IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното sucker rally към своя край....кой колко загуби?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
    Излиза, че не е толкова трудно да надъхаш определен брой хора чрез форума и те да си повярват, че ей сега тръгна влака. Който не се е научил да се пази и да преценява рисковете правилно, сега ще си сърба попарата.
    Ти наистина ли си мислиш, че това повишение се дължи на надъхване на пишещите в този или който и да е друг форум???
    Леелеее,ама още колко тук пишещи така се въодушевяват в писаннията си и си самовнушават,че обръщат тренда в желаната от тях посока, че маани,маани.
    А уж всички са полово окосмени.
    Да им се чудиш.
    И спамят,и спамят,и спамят... :-(
    А как само са "загрижени" за благото на ближния!!!
    Сън не ги лови,докато не се сбъдне мечтата им-всички на борсата да спечелят. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
      Продавахте ли днес? Честито на продалите, че идва тежка седмица...
      купувай докато е време, че инъче тежка седмица тебе те чака.....

Не е препоръка

Коментар

• Продавахте ли днес? Честито на продалите, че идва тежка седмица...

Коментар

• рано е да се каже, но до средата на май поне си струва човек да е в позиция.
          днес влязох тук там скромно.
          утре ако мога пак.

успех
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
            Първоначално изпратено от bertram
            Дебнем на зам...

моят портфейл е 30%+ (на БФБ влязох на 1250 Софкс)

при отделни позиции съм +70%, при други -70%

когато ти и компания се бяхте развихрили яко февруари тази година - бях на 100% СИГУРЕН че е някакво дъно и вкарах 60% от кеша в акции ( основно ПИБ и Химимпорт) и не сбърках

така че на теб и останалите песимисти искам да кажа едно голямо
            !БЛАГОДАРЯ!
            Жив и здрав, все така да ти помагам, колега! А сега като пиша кво е? Дъно или връх?
            ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Ясно е, че има прибиране на печалби ...
              ама това са 100% ръст за месец и нещо... !!!
              ... па ти ми цитирай иноземни терминологии...
              Колчо, колко от купувачите имат реално такъв ръст? Та нали повечето просто са усреднявали от немай къде и все още са на загуба.
              ... има сделки (некой е продал и некой е купил) на хима на 1.20 ся цената е 2.3 ...
              дале купилия ша продаа (или вече е затворил) е друг ъпрос...
              фактология.. и арифметика ..и фсихология..
              налЕ ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                Дебнем на зам...

когато ти и компания се бяхте развихрили яко февруари тази година - бях на 100% СИГУРЕН че е някакво дъно и вкарах 60% от кеша в акции ( основно ПИБ и Химимпорт) и не сбърках

!БЛАГОДАРЯ!
                Жив и здрав, все така да ти помагам, колега! А сега като пиша кво е? Дъно или връх?

Коментар

• Може и да са го отиграли движението - това не значи, че това движение е нещо с обективна прична.

А вероятности има много. Може би на някой му трябват пари за избори и е решил да създава еуфория.

Коментар

Първоначално изпратено от dnb
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Излиза, че не е толкова трудно да надъхаш определен брой хора чрез форума и те да си повярват, че ей сега тръгна влака. Който не се е научил да се пази и да преценява рисковете правилно, сега ще си сърба попарата.
                    Ти наистина ли си мислиш, че това повишение се дължи на надъхване на пишещите в този или който и да е друг форум???
                    Казах ти на какво се дължи - на кухи новини от запада, които тука гледате със зяпнали усти и на лъжлива еуфория. И да, като ви гледам повечето колко ви е акъла, вярвам че повечето е плод на надъхване.

Не можеш да ми кажеш и един икономически показател, който се е подобрил за БГ, за да има такъв кух ръст. Какво - да не почнахме да изнасяме повече изведнъж? Или парите на чужденците ни заляха? Или спряха предизборното крадене?
                    ехехе, че по твойта логика тук е пълно с милионери бе .. я се спри малко
                    Не знам къде в логиката ми откри това твърдение.
                    Тук е пълно с изпръщели пишман-инвеститори, които се чудят как да си върнат париците...Не 100%, а 1000% ще им трябват, за да стигнат до кота 0 и на тях им е ясно, че единственият начин да повлиаят на ситуацията, макар и отчаян е да подкрепят кухи движения с писане на тенденциозни мнения.
                    ти остави писанията на страна.. това е несериозно
                    кажи парите от къде дойдоха последните седмици, не са малко пари, че да се пренебрегнат просто ей така

тези пари не са на пишман инвеститори, поне не и по - голямата част

Коментар

• Дебнем на зам...

!БЛАГОДАРЯ!
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Цената на всичко е към момент, и колкото по-близък е този момент, толкова по голяма тежест трябва да има при вземане на решения. Ако някой взима под внимание за днешните си решения, основно това което се е случило преди година и половина значи действа обратно на нормалната логика, че се търгува бъдещето. А това което се случва в момента е растеж.

Коментар

Не можеш да ми кажеш и един икономически показател, който се е подобрил за БГ
                          Когато действително започнат да се подобряват икономическите показатели, вече ще е твърде късно дървените философи да се възползват от това...

P.S. И според това, което си написал на dnb, никой от "пишман инвеститорите" не го е отиграл това движение и не си е намалил загубите, така ли?
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Ясно е, че има прибиране на печалби ...
                            ама това са 100% ръст за месец и нещо... !!!
                            ... па ти ми цитирай иноземни терминологии...
                            Колчо, колко от купувачите имат реално такъв ръст? Та нали повечето просто са усреднявали от немай къде и все още са на загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                              Казах ти на какво се дължи - на кухи новини от запада, които тука гледате със зяпнали усти и на лъжлива еуфория. И да, като ви гледам повечето колко ви е акъла, вярвам че повечето е плод на надъхване.

Не можеш да ми кажеш и един икономически показател, който се е подобрил за БГ, за да има такъв кух ръст. Какво - да не почнахме да изнасяме повече изведнъж? Или парите на чужденците ни заляха? Или спряха предизборното крадене?
                              Не знам къде в логиката ми откри това твърдение.
                              Тук е пълно с изпръщели пишман-инвеститори, които се чудят как да си върнат париците...Не 100%, а 1000% ще им трябват, за да стигнат до кота 0 и на тях им е ясно, че единственият начин да повлиаят на ситуацията, макар и отчаян е да подкрепят кухи движения с писане на тенденциозни мнения.

Коментар

Коментар

Working...
                                X