IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета: Частично видим IP адрес.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от destiny x
    Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от destiny x
    има хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
    Много глупости написа...
    аре виж ми ip-tо, аз ако ти paste-на твойто какво ще ми дадеш ?
    дестини х, давам 50 кинта ако пасте-неш мойто ип. не проксито
    Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• А аз искам за всеки коментар да получавам бонус точка! При 10 000 бонус точка да получа фланелка с бухала на Инвестора ;-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Първоначално изпратено от Negramoten
        има хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
        Много глупости написа...
        Paste-ни ми моето.
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
          Първоначално изпратено от dnb
          и аз съм за

ама няма да го направят, защото колкото пъти си сменяш ника за да пишеш мнения, толкова повече импресии
          Тъжната истина....
          Ако е така жалко наистина, но се надявам да се съобразят с желанието на "клиентите си". Глас народен - глас божий
          http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=12974&r=89

Коментар

• то и сега се разбира кой с колко ника пише
            и е по-весело даже
            единствено не приемам когато някой се опитва да манипулира по отделните теми
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
              Много глупости написа...
              if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                и аз съм за

ама няма да го направят, защото колкото пъти си сменяш ника за да пишеш мнения, толкова повече импресии
                Тъжната истина....

Коментар

• и аз съм за

Коментар

Много глупости написа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                      Аз съм за! Много ми е интересно какво ще излезне.

Най-готино е когато някои иска да напише нещо през един ник, а е збравил се лог оутне. До сега само слънчевия вятър съм го хвашал.
                      Доста често в темата с бисерите се появява някой говорещ си сам, след като е забравил да смени ника

Коментар

• има хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
                        if u don't know...now u know

Коментар

• Аз съм за! Много ми е интересно какво ще излезне.

Най-готино е когато някои иска да напише нещо през един ник, а е збравил се лог оутне. До сега само слънчевия вятър съм го хвашал.

Коментар

• гласувах с не
                            всеки да си пише с колкото ника иска
                            аз пиша с един
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Re: Анекета: Частично видим IP адрес.

Часът трябва да е видим навсякъде.

Коментар

• Анкета: Частично видим IP адрес.

Колеги, моля споделете мнението си за следната идея
                                (признавам копната от bgtop.net):

Когато публикуваш съобщение във форума отстрани да личи от кой IP адрес го пращаш, но частично както е в форума на bgtop.net.
                                Например: 87.126.202.-- е видимата част от IP адреса.
                                Или казано по друг начин виждам че юзър "код123" пише нещо и друг юзър "кат"* му отговаря подържащо в 70 теми и чак това се уверявам че това е Леля ........ (няма да кажа коя). Тога би било лесно
                                или е един и същи човек или са колеги от една институция и ползват един IP.

Така много лесно се хващат хората с 5 ника и се разбира идеята, която целят.

* случайно избрах тези никове, да не се обижда никой.
                                0
                                Да
                                0%
                                0
                                Не
                                0%
                                0
                                Не ми пука, аз си пиша и от 5-те ника ;-)
                                0%
                                0
                                http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=12974&r=89
                              Working...
                              X