш ограничителна заповед да не се доближаваш до никакъв междуградски транспорт

Коментар

• Jekata, виж просто какво става!!!!!!

Просто някои хора са за разтуха тук във форума.... Комплекси избиват и прочее....

Баба Меца, не съм този на снимката.... С рога на бик съм.... И по-ми е черна гривата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata

След 5 мин макс. ще дойде първия който ще ти даде няколко примера за разнониковци с разномненийца
                  Така е!

Ама аз рядко пътувам! И Бледас радко ще го използвам....

Някак си не си струва усилията! А добавената стойност е Нула!

А да ти кажа, днес като писах с Бледас, никой не ми се нахвърли !!!!! Баси кефа!!!!

Атила им действа като червено бик на някои хора....

Коментар

• Атила

Снимката, публикувана към материала е от този линк, поставен във форума на Дневник от човек, който се е подписал като Мирослав Блажев – Атила. По неофициална информация същото име носи и похитителят на автобуса на Биомет по линията София - Варна днес.

От постингите на Блажев излиза, че той е доста активен форумист по някой теми като протестите в Гърция, където призовава за революция в България, че работи като охранител, че се определя като антикомунист и че " с автобус 309 след това с автобус 11 пътувам всеки ден към 17:00 ч. за работа към кв. Редута по точно ул. Иван Щерев 18."

При пускането на името му в Google излиза, че Мирослав Блажев е доста активен форумист. Обявява се за православен християнин, против абортите. Постингите му са дълги, често неразбираеми и изпълнени със закани и призиви за насилие.

Във форума на news.bg има потребител fors_delta, който публикува ICQ номер на Мирослав Блажев от Севлиево. При проверка на номера излиза, че той е на Мирослав Блажев, на 32 години, от Севлиево, с прякор... Атила

Това ли е похитителят на автобуса София - Варна?

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...ofiia_-_varna/

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                        Май е редно и тука да го постна:
                        Бледа го регистрирах, за да пиша с другия компютър, когато съм на път... Не си знам паролата за Атила, а Имейла, с който съм регистриран в Инвестора е сгрешен ..."!

Иначе, мерси за съвета!

Коментар

Май е редно и тука да го постна:
                          Бледа го регистрирах, за да пиша с другия компютър, когато съм на път... Не си знам паролата за Атила, а Имейла, с който съм регистриран в Инвестора е сгрешен ..."!

Коментар

• Май е редно и тука да го постна:

Атила и Бледас са едно и също лице!

Бледа и Атила са братя! Атила убива брат си и става водача на хунските племена...

Бледа го регистрирах, за да пиша с другия компютър, когато съм на път... Не си знам паролата за Атила, а Имейла, с който съм регистриран в Инвестора е сгрешен ...
                            Т.е. с истинския си ник (Атила) мога да пиша само от стационарния си компютър!!!!

Стига толкова откровения! Че сме като в "Искренно и лично"!

Коментар

• аз съм казвал в спор с полки: ползвам един-единствен ник. само 2-3 пъти от работа съм писал с друг ник и то по следната причина: не искам някой да проследи от къде пиша и да свърже мен с банката, за която работя. мненията, които пиша са си мои и нямат нищо общо с банката.

старият си ник не съм го ползвал от 2007 година. най-вероятно няма да го ползвам никога повече. просто не искам да разбивам детското у някои хора и да ги разочаровам ;-)

Коментар

• CпоменЪ ти с друг ник пишеш ли?

Коментар

Working...
                                X