ГЛУПОСТИ- ХА-ХА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разконсипирирани никове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от diletantbe_google = малкия Гугълчо.
макар и трудно е напълно възможно е да ни сбърка някой и има само 10-тина мнения - нещо подобно се случи и при колегата Marandi там се появиха никове като: mirinda, mirandi, maranda.... подвеждащо е понякога!
не пиша с друг ник, но има колеги, които са болни на тая тема - имат голямо его и пишат неграмотно... няма да посочвам, че баси и безплатната реклама ще им направя, а това е нещото, което нечестивците търсят и от това трябва да бъдат лишени!!!!
:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bledasПървоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от bledasПървоначално изпратено от JekataОбърни се към Мариян да почовъркат профила и да оправят мейла.
Дали пиша като Атила или Розов лист, е без значение....
Нали едни и същи неща ще казвам...
Не виждам файда от 15 ника, още повече че като имаш 1 и си те щампова
Ама аз рядко пътувам! И Бледас радко ще го използвам....
Някак си не си струва усилията! А добавената стойност е Нула!
А да ти кажа, днес като писах с Бледас, никой не ми се нахвърли !!!!! Баси кефа!!!!
Атила им действа като червено бик на някои хора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от bledasПървоначално изпратено от JekataОбърни се към Мариян да почовъркат профила и да оправят мейла.
Ама аз рядко пътувам! И Бледас радко ще го използвам....
Някак си не си струва усилията! А добавената стойност е Нула!
А да ти кажа, днес като писах с Бледас, никой не ми се нахвърли !!!!! Баси кефа!!!!
Атила им действа като червено бик на някои хора....
Коментар
-
Атила
Снимката, публикувана към материала е от този линк, поставен във форума на Дневник от човек, който се е подписал като Мирослав Блажев – Атила. По неофициална информация същото име носи и похитителят на автобуса на Биомет по линията София - Варна днес.
От постингите на Блажев излиза, че той е доста активен форумист по някой теми като протестите в Гърция, където призовава за революция в България, че работи като охранител, че се определя като антикомунист и че " с автобус 309 след това с автобус 11 пътувам всеки ден към 17:00 ч. за работа към кв. Редута по точно ул. Иван Щерев 18."
При пускането на името му в Google излиза, че Мирослав Блажев е доста активен форумист. Обявява се за православен християнин, против абортите. Постингите му са дълги, често неразбираеми и изпълнени със закани и призиви за насилие.
Във форума на news.bg има потребител fors_delta, който публикува ICQ номер на Мирослав Блажев от Севлиево. При проверка на номера излиза, че той е на Мирослав Блажев, на 32 години, от Севлиево, с прякор... Атила
Това ли е похитителят на автобуса София - Варна?
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...ofiia_-_varna/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bledasПървоначално изпратено от JekataОбърни се към Мариян да почовъркат профила и да оправят мейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от bledasМай е редно и тука да го постна:
Бледа го регистрирах, за да пиша с другия компютър, когато съм на път... Не си знам паролата за Атила, а Имейла, с който съм регистриран в Инвестора е сгрешен ..."!
Иначе, мерси за съвета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bledasМай е редно и тука да го постна:
Бледа го регистрирах, за да пиша с другия компютър, когато съм на път... Не си знам паролата за Атила, а Имейла, с който съм регистриран в Инвестора е сгрешен ..."!
Коментар
-
Май е редно и тука да го постна:
Атила и Бледас са едно и също лице!
Бледа и Атила са братя! Атила убива брат си и става водача на хунските племена...
Бледа го регистрирах, за да пиша с другия компютър, когато съм на път... Не си знам паролата за Атила, а Имейла, с който съм регистриран в Инвестора е сгрешен ...
Т.е. с истинския си ник (Атила) мога да пиша само от стационарния си компютър!!!!
Стига толкова откровения! Че сме като в "Искренно и лично"!
Коментар
-
аз съм казвал в спор с полки: ползвам един-единствен ник. само 2-3 пъти от работа съм писал с друг ник и то по следната причина: не искам някой да проследи от къде пиша и да свърже мен с банката, за която работя. мненията, които пиша са си мои и нямат нищо общо с банката.
старият си ник не съм го ползвал от 2007 година. най-вероятно няма да го ползвам никога повече. просто не искам да разбивам детското у някои хора и да ги разочаровам ;-)
Коментар
Коментар