IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Печелите ли от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще си позволя да ви дам един съвет на начинаещите. Не гледайте тия графики, свещи индикатори. Всичко е във фундамента и това какво правят големите. Все пак този пазар е междубанков и най-важните на него са имено те. Те правят пазара. И още нещо - дългосрочните трейдъри са успешни, откажете се от интрадей трейдинга и от скалпинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
      Ти пък, колега! Ами няма да ги демонстрираш, ще си живееш тихо и кротко. Или ще духнеш някъде по-надалечко с многото пари.
      и се оказва, че многото пари са те изпъдили от там, където искаш да си
      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
        Много зависи от плана за търговия. Най добрата застраховка е поставянето на стоп и лимит в самото начало.

Донякъде си прав, но още нещо може да се отбележи тук....в 80 % от случаите стоповете биват обирани и тогава цената тръгва в твоята посока..аз много често използвам ментален стоп (нямам стоп, а гледам свещите и при определени обстоятелства спирам ръчно сделката) и повярвай ми резултатът е по-добър

Коментар

• Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнение
          Абсолютно точно...голяма психология е колега
          Много зависи от плана за търговия. Най добрата застраховка е поставянето на стоп и лимит в самото начало.

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
            Даже и с по бърза колега. Не си ли внимателен всичко си отива за секунди

Абсолютно точно...голяма психология е колега

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
              А такива пари не съм виждал или в единици случаи изкараните бързи пари са си отивали със същата скорост

Даже и с по бърза колега. Не си ли внимателен всичко си отива за секунди
              http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

за толкова много отделено време и Нерви мисля че многократно трябва да ти вдигне стандарта.
                Но и там е грешката на много хора. Искат много пъри за кратко време
                А такива пари не съм виждал или в единици случаи изкараните бързи пари са си отивали със същата скорост
                http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                  за какво искате много пари бе, ще ги направите и след това ще ви гръмнат някъде за тях
                  Ти пък, колега! Ами няма да ги демонстрираш, ще си живееш тихо и кротко. Или ще духнеш някъде по-надалечко с многото пари.
                  http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• за какво искате много пари бе, ще ги направите и след това ще ви гръмнат някъде за тях

Коментар

за толкова много отделено време и Нерви мисля че многократно трябва да ти вдигне стандарта.

Това е най-големия проблем на хората...ти го каза най-точно - много пари, за кратко време Но истината е, че има вариант - малко по голяма сметка, няколко сделки в месеца, нисък риск на капитала (под 5 %) и много чакане ....няма какво да се лъжем, по 10 % средно на месец да си взимаш от това, си е една добра инвестиция...но пак пусти и емоции и чувства страх, алчност..трябва да си готов да вземеш решения....затова харесвам търговията - трябва да вземам постоянни решения

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                        За мен проблемът е, че при форекса "колелото " се върти доста бързо и точно това кара хората да почнат да си мислят, че могат да станат милионери за два дена. Като брокерите им сложат лост 1:400( и повече) и като вкарат 100 евро и се почва едно шоу .
                        Не че не познавам хора които го правят този номер - от млака сума да ги направят стотици хилки, но те го правят по скоро като някаква веселба- да распунат и прочие.
                        А пари се изкарват, но трябва да имате адско търпение и психика - защото в един момент почвате да играете против себе си.
                        А най-продължително време съм печелил, когато сядам пред пс-то два пъти на ден ( сутрин и вечер) - разбира се големите печалби са идвали когато бях пред пс-то постоянно.
                        Така че идва един момент в който човек се надгражда и решава, че може би е по-добре доста по-малка печалба, но свободно време бол , от колкото само пред пс-то затворен в една стая и по-големи резултати - сделки по 20-тина на ден с големи колебания в баланса на сметката и прочие.
                        Успех на всички
                        Най-важното е да трупаш в сметката всеки ден и да успееш да го задържиш, след като си го натрупал... И след няколко месеца печалбите ще се удвоят, после утроят... а.а това, колкото е важно, толкова е и трудно.

Коментар

• за ден два не, ама след година вече си закъснял

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                            За мен проблемът е, че при форекса "колелото " се върти доста бързо и точно това кара хората да почнат да си мислят, че могат да станат милионери за два дена. Като брокерите им сложат лост 1:400( и повече) и като вкарат 100 евро и се почва едно шоу .
                            Не че не познавам хора които го правят този номер - от млака сума да ги направят стотици хилки, но те го правят по скоро като някаква веселба- да распунат и прочие.
                            А пари се изкарват, но трябва да имате адско търпение и психика - защото в един момент почвате да играете против себе си.
                            А най-продължително време съм печелил, когато сядам пред пс-то два пъти на ден ( сутрин и вечер) - разбира се големите печалби са идвали когато бях пред пс-то постоянно.
                            Така че идва един момент в който човек се надгражда и решава, че може би е по-добре доста по-малка печалба, но свободно време бол , от колкото само пред пс-то затворен в една стая и по-големи резултати - сделки по 20-тина на ден с големи колебания в баланса на сметката и прочие.
                            Успех на всички
                            Може, колега, може... Но не всеки го може това... Не е лесно.

Коментар

• За мен проблемът е, че при форекса "колелото " се върти доста бързо и точно това кара хората да почнат да си мислят, че могат да станат милионери за два дена. Като брокерите им сложат лост 1:400( и повече) и като вкарат 100 евро и се почва едно шоу .
                              Успех на всички

Коментар

Значи едно нещо съм научил в този живот и то е че всичко иска търпение.

Коментар

Working...
                                X