IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното sucker rally към своя край....кой колко загуби?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
    Излиза, че не е толкова трудно да надъхаш определен брой хора чрез форума и те да си повярват, че ей сега тръгна влака. Който не се е научил да се пази и да преценява рисковете правилно, сега ще си сърба попарата.
    Ти наистина ли си мислиш, че това повишение се дължи на надъхване на пишещите в този или който и да е друг форум???
    Казах ти на какво се дължи - на кухи новини от запада, които тука гледате със зяпнали усти и на лъжлива еуфория. И да, като ви гледам повечето колко ви е акъла, вярвам че повечето е плод на надъхване.

Не можеш да ми кажеш и един икономически показател, който се е подобрил за БГ, за да има такъв кух ръст. Какво - да не почнахме да изнасяме повече изведнъж? Или парите на чужденците ни заляха? Или спряха предизборното крадене?

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=91&id=79197

според мен спокойно може да се развие един хубав 'bear trap'

тук на БФБ все още чакаме отчетите на големите дружества и банки

като излезе банковия сектор на прилична печалба за първо тримесечие, ще видите срив през крив макарон.

личното ми предположение е ,че май месец ще видим едно 400, а после каквото сабя покаже ( ако некадърниците от МС им дойде малко акъл може и да не се сринем след това 400)

успех
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
        истината е една...просто единици са купували на същинското дъно, както и още по-малко от тях ще продадат напрактика в края на това сакърс рали...така, че загубилите ще са доста по мое мнение....по скоро, относително спечелили ще са тези, които са продали на малко по-високи от дъното цени, на акции купувани преди 2-3 години, на съвсем други по-високи цени /неадекватни цени/....
        Абе ти нормален ли си бе ???
        Ясно е, че има прибиране на печалби ...
        ама това са 100% ръст за месец и нещо... !!!
        ... па ти ми цитирай иноземни терминологии...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
          Излиза, че не е толкова трудно да надъхаш определен брой хора чрез форума и те да си повярват, че ей сега тръгна влака. Който не се е научил да се пази и да преценява рисковете правилно, сега ще си сърба попарата.
          Ти наистина ли си мислиш, че това повишение се дължи на надъхване на пишещите в този или който и да е друг форум???
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Излиза, че не е толкова трудно да надъхаш определен брой хора чрез форума и те да си повярват, че ей сега тръгна влака. Който не се е научил да се пази и да преценява рисковете правилно, сега ще си сърба попарата.

А, че това е временно рали продиктувано най-вече от гола еуфория и кухи новини от другия край на света беше ясно на повечето хора. В крайна сметка големите парични ресурси не са се завърнали на БФБ, че да очакваме нещо сериозно.

Сакър ралито беше шанс за малкото, които не са си набили капаците все още от началото на годината, да поизчистят с по-малка загуба преди да сме видяли новите, неизбежни тествания на дъната в САЩ, а и тук.

Коментар

• Ако е свързваща X вълна каквато чакат повечето пишман анализатори минимималното изискване е 23.6% фибо.Също така тя трябва да се разпростре и по-дълго времево.

Коментар

• истината е една...просто единици са купували на същинското дъно, както и още по-малко от тях ще продадат напрактика в края на това сакърс рали...така, че загубилите ще са доста по мое мнение....по скоро, относително спечелили ще са тези, които са продали на малко по-високи от дъното цени, на акции купувани преди 2-3 години, на съвсем други по-високи цени /неадекватни цени/....

Коментар

• сашко каролски да каже, той нали е про по ТА

а може и Пепи да разясни МА50 и МА200

ненам, аз сега се уча :Р

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                    24.02 sofix 259.95
                    то всъщност аз грешно ги смятам нещата

37.51% е от дъното спрямо сегашната стойност, но спрямо базовата вълна , е мизерна работа, далече дори от 23.6%

Коментар

• 24.02 sofix 259.95
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• от 100% бе, в тях влизат 38.2 %

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          тва трийс и осем от де га гледаш ???

a?
                          от къде са 38.2 % ???
                          Ъъъъ
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от dnb
                            Първоначално изпратено от destiny x
                            нормално, който не се е възползвал да го е яд. Ще имаш възможност да си купиш и ти, според мен е ок да има лека корекция... преди ъп към 450-500.

Това е само предположение.. 8)
                            защо да го е яд човека си има някакво виждане за нещата, както ти виждаш днешния спад като корекция на "възходящ" тренд, така той вижда цялото това вдижение нагоре като корекция на низходящия тренд, която май май се спря на 38.2% и започна да връща..

ще поживеем и ще видим
                            тва трийс и осем от де га гледаш ???

a?

Коментар

• 13.20лв
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• 265
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X